3D*2*İNTİKAM-13

3.9K 324 43
                                    

ŞU BÖLÜMLERDE HER NE KADAR KÖTÜ ŞEYLER YAŞANSADA GÜZEL BÖLÜMLER OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

AYRICA MEKTUP YARIŞNASINI KAZANAN PONÇİK OKURUM BİR KARAKTER OLMASINI SÖYLEDİ. ŞU ANLIK GİZLİYORUM. İLERİDE ORTAYA ÇIKACAK TABİ. :))

3 DELİ AİLESİNE SEVGİLERİMLE.

MEDYA;ŞEVAL(ASİ STAYLA SJHDJSHDJEHDJEG)

BAYA UZUN BİR BÖLÜM OLDU.

HADİ ALLAHA EMANET :)

Miraydan;

Sabah resmen kendi kendime kalkmıştım be. Helal bana. Ama başım bir çatlıyor gözlerimi açamıyordum. Bugüj doğum günüm. Heeey(!) Ne kadar mutluyum(!). Kendi kendime göz devirip banyoda rutin ve hayatımda her zaman 'rutin' adını alacak işlerimi hallettim. İşeyip yüzümü yıkadım yani.

Pijamalarımı çıkarmamaya karar verdim. Sonuçta bütün gün evde olacaktım. Dizi izlemeye karar verdim ve laptopumu açıp 'Legends of the blue sea' izlemeye başladım. Ama neredeyse 2 gündür bir şey yemediğim için ve benim gibi bir oburun yememesi durumunda bayılmaya kadar durum gideceği için aşağı inip mutfağa girdim. Ekmek arası salam sucuk sosis kaşar ne varsa doldurdum ve canım ayran çektiği için dolaptan sürahiyle ayranı alıp bardak alma gereksinimi duymadım.

Tam mutfaktan çıkarken televizyon ünitesinde bir çerçeve çarptı gözüme. Yağmur ben ve ecrinin olduğu fotoğraf.

Ben niye bu aralar bu kadar duygusal oldum? Şu 16 yıl neredeyse bir kere ağlayan ben artık her gün ağlıyordum.

Ağlatanlar sağolsun sahip..

Haklısın lan muhittin. Ağlatanlar saolsun..
Muhittin iştahımı kaçırdın,hiçbir şey yemeyeceğim yine! Deyip sinirle odama çıkarken bu seferde kapıda ki kocaman kağıt durdurdu beni.

Galiba annem not bırakmıştı.

Ve kapının üstüne yapıştırmıştı. Yani mesaj diye bir şey var demi?

Kızım bugün kızlarla geçir, Sana pazartesi harika bir sürprizimiz var. Annenannen hastalanmış. Biz İstanbula gidiyoruz. Yarına döneceğiz. Doğum günün kutlu olsun bir tanem! Yanında olamadığımız için özür dileriz ama affet bizi.

3 DELİ *2* İNTİKAM (Tamamlandı)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ