101K 💙🌿

2.6K 192 37
                                    


Upuzuuun bir aradan sonra herkese "selamun aleykum". 

Yaklaşık üç sene önce yazmış olduğum Şüheda,sizlerin güzel gönülleri,güzel dilekleri,destekleri sayesinde 101K olmuş. Allah buna vesile olan herkesten razı olsun. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Eh tabi. Aradan geçen vakit uzayınca buralara uğrayamaz olduk. Tüm mesaj atan kardeşlerim haklarını helâl etsinler.

Madem burada aktif olamıyoruz. Kısa ve öz şeyler yazma niyetindeyiz. Avuç kadar da olsa güzel kimselerle birlikte olma niyetindeyiz. Bu sebepten ötürü aklıma aniden gelen bu fikri hem sizlere danışmak istedim hem de teşekkür mahiyetinde bir gönderi olsun istedim.

Yazmış olduğum kitap misali yazıları okuyan hanım kardeşlerim.

Bilhassa size yazıyorum. Şayet başka mecrada okumaya devam edelim derseniz,ben sırf sizin için bir instagram hesabı açmayı düşündüm. Ama belirttiğim gibi,niyetim ufak tefek yazılar,alıntılar,kendi düşüncelerimden bazı notlar paylaşmak. Henüz hesap ortada yok. Ama eğer talep ederseniz açmaya hazırım. Ne dersiniz hanım kardeşlerim ? Benim size bir faydam dokunmaz. Sadece klavyemde iki tuşa basarım. Siz ise aslolanı yapar gönlünüzle okursunuz.

Sadece elimden geldiği kadar o mecrada bulunmaya çalışacağımı da belirtmek isterim. Şimdi söz sizin :) mutlaka yorum yazın.

Bölüm güncellenecektir.

 


Şühedâ.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin