* yorumlar üzerine.

3.1K 237 10
                                    

Selâmun aleyküm :) yine ben dostlar.
...
Evet ilk merak edilen soru,bölüm ne zaman gelecek? Bölümü şu anda yazıyorum. Ortaya nasıl bir bölüm çıkacak bilmiyorum, bakıp göreceğiz :)
Yorumlarınızı okudukça inanın çok ama çok seviniyorum, yorumlarınızı tekrar okuyayım dedim ve ortaya böyle bir yazı çıktı. Okuyan, voteleyen, takip eden, yorum yapan herkesten Rabbim râzı olsun :)
Çok güzel mesajlar alıyorum sizlerden, bu da beni çok mutlu ediyor. Kardeşlerim, ne zaman gerek duyarsanız bir mesaj ötenizdeyim, hanım olmak şartıyla :)
Çok güzel arkadaşlıklar edindim daha şimdiden, hepsine selâm olsun :)
Şühedâ'nın öyle çok çok bir kitlesi yok. Şühedâ için bir sayfa ya da grup açsak mı diye aklıma geliyor ama sonra vazgeçiyorum. Bu mevzuda sizin görüşleriniz nedir? Benim amacım daha fazla kişiye ulaşmak :)
Neyse çok konuştum, benden bu kadar :) Bu arada Ramazan ayı geldiği gibi gidiyor yine... Son on gün içerisindeyiz artık. Peygamberimiz, Kadir gecesini Ramazan'ın son on günü içinde tek sayılarda arayın, buyurmuştur. Her gecemiz Kadir gecemiz olsun... Günahları en güzel samimi bir tevbe paklar, unutmayalım. :)
Allah'a emânet olun, yorumları okuyacağım inşaAllah :)

Şühedâ.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin