3D*2*İNTİKAM-29

3K 280 50
                                    

BEN SİZİN YORUMLARINIZI YERİM BEEE! VALLA HARİKA YORUMLARLA YAZIYORUM ŞU AN BUNU DA BELİRTMEK İSTİYORUM. SESSİZ OKUYUCULARIM DA ARTIK UYANSINLAR ONLARLA DA YORUMLAŞALIM AYOL!

BU BÖLÜMÜ katty00026 ADLI OKUYUCUMA İTHAF EDİYORUM UMARIM BEĞENİRSİN BÖLÜMÜNÜ CAĞNIIM! 💞💞💜

İTHAF İSTEYENLERDE YORUMA GELSİNLEEEĞR!

SİZLERİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM HAYDİ GÖRÜŞÜRÜZ :)

MİRAYDAN:

"Yağmurum biliyorum seni sinirlendirdim ama olsun. Seni çok seviyorum. İlk öpücüğümüzün tarihini atacam instagrama. Yumuşak dudaklım." diye okumuştu ve Bismillah tüylerim diken diken olmuştu. Sıçmak yanında sevmek kalır gibi bir şeydi.

Yağmur bana bir baktı 'kanka hakkını helal et' der gibi. Helallik alıyorken doruk birden "O herifi yarın akşam çağıracaksın buraya bu eve bu koltukta oturuyor olacak. Miray,sende kola mı bora mı onu çağır o ikisi yan yana oturacak." demişti sakince. Hem şaşırmış hem de korkmuştum. Hadi efeyi anladım da benim boramdan ne istiyorsun be abi? Ama bele olmaz ki-....

"Anlaşıldı mı?!!" diye birden bağırınca ödüm kopmuştu lan. Düşüncelerimi unutup direk korkuyla kafamızı sallamıştık yağmurla. Kalkıp odasına gitmişti ve pat! Diye kapıyı kapatmıştı. Telefonlarımız da koltuktaydı.

"Aboooooo! Kanka bittik! Anam babam beni bu kadar dövmedi doruk abi ağzımıza sıçtı bir de bu çıktı. Kanka bittik vallaha bittik ölülerimiz çıkacak. Haberlerde

sevdiği çocuğu abisine gösterirlerken vahşice öldürüldüler. Diye manşet çıkmazsa bende neyim. Ayyy çok korku-...."

"Sus lan bi! Bence bizimkiler yerine başkalarını götürelim."

"Bu seferde boragil ağzımıza sıçsın. Kanka sıçan sıçana daha sen sıçacak kişi arıyon. Bah kombinasyon olur öyle yaparsak. Doruk abi yalan söylediğimizi anlar sıçar bora ilk sıçar sonra efe de sıçar bana. Kombinasyon oluyor o asla olmaz."

"Haklısın. Ama sakindi ay bir şey yapmaz bence."

"Yağmur,annem kafan yerinde değil galiba. Biz gece dışarı çıktık diye ayağımızı bağlayıp döven kişi senin öpüştüğünü cıvık mesajlarla öğreniyor yarına gelsinler diyor sen bir şey yapmaz diyon."

"O da var lan. Offff." demişti ve aramızda ki bu saçna konuşma sona ermiş. Yağmur çekmeceyi ne yapıp edip çekmiş ve meyve bıçağı alıp tam yarım saat boyunca elinde ki ipi kesmiş sonra benimkileri çözmüş ve odaya gitmiştik. Saat 04.16 idi. Sabahın dördü ve bizim ne çilelerimiz var. Allahım nolur az dövsün please.

3 DELİ *2* İNTİKAM (Tamamlandı)Where stories live. Discover now