3D*2*İNTİKAM-5

4.3K 321 28
                                    

EVEEEEET! BİR YENİ BÖLÜMLE SAHA KARŞINIZDAYIM KANKİLERİM.

YA VALLA DAYANAMIYORUM. WP GRUBU AÇMAYA KARAR VERDİM. BANA MESAJ ATIN NUMARALARINIZI BENDE AÇIYIM GRUBU PONÇİKLERİM BENİM 😍😍

MEDYA DA ECRİN VAR 💞

BEN KAÇAR :))

HADİ ALLAHA EMANET

Miraydan;

"Tamam ya gerçekten bak onun adına ben özür dilerim." dedim koray hala üstünü silmeye çalışırken.

"Onun adına özür dilemene gerek yok. O iti ben halledeceğim. İyi davranmaya çalıştım herkese anlayışlı oldum ama bu kadarı da fazla." dedi hala sinirle siliyordu üstünü.

"Ayrıca artık karışma. Hem onun neyisin ki?" dedi bana bakarak. Hakikaten doğru söylüyordu. O benim neyimdi? Hiçbirşeyim. Herşeyimken hiçbirşeyimdi artık.

"Miray iyi misin?" dedi koray bana bakarak.

"N-neyse. Haklısın hiçbirşeyiyim. Hadi görüşürüz." diyip yemekhaneden çıktım. Herkes derse girmişti bende koraya yardım ediyordum.

"Benim neyime lan borayı korumak." diye kendi kendime söyleniyordum.

"Ben kimim? O benim neyim? Kimmiş o da onu ko-...."

"Çoktan unutmaya başlamışsın beni bakıyorumda." diye arkadan bir ses gelince olduğum yerde korkudan zıpladım. Kendimi silkeleyip onun olduğu tarafa döndüm.

"Sen beni mi dinliyordun?" dedim.

"Kendi kendine konuşmanı bile özlemişim biliyor musun?" dedi bana özlemle bakarak. Neyden bahsediyordu bu salak? Böyle konuştukça ve insanlara zarar verdikçe gerçekten ona olan kinim artıyordu.

"Sen böyle yaptıkça senden bir adım daha uzaklaşıyorum. Koray sana hiçbir şey yapmadı. Ondan da benden de uzak dur tamam mı? Yeter artık bu iş uzadı." dedim ona gözlerimi kısarak.

Bana biraz daha yaklaşıp "Koray mı iyi geldi sana? Gerçekten safsın miray. Sana sadece iyi davranmaya çalışıyor. Pişman olacaksın." deyip kahkaha attı.

"Sinirimi bozma ve defol git!" diye bağırdım.

Bu tepkiyi beklemiyor olacak ki ilk başta şaşırdı. Sonra belli etmemek için eski haline döndü.

"Zaman ilerledikçe göreceksin. Hele benim masumluğum açıklandığı zaman yanıma geleceğinden adım kadar eminim. Bu sefer benim seni affetmem için yalva-...."

3 DELİ *2* İNTİKAM (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin