8-MCG

112 74 3
                                    

Dün gece Dan beni eve bırakırken bugün beni dışarı çıkaracağını söylemişti. Kahvaltıyı bile beklenmeyecek , saat on gibi beni almaya gelecekmiş. Biraz zorlansamda erken kalkmayı başarmıştım. Acaba yine kafasında ne tür bir plan var?

Telefonuma gelen bildirim sesiyle bir an irkildim. Telefonumu açtığımda bildirimin kaynağının Jack olduğunu fark ettim. Jack bir fotoğraf paylaşmıştı. Bide ben bu tatlılığı süründürecek ya da unutacaktım. Nasıl olacaksa ?

"Jess , tatlım Danny geldi seni çağırıyor. "Bu Natalie idi. Yardımcımız. Yemekleri yapan,evle ilgilenen kısacası her şeyle uğraşan koca yürekli kadın!! Neyse Danny yı daha fazla bekletmek istemeyiz değil mi?
.
.
.
"Evet bu gün seninim Dan.."dedim kemerimi takarken. Galiba biraz beklemiş olacak ki sinirli ve soğuktu. Onu yumuşatmak için gülümsüyordum. Gittikçe ona yaklaştım. Görmesi için. Çünkü bana pek dayanabildiğini söyleyemeyiz. En son pes etti . Bana baktı ve homurdanarak arabayı sürmeye devam etti..

"Ya abartma altı üstü beş dakika bekledin. Bak inerim!"

"Tamam tamam. Önce kahvaltı edelim. Sonra seni bir yere götüreceğim.." Acaba sizi yine ne maceralar bekliyor?
Konuşmaya devam ettim Sam i aldırmadan.

"Nereye diye sormayacağım. Çünkü söylemeyeceğini biliyorum."

"Aferin Maşil ime.. Hadi in geldik." Ben kapıyı açmadan otopark görevlisi açmıştı bile. Elini beni çıkarmak için nezaketen uzattığında tutmadım. Çünkü Danny nin kavga çıkarmasını istemiyordum. E biliyorsun tabii huyunu ! Ne ​sandın ?

Gittiğimiz kafe çok güzeldi. Her yer kırmızı ve siyahla dekore edilmişti. Sanırım gotik bir kafeydi. Bi garson geldi .Danny ile olan konuşmasını bitirip bana döndü.

"Siz ne istersiniz güzel bayan ?"

"Ben I-mm şey ben pizza alacağım."

"Pekala on dakikaya siparişleriniz gelmiş olur." Deyip havalı bir şekilde yürüyerek gitti. Ben onu izlerken Danny boğazını temizler gibi yapıp bana baktı. O sırada telefonuyla birşeyler yapıp ekranı görünmeyecek şekilde masaya koydu ve konuşmaya başladı.

"Jack i sevdiğini sanıyordum."

"Jack i sevmediğini sanıyordum."

"Düşünceler değişir." Tersine gitme zamanı gelmişti.

"Düşünceler değişir." Sinirlenme ye başladığı belliydi.

"Kes şunu. Daha dün Jack e nasıl bakıyordun? Şimdi ne değişti?"

"Bana neden Jack i savunuyorsun? Ayrıca beni dün orada öylece bırakıp gitti. Ben ilk defa birine karşı böyle hissettim.  Ve ilk olmaya değecek biri olması gerekir. "

"Seni öenmsiyor  Jess . Anlamamak için salak olmak gerekir. Hem belki kendi isteğiyle seni bırakmadı , belki bırakmak zorunda kaldı. Bunu bilemezsin . Ve emin ol ilk olmaya değecek biri." Ne yapmaya çalışıyor? Daha dün Jack ten nefret ettiğini belli eden bakışlarını Jack e atarken şimdi bana onu savunuyor. Ya cidden bildiği bir şey vardı yada içinde bir başkası yaşıyordu.Neyse yakında çıkar kokusu. Haklısın..

Garson yemekleri getirdiğinde sonunda der gibi baktım. Sonra hemen yemeye başladım. Bir kıza göre biraz fazla iştahlı olabilirim. Biraz ? Tamam sus.. Danny elini boğazına götürüp genzini temizledi. Yemegini bitirmesinin sebebi küçük porsiyon yemesiydi.Ve konuşmaya başladı.

"Hadi Maşil ye artık. Daha planlarim var. Seni çok mutlu olacağın bir yere götüreceğim.." Acaba nereye götürecek? Kesin yine başımıza bir iş çıkacak.

Mavi Cadının GünlügüWhere stories live. Discover now