Son' Üstesinden geldiği(m)iz tüm tehlikeleri hatırladığında

1.3K 156 359
                                    

Taehyung yanında iki büklüm olmuş gülmeye devam ederken, Hoseok soluklandı. Yoongi onları eve almamıştı.

Yoongi'e bir şey demiyordu, Jimin onun fikrini önemsemediği için kırgın hissetmişti ama fikrini önemsemeyen kendisi değildi ki, Jimin'di!

Taehyung, "Ev arkadaşların çok garip," dedi nefes almaya çalışırken.

"Aslında garip değil," Taehyung'un kendine yaslanan bedenini ittirdi. Zaten hava çok sıcaktı. "Yani sevgilisi seni görmek için onunla tartıştı, şimdi bende seni eve getirdim. Sinirlenmesi çok normal."

Taehyung dudaklarını büzerek, "Gideyim mi?" Diye sordu. Kesinlikle tatlı olduğunu biliyordu ve Hoseok ona dayanamıyordu.

Yine de Hoseok omuz silkti ve umursamıyormuş gibi görünmek için kendini zorladı. "Gerek yok, çünkü beni her türlü eve almayacak."

"O zaman, bir yere gidelim mi? Harika olur!"

"Nereye?"

Taehyung hemen sırıttı. Hoseok bunun altında bir şey aramaya vakit bulamadan, "Yani geliyorsun?" Dedi omzuyla kendisini dürtüklerken.

Hoseok onun kibirli birisi olduğunu düşünmeye başlamıştı. "Gelmiyorum, sabaha kadar burada oturacağım."

"Şaka yaptım ya." Taehyung onun elini tuttu ve oturduğu merdivenlerden kaldırdı. "Geceler çok uzun bu yüzden bir yere eğlenmeye gidelim."

"Evindeki eğlenceden kaçtığını düşünüyordum."

Taehyung kafasını iki yana salladı. "Hayır, oradakilerin hiçbiri benimle ilgilenmedi."

Hoseok gülmeden edemedi, yani o bebek gibi davranıyordu ve bu sevimliydi. "Nesin sen ilgi bekleyen bir bebek mi?"

"Hayır ama biri sana ilgi gösterse hoşuna gider."

"Peki bir şey sorabilir miyim?"

Taehyung kafasını salladı. "Neden biri benimle ilgilense hoşuma gider yerine başkaları adına konuşarak isteğini dile getiriyorsun?"

Taehyung kolunu, Hoseok'un koluna doladı ve ilerlemelerini sağladı. "Çünkü ilgi herkesin hoşuna gider."

"Sen öyle diyorsan," Hoseok gözlerini devirmemek adına kendini zorladı. Kendisi birilerinin ilgisini istemezdi herhalde, hatta birilerinin onunla ilgilenmemesi daha güzel geliyordu kulağa. Gözlerin üzerinde olması filan, onu tedirgin ederdi ve kesinlikle bir aptallık yapardı.

Taehyung zafer kazandığı belli olan sırıtışını yüzüne eklediğinde Hoseok hızlanan kalbine anlam veremiyordu. Hoseok'un onun tarafından etkilenmesi için bir sebep var mıydı?

Hoseok'un Taehyung hakkında ilk bildiği kendisini öptüğü, ikincisi onun bunu hatırlamadığı, üçüncüsü kendisinin bundan etkilendiği ve sonuncusu onunda etkilenmesini sağlaması gerektiğiydi.

Birilerinin aklından çıkmamak Hoseok için zordu çünkü herhangi bir havası yoktu. Belki insanların tanıdıkça seveceği tarzda bir insan olabilirdi ama o türden bile değildi.

Mesela Taehyung'dan etkilenmek oldukça basitti kırmızı ve üzerinde siyah çizgileri olan kocaman bir gömlek giyiyordu onun üstünde siyah hırka vardı. Bunun bir havası yokmuş gibi görünebilirdi ama kıyafetlerindense yüzündeki ifadelere çekiliyordu Hoseok, kendisiyle feci ilgiliymiş gibi bakıyordu ama Taehyung'a göre tanışalı iki saat bile olmamıştı.

52 hertz Where stories live. Discover now