Hoofdstuk 13.

551 39 0
                                    

Louis pov.

'IK DACHT AAN JOU OKE, OMDAT IK JE ZO LEUK VIND'. Harry zijn woorden spoken door mijn hoofd. Met handen voor mijn gezicht zit ik te denken. "Louis, nu weet je hoe Harry over je denkt. Het is wederzijds." Zegt een zachte stem die mijn gedachtes verstoord. Ik kijk om naar Niall en frons. "I-Ik weet het ja." Antwoord ik hem. "Dus Louis, wat ga je er aan doen dan ?" Ik wrijf in mijn ogen. "Ik moet gaan." Zeg ik terwijl ik uit de kamer ren. "Hey Loui-". "Sorry jongens geen tijd moet even weg." Ik ren de trap af en de deur uit.

Ik sta dus op straat. Waar kan hij zijn? Ik kijk om me heen en zie alleen een oude man met een hond. Geweldig, kan Harry dus niet vinden. Ik kan nog maar 3 dingen doen. 1. Naar zijn huis gaan. 2. Hem bellen. 3. Dit achter de rug laten. Zowiezo valt 3 al meteen af. Ik ga dan eerst voor plan 1. Naar zijn huis gaan dan. Ik ren naar Harry's huis en druk op de deurbel als ik er ben aangekomen. Mijn hart gaat te keer als de deur open gaat. "Hey Louis, wat is er ?" Vraagt Anne, Harry's moeder. Mijn hart gaat nog harder kloppen. "I-Is ehm Harry er ?" Zeg ik hoopvol. Ze schud haar hoofd. Shit. "Hij is bij Niall." Anne glimlacht naar me. "Doei Louis." Anne praat snel en doet de deur dicht.

Dus er is nog maar 1 ding te doen. Hem bellen. Ik twijfel of ik dat wel moet doen, maar uiteindelijk ga ik het toch doen.

'Dit is de voicemail van Harry Styles. Neem u bericht op na de pieptoon.'

Pieeeeeeeeep.

'Hey Harry. Met Louis we moeten praten.'

Ik breek het gesprek af. Ik ga naar whatsapp en stuur een bericht naar Niall.

***

Van : Louis.

Naar : Nialler.

'Hey Nialler. Ik heb Harry niet kunnen vinden. Maar ik ga nu naar huis. Ik spreek je morgen nog wel x.'

***

Ik loop sjokkend naar huis. Ik steek mijn sleutel in het sleutelgat. Ik doe de deur achter me dicht schop me schoenen uit en loop naar mijn kamer. Ik laat mezelf op het bed vallen en sluit mijn ogen. Ik val na een tijdje in slaap.

***

Hey dit is een klein hoofdstukje. Maar ik ben echt dood moe. Ik ben maandag jarig. Yay :))). Niet dat wat boeit ofso. Naja idc. Bye x love yaa ♡.

Btw, check : xangellouis haar story. Echt lief gemaakt. Ze is een vriendin van me en ze zou het leuk vinden als jullie haar story willen lezen x

I lub you x 😘

My secret crush.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu