6-MCG

144 83 16
                                    


Jess in gittiği uçurum.

Nasıl yani ? Neden işe yaramadı ve neden böyle bir tepki verdi? Danny ye baktığımda hayretle bizi izliyordu.

"Jess sen bir cadı mısın?" Dediğine karşı konuşamadım. Dilim resmen tutulmuştu. Nereden anlayabilirdi ki ? Yoksa o hayır hayır düşüncesi bile kötü!

"Evet , evet öylesin ama nasıl? Peki beni neden hah dur yokzeb tuturnia . Eranti septera etkileme büyüsü değil miydi?"

Başımı evet anlamında salladım. Bana öyle bir baktı ki. İlk defa gözlerindeki anlamı çözebildim. Bana bir umut bekler gibi bakıyordu.

"Ben üzgünüm Jack . Yapmamalıydım. Çç-çok üzgünüm.. Özür dilerim. Ben -.." Parmağını dudağına değdirerek "Şşşt tamam sorun değil." dedi ve beni susturdu.

"Sana böyle bir şey yapmaya kalkıştığım için bana kızgın mısın?"

"Tabiki hayır. Ama cadı olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım. Bak , bu gün sadece bu gün tabii sen istersen açık konuşalım mı?"

"Olur. Ama bir şey pardon iki şey soracağım." Yanıt bekler gibi baktığımda kafasını salladı. "Tamam I-mmm şey sen cadı olduğumu nereden anladın? Ve bana söyleyeceğin şey neydi? "

Sustuk. En az bir dakika boyunca. Danny ye baktığımda bizi izliyordu hâla.

"Cadılar birbirine büyü yapamaz. Yani yaparlar ama etkileme , hafıza silme gibi bireysel büyüleri yapamaz.. "

"Nasıl yani? Sen cadı mısın?" Kafasını evet anlamında salladı.
Ben bunca zaman nasıl anlamadım ki ?

"Ve diğer soruna gelecek olursak önemli bir şey değildi.."

"Ben tekrar her şey için özür dilerim. Bu arada ikimizinki de sır olarak kalsın lütfen. Ha bide bildiğin başka cadılar var mı? "

"Hayır. Senin ? Danny neden orada ? O da mı? " Başımı salladım.

"Bu geceyi unutmayacağım." Sanki ben unutabilecegim . Rezil oldum ya.

Daha fazla orada kalıp kendimi rezil edemezdim. Jack a son bir kez baktım. Hızla arkamı dönüp yürümeye başladığımda kolumu bi el çekti.

Kimin eli olduğunu anlamak için arkamı döndüğümde bana bakan bir Jack beklemiyordum. Al  işte

" Hey Jess ben . Ah neyse boşver iyi geceler."

Yavaşça eli elimden sıyrılıp gitti . Bense sadece olanları düşünüp Jack in gittiği yöne doğru bakmakla yetindim. Fazlasıyla afallamistim. Herşey çok güzelken birden çekip gitmesi ve hiç birşey olmamış gibi iyi geceler dilemesi de ayrı bir acıydı.

Benim için bu bile çok fazlaydı ama... Ben cadı olduğumu öğrenince bir daha asla benimle konuşmaz sanıyordum. O yüzden ben bilmiyorum. Üzme kendini belki daha kötü de olabilirdi. Ah hadi ama Jess sana erkek mı yok? Bırak seninle olmazsa kendi kaybı. Sen çok güzel bir kızsın... Teşekkürler ama ben onu bu kadar severken.. Sam konuşmak istemiyorum lütfen.

Orada durmak istemiyordum. Ve parti alanından çıktım. Bir taksiye atlayıp " White face mountain a " dedim. Orası benim çocukluğumdan beri canım sıkıldığında ve kendimi kötü hissettiğimde gittiğim yerdi. İlk kez beni oraya Tom piknik için götürmüştü. O zaman daha yedi yaşında olmama rağmen bayılmıştım. Aslında bir dağ ama patikalar var ve o patikanin en tepesinde uçuruma örnek verilebilecek bir yer var. Orayı pek bilen yoktur. Çünkü hiç kimseye orada rastlamadım. Ve ilk gittiğimde bayağı arayıp bulmuştum o uçurumu.

Telefonumu sessize alıp son bir kez saate baktım. Büyük ihtimalle iki saate eve giderdim. Manzara bana huzur veriyordu. Kafamı dagitmama yardımcı oluyordu. Olanları düşünmemek istiyordum çünkü düşündükçe daha da delirme raddesine yaklaşıyorum.

Danny den

Jess koşar adımlarla partiden çıkmıştı. Jack in söylediklerinden sonra iyi hissetmediği kesindi. Çünkü Jack arkasını dönüp yürümeye başladığında Jess ona bakarken ağlamak üzereydi. Ve eminim yine bir dağa ya da vadiye falan gitmiştir. Hiç bir zaman yerini söylemedi ama gidip oturduğu saatlerce gelmediği yerin ne olduğunu söylemişti...

Jack süzgün şeyler söyleyecek sanarken arkasını dönüp gitmemeliydi! Bunu ödeyecek!!!!

Mark ı görünce Jack in yerini sordum ve içecek almaya gittiğini söyledi. Bende mini bara doğru ilerledim uzaktan odaya baktığımda Jack i gördüm. Koşarak ona bir yumruk attım .

"Sen nasıl benim kuzenime öyle davranabilirsin ? "Yediği yumruktan hemen sonra konuşmasını zaten beklemiyordum.

"Dan konuşabilir miyiz? Lütfen bilmediğiniz şeyler var. "Onu şuan öldürmek istesem de ömür boyu Jess in dirdirini dinleyemeyeceğim ve bilmediğim şeylerin ne olduğunu çok merak ettiğim için bu işi sonraya erteliyorum..
"Tamam ama mantıklı bir açıklaman yoksa kaldığım yerden devam ederim." Başını onaylar anlamda salladı.

Bir banka geçip oturduk. Ve gözleri çok uzaklara daldı. Sanki çok zor bir şey yaşamış ama atlatmaya çalışıyormuş gibiydi. Sanki birini ya da bir şeyini kaybetmişti...

"Bak Dan bu söylediklerimden sonra daha fazla dayak yeme ihtimalim var ama sözümü kesmeden dinle lütfen... Evet başlıyorum. Bildiğin üzere bende sizin gibi bir cadıyım. Ama benim cadı olduğumu bilen çok düşmanım var. İntikam mevzuatı falan. İşte ben zamanında , zamanında dediğim iki yıl önceydi. Amanda diye bir kıza ciddi anlamda aşık olmuştum. Çok seviyordum. Öyle böyle değil. Ama cadı olduğumu öğrenince Tad diye bir şerefsizin zamanında işini bozmuştum. O günden beri benden nefret ediyordu. Amanda ya ne yaptığını bilmiyorum ama beni hiç birşey olmamışken terketti. Ve ayrılmamız dan bir hafta sonra kasabadan da taşınmıştı. İşte bu olaylar olduktan sekiz ay  sonra bana bir mektup geldi . Amanda dandı. İçinde Tad in onu tehdit ettiğini eğer bunları yapmazsa erkek kardeşini ellerinden alacağını söylediğini söyledi. Çok üzgün olduğunu ve başka bir şansı olmadığını ve eğer bana anlatasaydı Tad in yalnızca erkek kardesini değil annesini de kaçıracağını söyleyerek tehdit ettiğini söyledi. Bende bu yüzden bir iki yıldır ne sevgili yapıyorum ne de insanlarla çok yakın arkadaşlık kuruyorum. Bakma bu seneki insanlar cidden çok iyiler o yüzden. Kısacası Amanda dan sonra kimseye kendimi kaptirmayacagimi ve kimseye aşık olmayacağını söylemiştim. Ama Jess i görünce herşey değişti. Onda cidden diğer kızlarda olmayan şeyler hissettim. Üstüne üstlük bir de cadı olduğunu öğrendiğimde.. Belki olabilir dedim .Ayrica aynı olayı tekrar yaşayabileceğimizi sanmıyorum çünkü Jess cadı ve uzun zamandır kimsenin işine karışmıyorum. Kimse umrumda değil. Aslında cadı olmak bile istemiyorum ama aileden gelen bir şey.."

🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀

Daha fazla uzatmak istemedim. Diğer bölüme de birşeyler kalsın degilmi? 1074 kelimeeee REKOR!!! 😉

Mavi Cadının GünlügüWhere stories live. Discover now