Bölüm 32

1.8K 102 110
                                    

Aslında uzun zaman bölüm atmayacaktım ama sırf ozlemxd_ istediği için, o kadar uğraştığı için atıyorum. Burdan ona benden bir sürü muck 😍😍😙😙😙

Yav olum şu vote konusunda bir anlaşalım. Vote verince kimsenin elinde siğil çıkmıyor, hiç bir hayvanın nesli tükenmiyor... daha sayardım üşendim. Allah sizi bildiği gibi yapsın emi, son iki bölümün vote sayısı yerlerde kardeş ben size ne yaptım yav.

Neyse kdkejejekek

BÖLÜM SINIRI(CİDDİYİM) 20 VOTE 200 YORUM. Beni ele güne rezil etmeyin, şu yarışmada istediğimizi elde edelim. Okunma iyi ama vote yorum sayısı yerlerde. Diğer bölümlere vote atmayan da atsın lütfen, bir kaç kişi yorum sınırını tamamlamak için çırpınıyor, Özlem arkadaşından vote vermesini bile istemiş, yaptığı onca şeye rağmen. Diyeceğim o ki bu kitap sadece Betty, Özlem, Yaren, Sinem, Sahurecrtn(kız o nerde ya), Hazal,.. onlarla ilerliyor, onlar olmasa yazmak da istemezdim. Siz de herhangi bir yorum yapmıyorsunuz, bari vote verin. Bir sonraki bölüm vote veren herkese gelecek.

Ve artık yazarın bakış açısıyla yazacağım, karakterlerden yazarsam mümkünatı yok, kitap bitmez.

Başlıyoruuuum.

Yazarın bakış açısı(Yaşar diye okumayın, yazar o)

Yaşar koltuğa daha çok yaslanırken Cemre sıkıntıyla salonun içinde volta atıyordu.

"Senin yemek yapabileceğini düşünmüştüm," dedi Cemre, hafif de pişmanlıkla. Yaşar inanamazca ona baktı.

"Şakaysa hiç komik değil, şaka değilse çok komik," dedi yorgunca. Yorucu geçen bir günün ardından eve geldiğinde kardeşinin tüm arkadaş grubunu eve davet ettiğini öğrenmişti. Deniz'in gelip gelmeyeceği içinde büyük bir sıkıntı yaratırken yemek sorunu ortaya çıkmıştı. Ayrıca eşofmanlarını giyip rahat rahat koltuğa yayılma isteği içerisindeydi. Misafirler gelince, her ne kadar onları hiç misafir gibi görmese bile, her türlü şık olması gerekecekti. En azından takım elbise giymeme gerek yok diye düşündü, biraz da olsa rahatlamıştı.

"Deniz ile Cansu'nun evindeyken bir ara bizde toplanalım dediğim için," dedi Cemre, ardından ekledi, "dün de neşeli olduğum bir ana denk geldi işte, hazır herkes ordayken çağırayım diye düşündüm."

Yaşar, odasına gitmeden önce kardeşinin omzunu sıvazladı,

"Kızım, onlar yabancı değil ki. Niye telaşlanıyorsun," dedi sakince. Cemre aksine telaşlı görünmüyordu, onun nasıl hissettiğini ses tonundan anlayabilirdiniz.

"Haklısın," diye derin bir nefes alıp verdi Cemre. "Orhan, Cansu, ikizler, Görkem, falan."

Yaşar beklediği ismi duyamamanın verdiği üzüntüyü gizlemeye çalıştı, Cemre aniden,

"Ha bir de İlhan işte," dedi. Yaşar pes etmişti,

"Biliyorum dün kafede olan kişiler işte," dedi, merdivenleri çıkmaya başlarken Cemre arkasından seslendi.

"Deniz'i de Cansu çağıracak, söyledim ona," dedi, Yaşar tepki vermemeye çalışarak yürümeye devam etti, kardeşinin aralarının bozuk olduğundan haberi yoktu.

Aşkın Ritmi #Wattys2017 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin