10'Bir arada olabilmek ne mümkün

751 158 232
                                    

Yoongi'e anlattıktan sonra günler bayağı olağan geçmeye başlamıştı. Yoongi o günün akşamı olan biteni Jimin'e anlatmış ve Jimin hemen koşup Hoseok'a sarılmıştı. Taehyung'la konuştuğunda; Jimin'in ona değer vermediğine Hoseok emindi ama Jimin bayağı ağlamıştı onun için!

Daha sonra doktor ayarlayacağını söyleyip telefonuyla beraber evden çıkmıştı. Yoongi'de gülüp peşinden gitmişti.

Hoseok ise salonda bir süre oturdu, televizyon açıktı ama Hoseok programın ne olduğuna pek dikkat edemiyordu. Aslında kendini bayağı zorlamıştı. Kafasını dağıtsın diye adam ne söylerse içinden tekrar etmeye devam etmişti ama kesinlikle üç dakikadan uzun sürmüyordu. Derslerde de dikkati üç dakika içinde dağılıp gidiyordu muhtemelen.

Yoongi ve Jimin geldiğinde uyumak için odaya çıktı ve çok geçmeden içeriye Jimin damlayıverdi.

"Hoseok!" Diye bağırdı yatağına zıplarken. Yoongi'de hemen ardından girmişti. O kafasını iki yana sallayıp üzerini değiştirmeye giderken, Jimin, Hoseok'un yüzünü tutup kendisine çevirdi. "Yoongi dedi ki, seninle beraber uyuyacakmış! İzin vermedim Hoseok!"

Hoseok güldü. Demek bu yüzden şu an yatağındaydı. "İyi yapmışsın," diye mırıldandı.

"Değil mi?!" Diye bağırıp kızgın bakışlarını üzerini değiştiren Yoongi'e çevirdi. Aynı zamanda Hoseok, Yoongi'i görmesin diye eliyle gözünü örtmeyi ihmal etmemişti.

Hoseok, Yoongi'i ondan daha fazla çıplak gördüğüne emindi ama gece gece kendine düşman kazandırmak istemediğinden sesini çıkarmadı ve Jimin elini çekene kadar bekledi.

"Bende izin vermedim ve bana saçmalama Jimin diye kızdı."

Pekala, buradaki suçlu neden benim?

"Jimin çocuğu rahat bırak." Yoongi kendi yatağına girdi ama Jimin hala ona kötü kötü bakmakla meşguldü. Sonra üzerindeki hırkasını çıkarıp Yoongi'nin üzerine attı ve Hoseok'un yatağına girdi.

"Bende dedim ki Hoseok'cum, ben yatarım onunla beraber sana ne oluyor? Hadi uyu."

Hoseok derin bir nefes aldı. Birileri keşke ona isteyip istemediğini sorsaydı öncelikle? "Neden Yoongi'nin yanına gidip uyumuyorsun Jimin? Ben senin odana gidip tek başıma yatarım."

"Ya Hoseok," Jimin ona sarılıp yatağa çekti ve yanaklarını sıkıştırıp tuhaf sesler çıkararak oynadı. "Bizim öyle olaylarımız yok be, bizden geçti onlar."

"Siz otuz yaşında bile değilsiniz."

"Eh, Yoongi üç sene sonra otuz olacak." Jimin kıkırdadı. "Erken girdi o menapoza."

"Jimin ben bu odadayım." Yoongi arkasını dönmeden önce mırıldandı ve Jimin'in cevabını beklemeden uyuduğuna Hosok emindi.

"Ay Jimin yapışma!" Hoseok bacağının üzerindeki Jimin'in bacaklarını ittirdi. Kendisine sarılan kollarıda ittirdi.

Jimin kıkırdadı. "Dedim sönen cinsel hayatıma seni alayım."

"Yoongi hala burada biliyorsun değil mi?"

"Sen Yoongi de Yoongi diyince ağzına vurasım geliyor Hoseok'cum."

Hoseok hızla eliyle dudaklarına bir fermuar çekti ve Jimin'e arkasını döndü. "Sustum." Dedi.

"Aynen, karamelim sus. Yoksa ben sustururum." Jimin tehdit dolu çıkan sesini kullandığında Hoseok kıkırdamak istemişti ama sadece gözlerini kapatmakla yetindi.

Pek çok sorun vardı. Şimdi olduğu gibi herkes uyuyor, ama Hoseok uyuyamıyordu. Taehyung ona uyanmana izin vermeyeceğim diye tehdit etmeden önce uyumanı sağladıktan sonra diye eklemeliydi.

52 hertz Where stories live. Discover now