21. Bölüm

259 29 6
                                    

Sabah olduğunda Jones'lar, Allison ile buluşmak için hazırlanıyorlardı. Melissa yatağının üzerine doğru oturdu. Sabaha kadar uyuyamamıştı. Bütün gece boyunca bunu düşünmüştü. Ethan'ı ve Allison'ın söyleceklerini...endişeleniyordu. Hem de çok endişeleniyordu. Bay J. elini onun omzuna doğru koydu. Rahatlatmaya çalışırcasına gülümsemişti.

Ethan aynanın karşısında birbirine girmiş saçlarına bakıyordu. Ellerini saçlarınsan geçirmetçye çalışıyordu ama bunu başaramıyordu. Saçları kaskatı olmuştu. Zaman kaybetmemeye çalışarak banyoya girdi ve elini yüzünü yıkadı. Dişini fırçalamak için aynanın yanındaki dolabı açmıştı ki saçının neden bu halde olduğunu anladı. Dün Daniel, saçına saç jölesi sürmüş olmalıydı. Eline boş olan kutuyu aldı ve içinden lanet okuyarak onu lavabonun içine doğru fırlattı. O sırada kapının önünde Nora belirmişti.

"Ethan? Sen iyi misin?" Diye sordu ve ağzını açarak gözlerini onun saçlarına sabitledi.
"Aman tanrım! Sana ne oldu böyle?"

"Ben...ah tanrım! Lütfen hiçbir şey sorma Nora. Çünkü inan ki açıklayacak halde değilim."

"Duş almalısın Ethan."

"Alacağım zaten. Dışarıya böyle çıkmaya niyetim yok!" Dediğinde aynada kendine bakmıştı.

"Ethan bugün okul yok. Nereye gideceksin ki?"

Nora'nın böyle demesiyle Ethan'ın sinirleri bozulmuştu.

"Dışarıya çıkacağım. Arkadaşım ile birlikte."

"Senin arkadaşın mı var?"

"Nora!"

"Pekala tamam! Hiçbir şey söykemiyorum..." dedi ve ellerini önünde kavuşturarak gözlerini yere sabitledi. O sırada aklına bir şey gelmişcesine gülümsemeye başlamıştı. Kafasını kaldırarak dolabın karşısına geçmiş ağabeyine doğru baktı.

"Sanırım arkadaşının kim olduğunu biliyorum. O kızla çıkıyorsun değil mi? Mackenzie ile...geçen günkü kavgayı duydum. Aynı zamanda duvar olayını da duydum. Kız gerçekten senden hoşlanıyor olmalı."

Ethan konuşmaktan sıkılmıştı. Kafasını dolaptan çekti ve gmzlerini devirerek Nora'ya baktı.

"Annemle babama da hemen sen yetiştirdin değil mi?"

"Hayır Ethan! Ben onlara hiçbir şey söylemedim. Okul Müdiresi Bayan West babamı aramış. Duvar boyası için para istemiş. Bazen o kadının duyguları olduğundan şüpheleniyorum. Bari parayı dolaylı yoldan iste!" Dedi sinirli bir şekilde. Aslında haklıydı çünkü Müdire West bu konuda gerçekten acımasız davranmıştı.

"Pekala Ethan. Onunla kaçta buluşacaksınız? Sabahtan buluşmazsınız herhalde...sonuçta şu anda herkes uyuyor. Saat sabahın 8'i.."

"Öğleden sonra buluşacağız." Diyerek yatağın üzerine oturmuştu. O sırada ikiside Melissa'nın sesi ile irkilerek kapıya baktılar.

"Ethan! Nora!"

Ethan kafasını Nora'ya döndürdü.

"Nora onlara kahvaltıya katılmayacağımı uyuduğumu söyle!" Dediğinde Nora kafasını koridora uzatmıştı. Kaşlarını çatarak Ethan'a döndü.

"Kahvaltı için çağırdıklarını sanmıyorum. Hazırlanmışlar. Bir yere mi gidiyorlar?"

Ethan, Nora'nın böyle demesiyle tereddit ederek ayağa kalktı ve koridora ulaştı. Gerçekten de bir yere gider gibi hazırlanmışlardı. Melissa küpeyi takmaya çalışarak onlara yaklaştı.

"Pekala çocuklar! Buzdolabında yiyecek bir şeyler bulabilirsiniz. Her şey orada hazır. Tek yapmanız gereken çıkartıp yemek ve geri yerine koymak."

Kiralık Ruhlar (TAMAMLANDI!)Where stories live. Discover now