17-MCG

61 12 18
                                    

❄❄❄
Yazarın anlatımından

           Jack duyduğu şaşkınlıktan ötürü ne diyeceğini bilememişti. Ama duyduklarından sonra nedensizce bu satırlar yer etmişti aklında...

'Hiç bir şey artık beni şaşırtmaya itemez diye düşünürken ,
Pamuk ipliğine bağlı umudum yerle bir olmak üzereyken ,
Beni yeniden hayata döndüren ,
Umudumun yeniden filizlenmesini sağlayan ,
İhtiyacımın olduğu tek şey sensin Jessica...'

      Kesinlikle bir yere not etmeliydi bu satırları. Onu kurtarılmak için bekleyen sevdiğine ilk kavuştuğu an verecekti. Ve istemsizce içinde bir kıpırtı oluşmuştu ve sanki içinde Jessi bulacaklarına dair kendinden emin bir şekilde beyninde yankılanan hisler vardı.

       Düşünürken aynı zamanda Lynn'i de peşinden sürükleyerek arabasına bindirmişti. Sokak aralarında gidebileceği hız sınırını zorlarken ara sırada aşıyordu. Zaten Jess'ler ile onun evinin arasında pek bir mesafe farkı yoktu. Yürüyerek beş dakikaydı. Ayriyeten Matt in spor salonu da evlerinin bir üst sokağındaydı.

      Bahçe kapısını açtı ve direk eve girdi. Bilgisayarı ile uğraşan Matt ile onu dikkatle seyreden  bir adet Danny görmüştü. İkiside hala fark etmemişti genç adamın gelişini... Lynn de yeni girmişti eve . İçinden ' Ne kadar da güzel bir ev fakat siyahla donatılması ürkünç...' diye geçirdi.

      Sonunda Danny onları fark etmişti. Ama Lynn'i görünce kaşları çatıldı. İçinde kabaran bir nefret duygusu barındırıyordu Lynn'e karşı. Yavaş adımlarla onların yanına doğru ilerliyordu. Attığı her adım sanki ortamı daha da germek için odada ses yapıyor ve huzursuzluk veriyordu...

"Onun burada ne işi var Jack?"

"B-ben Dan-"

"Farkındaysan ki farkında olabilecek kadar zeki olduğunu düşünmüyorum ben Jack'ile konuşuyorum. Kapa çeneni!"

"Tamam Danny . Tamam sakin ol. Lynn'in bildiği şeyleri öğrenmek için bir fırsata sahipsin. Geri tepme. Her neyse uzatmayalım. Lynn Jess in yerini biliyor. Ona ihtiyacımız var."

      Danny algı problemi yaşıyordu. Ama Jack in bilmediği şeyler vardı. Amy Nina  ve Mark bu evde , Jess in odasında herhangi bir ipucu bulmaya çalışıyorlardı. Ve eğer kızlar Lynn'i görecek olursa işte bu sefer cidden tam anlamıyla kıyamet kopardı. Ve bunu engellemeleri gerekirdi. Matt hala bilgisayar başında hayattan soyutlanmışçasına koordinatları taratıyor , olan biten hiçbir şeyi duymuyordu...

"Tamam gelin şu evden uzaklaşalım. Amy ve Nina Lynn i görürse pek iyi şeyler olmayabilir..."

      Yürüyerek bir sokak aşağıdaki parka gitmişlerdi. Lynn'in gerçekten Jess in yerini bilip bilmediği hakkında en ufak bir fikri bile yoktu Jack in. Daha fazla beklemek konusunda tereddütsüz seriliği seçerdi. Direk lafa girdi...

"Lynn sana güvendim ve seni buraya getirdim. Şimdi daha fazla uzatmanı istemiyorum. Hemen söyle ve gidelim . Orada kaldığı her an başı daha da tehlikeye giriyor olabilir. "

"New Jersey in kuzey çıkışında. Tam şehir dışı sayılmaz. Zaten çıkış noktasının üstünde bir patika yer alıyor. O patikadan çıkıldığında tam tepede bir kulübe var. İşte orası. Yalnızca bir tane kulübe olduğu için görür görmez anlarsınız..."

Mavi Cadının GünlügüWhere stories live. Discover now