3D*2*İNTİKAM-38

2.5K 239 6
                                    

AY AY AY BİR SÜRÜ İSTEKLER GELDİ YORUMLARA BAYILIYORUM ZATEN SİZLERİ YİYEREM 💜

ÇOK YAZMIYIM DA BÖLÜME GEÇİN SİZ DJSGDSJH

GRUBUMUZU DA KURDUK! GELMEK İSTEYENLER MESAJ ATABİLİR. PARODİ HESABI İSTEYENLER LÜTFEN BİRACCIK BEKLESİN ŞU YOĞUNLUĞUM BİTSİN SIRF PARODİLERLE İLGİLENECEĞİM.

SİZLERİ SEVİYORUUM!

MİRAYDAN:

"Oha yemin et!" diye yağızla anırmaya devam ederken resmen nefesim kesilmişti. Lan ne komik biri biri bu jxhskchdk

"İ-işte öyle. Artık kendi de ziyaret ediyor tımarhaneyi arkadaşlarım var zaten deyip." deyince lan kendimden geçtim gülmekten sakin ol miroş! Arkadaşına deli olduğunu kabul ettirip 1 hafta tımarhanede bıraktılarsa fazla gülme. Kalbim ağrıyor lan gülmekten.

Yağızla dondurmaları da yedikten sonra sahilde kuma oturmuş bana komik anılarını anlatıyordu. Sessizlik olunca bana bakıp "Senin de arkadaşların sadece o iki kız galiba?" demişti gözlerime bakarak.

"Aynen. Çok çok fazla seviyorum onları. Böyle bu sene kötü şeyler yaşasak da 10 yıldır yediğim içtiğim onlarla." demiştim bende gülümseyip ona bakarak.

Bir süre durup uzunca gözlerime baktıktan sonra kendini silkeleyip ayağa kalkmıştı ve üstünü başını da iyice temizledikten sonra elini uzatmıştı.

"Hadi kalk baya geç oldu." demişti ve bende elini tutup ayağa kalkabilmiştim nihayet.


Biraz yürüdükten sonra otele gelebilmiştik nihayet ve içeri de girdikten sonra bir baktım bizim iki beni sinirle bekliyorlar. Vallah sıçtım kesin. Anaaam!

"Nerdesin lan sen? Dışarıya yapışık mı kaldın kaldırım sakızı?!" deyip kafama bir tane vurmuştu hayvan yağmur. Direk kafamda hissettiğim acıyı elimle tutarken yağız bana kahkaha atıp "Neyse. Çok güzeldi bugün. Bir daha yapalım bunu tamam mı?" deyip vedalaştıktan sonra gitmişti.

"Noluyor? Her şeyi anlat bakalım?" demişti ecrinim masum masum.

"Gelin benim odama gidelim de anlatıyım. Anlattıktan sonra da yağmurun kafasına ben vuracam. Gavura böyle vurmaz paçoz." demiştim sinirle bakarak. Merdivenlerden benim odama çıkarken merdivenlerden inen bir adet odun öküz uyuz bir bora gördüm. Bana sinirle bakıp geçecek sandım ki o nefret dolu bakışlarıyla ben çıkmaya çalışırken kolumu tuttu ve sıkarak bana "Nerdeydin sen? Hangi cehennemdeydin?!" demişti birden sinirle bağırarak.

"Sanane bora?! Sanane?! Sana hesap mı vermek zorundayım?!! Bana dediğin lafları daha unutmamışım gelmiş bana hesap soruyorsun! Sen orda gitmeseydin ben seni yine affederdim. Ama iş işten geçti." demiştim gözlerine bakarak. Sıktığı kolumu yavaş yavaş bırakırken Hala gözlerimin içine bakıyordu.

3 DELİ *2* İNTİKAM (Tamamlandı)Where stories live. Discover now