Hoofdstuk 2.

746 49 3
                                    

Harry pov.

Na dat ik en Niall op school aangekomen waren gingen we wat kletsen. 

"Hey Ni. Alles goed? Beetje zin in je nieuwe school? ". "Ugh begin nou niet over die hell Hazz. Ik moet er zo toch nog lang blijven. Dus begin er niet over alsjeblieft. Maar voor de rest heb ik wel een beetje zin in school". Kreunde hij. "Nieuwe mensen kennen enzo. Alleen dat is leuk aan school. Je vrienden ". " Ni, voordat je weer over iets anders gaat praten. Moet ik je nog wat vertellen ". "Wat dan hazz ? " , Vroeg hij nieuwschierig. Ik vertelde mijn droom aan Niall. Niall luisterde aandachtig. "Maar Hazz, had die jongen ook een rood shirt aan? Een beanie ? En een blauwe broek? ". " Niall, hoe the fuck weet jij dat nou weer?" Vroeg ik verbaasd. "Nou ehm, die jongen liep net langs. Volgens mij. "

De bel ging. 

Ik en Niall liepen het klaslokaal in waar we moesten zijn. De mevrouw die aan het praten was stopte met praten toen ze mij en Niall zag staan in de deur opening.

"Heren kan ik jullie helpen? ", Vroeg ze beleefd. We kninkte allebei heel langzaam. "We zijn nieuw hier op deze school en we hebben geschiedenis van .. mevrouw Koest. " De vrouw knikte en glimlachte zachtjes, " Ja ik ben mevrouw Koest. Willen jullie je nog even voorstellen? ". Ik begon met praten en zei zachtjes : "Ik ben Harry Styles, ik ben 17 jaar oud. En ik hou van zingen. ". Niall zei snel achter mij. "Ik ben Niall Horan, en ben 17 jaar oud en speel gitaar. " De kinderen uit die klas kijken naar Niall en Harry. "Oke, jongens ga maar zitten op een stoel achteraan. We lopen rustig naar de achterste tafels van de klas. Ik ga rustig zitten en pak mijn geschiedenisboek. Niall doet hetzelfde. "Oke jongens. Voor volgende week woensdag moeten jullie een verslag gemaakt hebben over de Franse Revolutie. Jullie mogen samen werken in groepjes. Minimaal 2 per tal. ". Ik en Niall kijken elkaar aan zovan 'wij gaa samen werken :D'. Een jongen voor ons. Draait zich heel langzaam om en kijkt me recht in de ogen aan. Ik raak verstijft en ga blozen. Het was die jongen uit mijn droom. 

"Hii, ik ben Louis. Mag ik misschien bij jullie in het groepje, want ik heb nog helemaal niemand ". Ik kijk naar Niall en zie dat Niall knikt. Ik knik ook heel voorzichtig mee. "Jongens ik zie dat jullie allemaal groepjes hebben gemaakt, ik zou dan wel willen weten met wie je in een groepje zit oke. Komt een iemand van het groepje zeggen wie er allemaal in jullie groepje zitten ? ". Ik zeg tegen Louis "L-Louis, wil jij misschien zeggen dat je bij ons in het groepje zit? ". Hij knikt en loopt naar Mevrouw Koest. Ik fluister zacht in Nialls oor, "Ni, dat is die jongen van mijn droom. Hij is zo schattig. En hij zit nu nog ook bij ons in het groepje. " Niall knikt , "Hij is inderdaad wel schattig, maar niet mijn type. " Niall geeft me een knipoog. "Maar alsjeblieft Ni, niks raars doen oke. ", smeek ik hem. "Tuurlijk niet Hazz, ik doe nooit wat raars. " "Tuurlijk niet. ", zeg ik sarcastisch en rol met mijn ogen. Louis komt terug, "Oke, ik heb gezegt dat we bij elkaar in een groepje komen." , zegt hij met een glimlach. Hij draait zijn stoel om en komt tegenover ons zitten. Ik loop helemaal te blozen. Louis vraagt opeens, "Harry, waarom bloos je? ". Ik word super zenuwachtig, mijn handen gaan zweten en ga nog meer blozen. "Nou ehm, i-ik ben heel erg verlegen. ", zeg ik zachtjes maar nog wel zo hard dat hij me kan verstaan. Hij knikt , "Maakt niet uit hoor Harry, ik ben zelf ook best wel verlegen ik snap hoe het voelt ". Ik kijk hem vragend aan, "Maar Louis je ziet er niet zo verlegen uit. Je ziet er wel leu- zelfverzekerd uit ". Ik bedenk wat ik heb gezegt en loop snel naar de lerares.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

x

My secret crush.Where stories live. Discover now