Info

219 32 8
                                    

F L A P T E K S T

~*~

Veel jongens en meisjes leiden een normaal leven. Bij Oliver is dit anders. Zijn drang om een meisje te zijn is groot. Maar in de omstandigheden waarin hij leeft is dat niet mogelijk.

Olivers ouders zijn zwaar christelijk en accepteren de LHBTQ+ gemeenschap niet. En om die reden zullen ze Oliver waarschijnlijk ook niet accepteren. Dit belemmert Oliver erin om zichzelf te zijn.

Als Oliver een nieuw meisje op school krijgt, Novaeya, vertelt hij voor het eerst zijn allergrootste geheim. Dit meisje helpt hem om door alles heen te komen, maar is dat genoeg?

Oliver is diep ongelukkig en schrijft zijn gevoelens dus van zich af in een brief, maar die

~*~

C O P Y R I G H T

Dit verhaal mag in niets van mij worden gekopieerd. Ik heb heel erg mijn best gedaan om dit zo origineel mogelijk te maken. Ik zou het daarom ook heel fijn vinden als jullie dat niet doen. Bedankt alvast :).

W A T T Y S   2 0 1 7

Wanneer dit boek genoeg hoofdstukken heeft voor de criteria, zal dit boek deelnemen aan de Wattys2017! Dan doe ik mee met The guardians series: Owl en dit boek. Doe allemaal mee eraan en onthoud, iedereen is goed op zijn eigen manier, dus iedereen maakt kans!

C O V E R

Ik heb deze cover zelf gemaakt, dus ik zou niet willen dat die wordt gekopieerd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik heb deze cover zelf gemaakt, dus ik zou niet willen dat die wordt gekopieerd. Het is een tijdelijke cover want ik krijg nog een nieuwe ;).

U I T G E V E N

Als dit boek een succes wordt, ben ik van plan het uit te geven. Het is slechts nog een pril idee, maar het lijkt me ontzettend leuk!

P R O E F L E Z E R S

Ook heb ik een aantal proeflezers die mijn hoofdstukken al lezen. Ik ben nu met hoofdstuk 2 bezig maar hoop als ik terug ben, weer een stuk of 7 hoofdstukken te hebben zodat die mee kan doen aan de Wattys!
Mijn proeflezers lezen het dus voordat ik het publiceer. Het kan dus ook langer duren voordat er weer een nieuw hoofdstukkie komt.

L E E S P L E Z I E R

Dan heb ik nog maar 1 ding te zeggen. En dat is: Heel veel leesplezier in dit boek. Ik heb er heel veel zin in, ik hoop jullie ook! Mag ik Mij zijn? Komt naar jullie toe!

- Nikita

Mag ik Mij zijn?Where stories live. Discover now