Bölüm 22

3.2K 125 18
                                    

Wattys 2017 ye kat ıldım ama böyle bir okuyucu kitlesiyle şansım yok gibi. Yine de yazmaya devam ediyorum, neyse. Umarım bir gün karşılığını verirsiniz, diyecek başka bir şeyim yok.

Geçen bölüm yorum yapan arkadaşlara çoooook teşekkür ederim. Özellikle qamzewerd Hazal_03 hhhhhzl sizlere çok teşekkür ederim.

Bu bölümü başta baya +18 yazmıştım ama gereksiz olacağını düşündüm. Şimdilik... o yüzden düzelttim, bu yüzden biraz geç kaldı. Artık sınır koymuyorum çünkü ciddiye almıyorsunuz. Yine de yorum, vote falan yapın. Şimdiden teşekkürler.

İzlediğimiz filmin adı Koku (Perfume) idi, zaten kitabını da okumuştum. Filmi de oldukça güzeldi. Son sahne sansürlü değildi, o yüzden gerilmiştim. Millet gözümüzün önünde yiyişirken-hafif kaçtı, sikişirken- utanarak kafamı çevirdim. İstekli istekli izlediğimi sansın istemiyordum. Nihayet film olaysız bitince,

"Beğendin mi," diye sordu.

"Kitabını da okumuştum, oldukça güzel bir yapım. Baş karakterin yüzü çok karakteristik değil miydi ya? Mimikleri falan da oldukça iyiydi."

"O adam gey, hatta evli."

"Hadi ya. Yine çok hoş birini erkeklere kaptırdık."

"Bak sen," dedi gülerek. "Neyse ki beni erkeklere kaptırmadınız, ona sevinin."

Gözlerimi kıstım.

"Neden çoğul konuşuyorsun?"

"Lafın gelişi ya," dedi beni kendini çekerek. "Yoksa seninim, biliyorsun."

"Yok, bilmiyordum," dedim kokusundan sarhoş olarak. Gözleri dudaklarıma kaydı.

"Öğren o zaman," diye fısıldadı. Yavaşça dudaklarını dudaklarıma bastırdı. Ağzımı açınca dili hevesle içeri girdi ve git gide tutkulu bir hal aldı. Alt dudağını emmeye başladım, yemek yiyormuş gibi 'mmm' sesleri çıkarıyordum. Bu onu daha da tahrik etmiş olmalı, üst dudağımı dişlerinin arasına aldı. Hızlıca öpüşmeye devam ettik ve kendimi onun üstünde buldum. Nefes almak için dudaklarımızı ayırdı ve belimden tutup indirip kaldırmaya başladı. Zevkle inledim. Sertçe ona sürtündüm. Tişörtünü çekiştirerek çıkardım. O benden cesaret almadıkça bir şey yapmıyordu, lakin üstü çıplak kalınca hırladı.

"Pişman olmanı istemiyorum."

"Asla," dedim nefes nefese ve dudaklarını yakalayıp dişlemeye başladım. Ben kucağındayken ayağa kalktı. Hızla üst kata çıktık ve önümüzdeki ilk odaya girdik. Beni yavaşça yatağa bıraktı ve eşofman altını aşağı indirdi. Karşımda sadece baksırıyla duruyordu, iç çekerek inledim. Pijama üstümü çıkardım ona bakarak. Üzerime uzanıp pijamamı tamamen çıkardı. Şu an eşit sayılırdık, benim sütyenim fazlaydı o kadar. Hafifçe doğruldum ve sütyenimi de çıkararak durumu eşitledi. Ağzıyla boynumdan göğüslerime kadar bir yol çizdi ve bir göğsümü yalarken diğerini okşamaya başladı. Zevkle inledim. Diliyle göğüs ucuma daireler çiziyordu. Zaten çok fazla büyük olmayan göğsümü tamamen ağzına almaya çalışınca daha sert bir şekilde inledim.

Aşkın Ritmi #Wattys2017 Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ