13-MCG

71 36 15
                                    

535353su bu tatlı ve keşfedilmemiş yazarın kitabını sizlere şiddetle tavsiye ediyorum. .

🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀

John gideli yarım saat olmuştu. Ve bu yarım saatlik süre zarfında nedense John dan başka hiçbir şey düşünemiyordum. Sanırım ondan hoşlanmaya basliyordum. Ama anlamadığım şey babam neden John u gördüğünde şaşırdı? Acaba birşey mi biliyordu ki?

Neyse takmak istemiyorum. Bayağıdır malmorteus u acmiyordum. Belki yeni büyüler gelmiştir. Ha bu arada size malmorteus kullanan cadıların haberleşmesi ve çeşitli olaylar icin bilgilendirilmeleri den dolayı kurulmuş bir kitap var ve malmorteus u olan hemen hemen herkes onu kullanıyor. Adı ise Adonia . Cadilara özgü birşey. Aslında bir cadı kabilesinin adı. Geçmiş zamanlarda çok savaş yapmışlar ve hemen hemen hepsini kazanmışlar. Bu yüzden cadıların atası olarak görülürler. Aslında Adonia Kabilesinin bir ayin ve toplanma yeri var. Her dolunay zamanı orada ayin yaparlar. Ama ben pek cesaret edemiyorum.

Adonia yı açtığımda sekiz mesaj olduğunu gördüm. Diğerlerinin arasından sadece bir mesaj ilgimi çekti. Gönderen yoktu. Yani gizli mesajdı. Kim gonderebilrdi ? Mesajda

Şu anda hiçbir sıkıntın yok Jessica Kimber. Ama on beşinci yaş gününde herşey tersine dönecek. Ve artık tamamen cadı olacaksın. Bu arada on beş yaşından küçük olduğun için seni Adonia ayinlerine gelmen için zorlamiyoruz. Ama On beşinci yaş gününden sonra her dolunayda Adonia nın ayin yerine gelmek ZORUNDASIN!

Bu ne şimdi? Off açmıyorum açmıyorum açınca moralim bozuluyor. Cadı olmak zaten yeterince endişe verici. Bide bu tür şeyler... Babam zaten hiç istemiyor bulaşmamı bu cadılık işlerine. Çünkü annem de bir cadı olabilir. Annemin adını önceki bölümlerde vermedim ama artık verebilirim. Annemin adı Azura. Azura Kimber. Onun hakkında çok az şey biliyorum. Kızlık soyadını bile bilmiyorum. Ama bence o da bir cadı. Öyle hissediyorum ve bilirsiniz cadıların hisleri ve duyuları insanlardan daha gelişmiş olur. Dolayısıyla öyle düşünüyorum.

Adonia konusunda beni en iyi yonlerdirebilecek kim olabilir? Hah buldum tabikide Danny . Hem Nina ile de ilgili konuşabilir dik. Bu arada ben John ile çıkıyorum. Daha kimseye söylemedim.

Telefonu çıkarıp Danny yi aradim. Yedinci çalışta açtı.
"Danny neredesin?"

"Evdeyim Jess bu saatte nerede olabilirim? Noldu?"

"Hiç konuşmamız gereken konular var. Buluşalım mı?"

"Off önemli mi?"

"Önemli olmasa bu saatte aramazdım."

"Pekala size geliyorum. "

***

"Nasıl yani sana da mı Adonia dan mesaj attılar?"

"Evet. Bak Dan sen benim kuzenim değilsin kardeşimsin. Ve herşeyi herkesten önce sana anlatıyorum. Lütfen beni anla ve kesmeden dinle. Evet başlıyorum. İşte Jack ile olanlardan sonra yine uçuruma gitmiştim. Ama o kadar kötü durumdaydim ki. Kolyemin parlamaktan nasıl enerjisi bitmedi ona çok şaşırmıştım. İşte ağlarken John geldi bende Jack sandım ve kesin ruyadir çünkü Jack cadı olsa bile burayı bulamaz , bulsa bile gelmeye cesaret edemez ben kesin hayal görüyorum dedim. Kalktım sarıldım. Sonra kokusundan Jack olmadığını anladım. İşte baya bir konuştuk. John aslında iyi bir insan. Gerçekten en az bende senin kadar nefret ediyordum ama o kadar akıllıca konuşuyordu ki. Birden ondan etkilenmeye başladım. Sonra o anın gazına gelip teklifini kabul ettim. Sonuç olarak sevgiliyiz. Sus ve bu konu hakkında hiçbir şey söyleme. Sadece bilgin olsun diye söyledim. İyi niyetimi suistimal etme! " Kafasını salladı. Tekrar konuşmaya başladım.

Mavi Cadının GünlügüWhere stories live. Discover now