3D*2*İNTİKAM-33

2.7K 275 21
                                    

ARA BÖLÜMLE YAYINLAYACAĞIM HABERİNİZ OLSUN.

BANA GECENİN BİR YARISI ZORLA ZORLA MESAJ ATAN VE BÖLÜM YAZDIRAN BİRDENECİK @AleynaTopcu488 ADLI OKURUMA İTHAF EDİYORUĞM!

SİZLERİ SEVİİREM~

      1 AY SONRA










"Yavrum,eminsin demi? Hiç bu kadar istekli olduğunu görmemiştim." demişti annem hala bana sorarak.

"Anne,kesinim eminim son kararım." dedim büyük bir ciddiyetle.

Bir dedikodular var. Sakin olun anlaticiğim. Şöyle demem gerek ki Doruk abiciğimin sonucu açıklandığından beri hiçbir şey olmadı. Hatta kız arkadaşının durumu çok iyi gidiyor. Ayrıca şu bir aydır ne yaptım ettim utancımdan tanışamadım ama şuan hazırdım. Anam o yüzden hazır mıın diyordu kadın da bıktı ayol djcydkxhdkd

"Haydi o zaman çıkalım. Bekliyor zaten." demişti annem koluma girerek. Ayakkabılarımı giymiştim ve nihayet kendimi dışarı atmıştım. Yaz tatiline girdik de mi oldu yoksa okul bitti onun laneti midir nedir 40 derece lan 40. Çöl 55 derece qardeş.

Annem bir de bana zorla şeker pembesi dizimin hafif üstünde sıfır kol elbise giydirtmişti. Şirin olam diye saçlarımı yine iki yandan ördü her ne kadar topuz yapacam deyip tuvalete kendimi kilitlesemde. Eyeliner ve göz kapağıma pembe bir şey sürdü. Adlarını vallah bilmiyom lan. Eyeliner ve rimelle büyümüş bir insanım ben. Ele şeyleri bilmem. Herneyse lan yine baya konuştum ha kendi kendime.

Bir heyecanda bastı bir bok yapacam diye çok korkuyordum. Allahım yardım et dedim ve boragilin kapısının önüne gelmiştik. Kapının vurulmasıyla açılması bir oldu ve bora açtı kapıyı.

Lan ne daş olmuş. Bayılacam qardeş napıyon?

"Hoşgeldiniz." deyip mütüşümsü gülümsemesini anneme vermişti.

Beyaz gömlek ve siyah dar pantolon giyinmişti. Saçlar zaten harika.

Annem içeri girdikten sonra bende girmiştim. Annesini gördükten sonra bende gülümsemiştim ve cidden çok tatlıydı lan.

"Hoşgeldin hayal ve miray." demişti gülümseyerek ve anneme sarıldıktan sonra bana sarılmıştı.

Geri salona oturduğumuz da annem de borayla selamlaştıktan sonra derin bir nefes alabilmiştik ama çoook heyecanlıydım.

"Ee miray yavrum,nasılsın iyi misin?" demişti annesi "İyiyim saolun,siz nasılsınız?"

"Miray,hiç kibar olma annem nasıl biri olduğunu biliyor." demiş ve kahkaha atmıştı bora. Allah belanı versin bora. Anana rezil ettin beni bora. Kaynanam ne düşünecek bora. Senin ağzına tükürem ben.

"Bizim deli dana böyle şeyleri bilmez pek. Ksuura bakma şimdiden canım." deyip annem gülmüştü kadına bakarak. Beni herkese rezil ettin anne. Yeter anne. Ben vazgeçtim lan.

"Neyse neyse gerçi bu bir tanışma da olsa tanıyorum seni ve böyle saf güzel ve doğal bir kız da tam istediğim şey."

"Efendi,aklı yerinde ve kızımı susuturan biri olsun da Nermincim ben başka bir şey istemiyorum. Sen tanısanda bunun bir cingarlığı var,bazen evi terkedesimiz geliyor,hala cami avlusuna vermek istemiyoruz değil." deyip bana bakınca kafamı öne eğdim. Saolsun iyi bir gömdü de. Anası da bok sever beni. Bitti abi vallah ya. Öf be öf.

"Herneyse Hayalcim aman çok tatlı bir kız yetiştirmişsin de ben asıl konuya gelmek istiyorum izninle. Benim bir fikrim var ve senin de beğeneceğini düşünüyorum. Şimdi bizimkiler seneye malum üniversite sınavına girecekler ve bence tatile gönderelim. Ne dersin? Böyle hep beraber gitsinler de eğlensinler biraz. Olmaz mı?" dediği an gözlerim ışıldamıştı. Bora ile? Bir tatil? Niden olmasın gayette harikamsı bizim grupma bir de gayet mütüş gayet harika gayet gayetli bir fikir.

"Kız valla iyi fikir. Olur valla miray da isterse." demişti annem bana bakarak.

"Tabiki de isterim." dedim hemen lafa atlayarak.

"O zaman hallettiik! Bodruma gitsinler de az eğlensinler kız. Bunları yoksa hiç yaşayamayacaklar. Artık çayları içelim mi?" demişti ve annemle kalkıp mutfağa gitmişlerdi. Boranın sesi çıkmasa da gözleri ışıl ışıldı. Gittikleri an direk koltuktan fırlayıp bana sarılmıştı.

"Bana bak,bu kadar güzel olma ısırırım seni." demişti bana gülerek.

"Sende bu kadar daş olma. Çirkinliğimi kapatıyorsun aslında bu iyi bir şey ama burnunu koparırım." demiştim gülerek.

"Gel odama geçelim. Şimdi baya konuşur annemgil." deyinve bende başımla onayladım ve ahşap dönenbeçli merdivenlerden yukarı çıkıp boranın odasına girmiştik.

Simsiyahtı. Bu kadar siyah da fazla yav.

"Gel film falan izleyelim ya da başka şeyler yapalım." demişti yanacığımdan öperek. Kızarsam da alışıyor gibiydim çünkü her öptüğünde kokusunu hissediyordun. Ve cidden hep gelsin istiyordum lan bu kokunun. Hep hep hissederim inşaAllah.

...










"Her şeyini aldın demi yavrum bak sonra şeyolmasın ha!" diyordu annem hala kızarak. Brnde onu nihayet ikna ettikten sonra ve uzun dualı vedalaşmadan sinra evden çıkmıştım borayla beraber gidecektim çünkü bizimkiler havaalanındaydı. Geç kalabilebilirdik. Kot bahçıvan tulum giymiş saçlarımı topuz yapmıştım.

Valizimle birlikte dışarı çıkmamla borayı görmem bir olmuştu ve o da sıfır kol sporcu atlet ve kapri giyinmişti. Kafasına da ters kep takmıştı ve yine ve yine veyine çok daş olmuştu diyebilerim.

Birazcık konuştuktan sonra taksiye binip havaalanına gitmeye başlamıştık.

Hem borayla bir şeyler konuşuyorduk hem de müzik dinliyorduk. 20-25 dakika sonra havaalanına vardığımız da bora taksiciye ücretini ödemiş ve valizlerle yine inmiştik.

Havaalanına girdiğimiz de tam bizimkileri arayıp nerdesiniz diye soracaktım ki yağmurun bir kızı yolduğunu ve güvenlikçilerin iki kolunda tutup havaya kaldırıp götürdüklerini görünce bir aydır demediğim o lafı dedim.
Ahanda sıçtık.

3 DELİ *2* İNTİKAM (Tamamlandı)Место, где живут истории. Откройте их для себя