Hoofdstuk 23.

492 33 1
                                    

Harry pov.

Gisteren was de beste dag van mijn leven. Ik hou gewoon van Louis Tomlinson. Ik stap rustig uit mijn bed en kleed me aan. Ik kijk in de spiegel en doe mijn haar goed. Ik pak mijn telefoon. Een nieuw bericht.

*

Van : Boobear. <3

Naar ; Harry

'Goodmorning baby, heb je lekker geslapen? Ik haal je zo op voor school oke? Tot strakjes x Lou'

*

Ik lach naar mijn telefoon en loop de trap af. "Goeiemorgen Harry, lekker geslapen?" Vraagt mijn moeder. Ik knik, "Heerlijk zelfs, ik ben blij dat het zo met Louis en mij is gegaan." Ze lacht naar me en zet mijn ontbijt op tafel. Ik ga aan tafel zitten, pak mijn lepel en begin te eten. Ik pak mijn telefoon erbij, ga op facebook, en verander mijn relatie status. Ik lach naar mijn telefoon en leg hem weer weg.

"Harry, Louis is er al. Kom je?" Ik sta op, pak mijn jas en loop naar de deur toe. Ik zie Louis buiten staan met een lach op zijn gezicht. Ik geef mijn moeder een kus op haar wang en loop de deur uit. Ik hoor de deur achter me dicht gaan. "Hey babe, alles goed?" Ik knik en pak Louis hand.

Als we op school zijn aan gekomen hebben we nog steeds elkaars handen vast. Iedereen kijkt ons raar aan. "Lou, Ik voel me niet zo lekker." Fluister ik tegen Louis. Louis knijpt in mijn hand. "Harry, negeer hun maar." Antwoord Louis terug. We lopen door naar onze kluisjes.

Niall komt naar ons toe gerent. "Hey jongens? Hebben jullie alles uitgepraat?" Ik pak Louis hand en haal hem omhoog zodat Niall het kan zien. "Yay, jullie zijn een stelletje net als Liam en ik." Zegt Niall vrolijk, klappend in zijn handen. Liam komt op dat moment aan gelopen met een big smile op zijn gezicht.

"Hey babe, Harry en Louis zijn ook een stelletje." Niall geeft Liam een kusje op zijn wang. "Ik had al zo'n vermoeden dat jullie elkaar leuk vonden." Liam wijst naar ons. "Ehm Liam?" Vraag ik. "Wat is er Harry." Liam kijkt mij verbaast aan. "Weet Zayn dat jij en Niall een stelletje zijn?" Liam schud zijn hoofd.

"Nog niet, maar iedereen zit over jullie te praten en over mij en Niall. Dus ik denk dat hij er wel snel genoeg achter komt." Louis knijpt nog een keer in mijn hand. Ik lach naar Louis en geef hem een kusje op zijn wang. "Ew, Harry gaf Louis een kus op zijn wang! " Schreeuwt een meisje in de gang. Louis steekt zijn middelvinger naar haar op, en geeft haar een sassy smile.

Het meisje rent terug naar haar vriendinnen toe. "Pff, wat zijn mensen tegenwoordig bitches." Niall en Liam beginnen te knikken. "Helemaal met je eens Lou." Zayn komt naar ons toe gerent. "Liam, kan ik je spreken onder 4 ogen?" Liam knikt en loopt achter Zayn aan. Niall, Louis en ik blijven met z'n drieeën achter.

Liam pov.

"Waar gaan we helemaal naartoe Zayn?" Zayn beantwoord mijn vraag niet en blijft doorlopen. "Zayn, waar gaan we helemaal heen?" Vraag ik nog een keer. Zayn duwt me in een kast op school en doet de deur dicht. "Liam Payne." Ik kijk Zayn verbaast aan. "Wat is er Zayn?"

"Waarom vertel je je beste vriend het niet? Waarom alle andere mensen eerst en daarna je beste vriend, of nog niet eens je beste vriend?" Ik kijk Zayn recht in zijn ogen aan. "Zayn, ik heb hun niks verteld." Zayn draait zich om naar de muur. "Waarom weten ze het allemaal dan en ik niet."

"Weet ik veel Zayn, Je wist het ook al Zayn." Zayn draait zich weer om naar mij. "Ik wist het niet Liam. Ik wist alleen dat jij hem leuk vond. Niet dat jullie een stelletje waren?" Waarom is hij zo boos? Zayn duwt me naar achteren, ik val op de grond. "What the fuck Zayn. Ik heb het hun niet verteld ! Ik denk dat ze het weten, omdat ik Niall een kus op zijn wang gaf."

"Weetje Liam, ik vind het best dat Niall en jij wat hebben, maar zeg me het dan eerst. Ik ben toch je beste vriend of wat?" Ik kijk Zayn schokkend aan. Ja, hij is mijn beste vriend. Nee, hij hoeft toch niet alles als eerste te weten. "Zayn, je bent me beste vriend. Maar je hoeft niet alles meteen te weten. Zelfs Niall en Harry doen dat niet."

"Liam, dit gaat niet over Niall en Harry hun vriendschap. Dit gaat over onze vriendschap! En trouwens Harry en Niall vertellen elkaar alles." Zayn leunt tegen de muur aan, en laat zichzelf en zijn hoofd naar beneden zakken. "Liam ik wil gewoon dat je eerlijk tegen me bent." Zayn kijkt omhoog, en kijkt me aan. "

"Zayn, ik ben altijd eerlijk tegen je?" Zayn staat op en gaat voor me staan. "Weetje Liam, ga maar naar Niall toe. Ik ben klaar met je." Zayn loopt richting de deur, maar ik hou hem tegen. "Zayn het spijt me. Het spijt me dat ik het niet tegen je heb gezegt. Het spijt me, maar alsjeblieft ga niet weg. Je bent mijn allerbeste vriend. Ik wil mijn allerbeste vriend niet kwijt."

"Ik ga hier over nadenken. Ik whatsapp je vanavond over mijn keuze." Zayn maakt zich los uit mijn grip en loopt de kast uit. Ik zak naar beneden, stop mijn hoofd in mijn knieeën en begin zachtjes te huilen.

My secret crush.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ