Hoofdstuk 24.

447 36 2
                                    

Niall pov.

“Jullie zijn echt een heel leuk stelletje samen Niall.”  Harry kijkt Louis aan. “Ik mag toch wel de waarheid vertellen of niet?” Harry haalt zijn schouders op. “Lou, trek je maar niks aan van Harry hij is gewoon jaloers op jullie.” Louis begint te lachen. “Haha, weet ik toch Niall.” Ik rol met mijn ogen. “Hey Zayn!” Zayn loopt langs ons. “Hey Zayn!” Zegt Harry wat harder dan wat ik deed. “Wat moet je Styles?!” Harry loopt naar Zayn toe. “Wat is je probleem, waarom ben je zo aangebrand?”  Zayn bijt heel hard op zijn kiezen. “Vraag dat maar aan je ‘vriend’ Liam.” Zegt Zayn bot en loopt weg.

Ik ren achter Zayn aan. “Wat bedoel je met mijn ‘vriend’ Liam?” Zayn grijnst en begint zachtjes te lachen. “Denk je serieus dat Liam echt verliefd op jou is? Niall je bent een hopeloos geval tuurlijk vind Liam je niet leuk.” Hij loopt weer verder. “S-Serieus?” Vraag ik onzeker. Liam zou me niks voor niks hebben gevraagt. Je vraagt niet iemand verkering die je niet leuk vind. Of je bent gewoon alleen en je wilt dat iemand van je houdt. “Ik luister niet naar jou Zayn, Liam vindt mij echt leuk. Je bent gewoon jaloers!” Schreeuw ik tegen hem en ren terug naar Harry en Louis.

"Hey Niall, Wat is er? Je lijkt boos." Ik kijk Harry heel serieus aan. "Misschien omdat ik ook boos ben?" Louis slaat zijn arm om Harry's schouder. "Niall, doe eens niet zo sassy. Doe een beetje rustig." Ik rol met mijn ogen. "Lou, het maakt niet uit. Niall moet het uitleggen." 

"Nou ik rende achter Zayn aan. En hij zei dat Liam mij niet eens leuk vind ofzo. Dus ik zei tegen hem dat Liam mij wel leuk vind en dat hij gewoon jaloers is." Harry kijkt met een open mond mij aan. "What the fuck denkt die Zayn? Waar is Zayn nu Niall?" Ik schud mijn hoofd. "Ik heb geen idee Lou." Louis is op het punt om weg te gaan, maar Harry houdt hem tegen. "Baby, ga nou maar niet achter Zayn aan. Hij is het niet waard. Laten we Liam nou maar vinden, dat is veel belangrijker nu dan Zayn."

Liam pov.

*

Van : Zayn.

Naar : LiLi <3.

'Hey, Ik heb nagedacht. Je kiest voor mij of voor dat vriendje van je.'

*

Ik slik en lees het berichtje opnieuw en opnieuw. Wat moet ik nou doen, Ik wil Niall niet kwijt, maar Zayn ook niet. 

Van : Liam.

Naar : Zaynie <3.

'Dit meen je niet Zayn. Ik kies voor mijn vriendje. Een echte vriend zou nooit zeggen dat je moet kiezen.'

*

Ik gooi mijn telefoon tegen de muur aan. Dit was echt de moeilijkste keuze uit mijn leven. Niall, Louis en Harry komen de kast in, pakken me beet en we komen met z'n drieeën de kast uit. ( Hahah snap je hem. Haha oke sorry.) "Liam, Wat is er mis met Zayn?" Ik kijk met een serieuze blik naar Louis. "Ik heb geen idee Louis. Ik wil ook niks meer met hem te maken hebben." Niall komt naar me toe. "Jongens ga maar eventjes weg. Ik wil wat met Liam bespreken." Harry en Louis knikken en lopen samen, hand in hand, weg.

My secret crush.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu