3D*2*İNTİKAM-40

2K 189 1
                                    

GÖZLERİM 40. BÖLÜMÜ DE GÖRDÜ KDGDKHDDKH

SİZLERİN SAYESİNDE BU. VALLAHİ SİZİ ÇOK SEVİYORUM KIZ. EĞER BURAYI OKUYORSAN VE SEN BU YAZIYA İNANIYORSAN KALBİM PITIRDIYORDUR BENİM. SİZİN MUTLULUĞUNUZU BİLE İNANMANIZI BİLE HİSSEDİYORUM DKHSKXHLXHSKXHDKDH

FAZLA UZATMADAN BÖLÜME GEÇELİM KXHDMHC

BORADAN:
   

        ~ 1 GÜN ÖNCE ~

"Senin takıldığın kişi benim sevgilim anlıyor musun? Uzak dur yağız."

"Eski mevzular yüzünden bana bunu yapamazsın. Mirayla sadece arkadaşım ve olup olabilecek en güzel arkadaş." demişti büyük bir ciddiyetle. Dayanamayıp yumruk atmıştım ve yere düşürmüştüm. Kolumla boğazını tutarak "Senin hiçbir zaman arkadaşın olmayacak. Hep o sahte arkadaşlarının arasında olacaksın. Şimdi siktir git ve Miraydan uzak dur." demiştim ve kalkıp gitmiştim. Mirayın zaten sessiz olmasına çıldırıyordum bir de bu herif çıkmıştı başıma. Miraya da helal olsun ama. Her şeye rağmen onun yanında olduğuna göre cidden bir şeyler hissediyor olmalı. Bu piçin eskiden neler yaptığını bir öğrense değil uzak durmak 500 metre öteden bakamaz bile.
Az kaldı her şeyi söylememe. Bakalım ARKADAŞININ kızları her gün kullanıp attığını öğrenince ne tepki verecek?

MİRAYDAN:

"Anlatsana biraz." demiştim meraklı gözlerle.

"O sana kesin anlatır,sana şunu demek istiyorum sadece. Eski ben değilim. Çok değiştim ve eskiden yaptığım her şey için hep kendime kızdım. Bunu unutma tamam mı?" deyince bende anlamaz bakışlarla onaylamıştım ama deli gibi merak ediyordum.

"Neyse kalk da biz gidelim artık miroş." demişti ecrin bana bakarak.

Bende ayağa kalkmıştım ve yağız da ayağa kalkarken ona "Yanımda olduğun ve güldürdüğün için teşekkür ederim." demiştim gülümseyerek.

"Her zaman çirkin kız. Lütfen bir daha ağlama." demişti kahkaha atarak. Bende gülümseyip kızlarla beraber biraz gezmeye karar vermiştim. Hava alsam iyi olacaktı.

Sanki nefes almıyor amk lalesi kfhskchxkdhk

Muhittinciğim dinlenmem için daha rahat nefes almam lazım bak bozmuyorum seni ama vuracam ha ağzına.

"Lan borayı nerden tanıyor ne zaman düşman oldular? Dur ben şu Efeyi arıyım gelsin de anlatsın bize." demişti yağmur telefonuna yönelerek.

"Girayıda çağır ya." demişti ecrin de çocuk gibi.

"İkisini de çağırırsam şüphelenir bora." demişti yağmur telefonda efeyi ararken.

"Lan? Nerdesin?"

".........."

"Boraya çaktırmadan gel."

".........."

"Evet Efe seni özledim o yüzden çağırıyom Teallam ya! Gel diyosak gel şu bizim voleybol için geldiğimiz sahile." deyip telefonu kapatmıştı sinirle. Lan şunların birbirlerine gösterdikleri ilgi,sevgi bile odunca olsa dahi birbirlerini cidden çok seviyorlar ha! Biz borayla anca birbirimizi yiyelim. O beni yiye yiye bir bok kalmadı ve baya soğuttu kendinden gerçi ama olsun. Bak şuan yine sinirlendim ha!

Ben böyle kendi kendime gaz verip boraya söverken efe ufuktan görünmüş,hemen de yağmurun yamacına gelmişti.

"Sana bir şey soracaz ama doğru cevap verecen tamam mı?" demişti yağmur efenin gözlerine bakarak.

"Tamam. Sorun hadi." demişti o da hepimize bakarak.

"Yemin et doğruyu söyleyeceğine. En büyük yemini et."

"Seni görmek daha nasip olmasın ki doğruyu söyliyecem. Hadi lan sorun!"

"Lan ne güzel bir yemin bu." deyip koluna şirince vurmuştu yağmur.

"Sen daha güzelsin bebek." demişti o da gülerek. Aşklarına tükürem bunların.

"Vıcık vıcık ilişkiniz sona erdiyse soruyom Efe. Bora ve Yağızın arasında ki olayı anlat bana? Kankanı koruma objektif ol." demiştim efenin yüzüne bakarak.

"Sorulacak soru da bu mu yav? Bu biraz derin bir konu. Eskiden çoook yakın hatta benden de yakınlarda borayla yağız. Bende gruptaydım ama bunların evleri yani boranın da eski evi yağızın evine baya da yakındı. Yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. Sonra Yağız birini seviyordu ama ne sevme yav! Böyle kuyruktu ama kız yüz vermiyordu boraya yavşıyordu. Bora da Yağızın sevdiğini biliyordu ve daha da uzaklaşıyordu kızdan. Sonra bir gün sırd bu kız Yağızdan kurtulmak için Yağıza iftira attı." demişti efe ve sanki hala o olayı yaşıyormuş gibi anlatırken.

"Ne iftirası?" demişti ecrin de büyük bir merakla.

"Kız bir gün geldi okula üstü başı dağınık. Yağız beni taciz etti dedi herkese. Yağızın babası eski okulumuzda öğretmen. Bunu duyunca yağızı resmen tanınmayacak hale getire getire dövdü. Üstünde sigara bile söndürdü. Bora hep yanındaydı bende yanındaydım ama bu babasından da yediği darbe yüzünden baya değişti. İşte şey yaptı." deyip biraz utansa da direk "Ne yaptı lan? Söylesene." demiştim.

"Böyle her gün kullanıp attı kızları. Sonra bora buna sürekli seni iyileştirelim falan dedi. O yok dedikçe borayla kavga ettiler sürekli. En sonda da Bora bunun ailesine laf atınca ortalık karıştı diyim. Bunlar o günden beri kedi köpek gibiler." demişti ve nefes almıştı efe. Yani şuan cidden gariptim lan.

3 DELİ *2* İNTİKAM (Tamamlandı)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant