3D*2*İNTİKAM-27

3.3K 286 34
                                    

Sizden Tek istediğim şey voteydi aman canınız saolsun napalım ben dayanamadım bölüm atıyorum sizleri seviyoruğm!

Yağmurdan:

"Yağmur sakin olur musun?" diyordu Ali hala beni sakinleştirmeye çalışarak.

"Nasıl sakin olabilirim ya o sürtük neler yapar ben sadece sana kitap verdim hemen nasıl dellendi beyefendi." demiştim sinirimden bi kaldırıma oturup kendimi sakinleştirmeye çalışarak.

"Onu sikmeyen en adi şerefsiz tamam mı? Sen kimsin lan beni yumrukluyon? Orda bırakmasaydın ağzına sıçacaktım." demişti o da benim gibi sinirlenerek.

"Aman neyse. Senide mal gibi kolundan tutup buraya getirdim kusura bakma."

"Lafı bile olmasın,hadi gel seni eve bırakayım." demişti o anda miroş aklıma gelmişti. Onu da orda bırakmıştım lan! Bizde kalması lazım yoksa ben sıkıntıdan uyuyamam. Eve bir gidiyim de onu da ararım zaten. Aliye dönüp dediğini başımla onaylayınca gitmeye devam etmiştik.

Miraydan:

"Efe ağzına sıçacam oğlum anlatsana ne bok var? Bize de söyleme hiç zaten piç." demişti emre hala efeye bakarak. Efe konuşmuyordu. Ağzını bıçak açmıyordu lan!

"Efe,oğlum hadi anlatsana. Hadi yeter anlat belki yardımcı olacaz?" demiştim efeye bakarak.

Efe bana baktı üzgün üzgün ve elini yüzüne bastırdı kendine gelmesi için geri çekip anlatmaya başlamıştı bile

"La oğlum bizim eski okuldan bi kız var ya hatta sen hep taklidini yapıyordun. Kardelen. 3 gün önce mesaj atmıştı yağmurda bunu gördü baya kızdı kimseye demedik zaten. Sonra ki gün bu kız yanıma geldi seviyom seni falan diye yağmur hanım bunun ağzına sıçtı şiddete eğimli ya kızın ağzını burnunu kırdı ben sesimi çıkartmadım bak sinirli yapacağını yaptı diye bu sefer de bana döndü sen bir şey demiyonda bu kızı seviyon mu diye yine saydırdı onu diyor olay bu işte." demişti sinirle yine elini saçlarından geçirerek.

"İkinizde birbirinizi kıskanarak kalbinizi kırmayın." demişti ayla efeye bakarak.

"O piç şuan yağmurun yanında Ayla farkında mısın? Hiç kimsenin kolunu tutmamıştı benden başka onun kolunu tuttu. Ben daha karışmam abi ya ben o piçi sikecem ya yağmurla jiç konuşmayacam kendi seçimini yapsın. Ben onu var ya dövmezsem o hep yağmurun yanına gidecek. Bak hala yerimde duramıyorum o yağmura dua etsin." demişti bu sefer de ayağını hızlı hızlı sallayarak.

Biz hiç konuşmuyorduk efe dolmuştu belli yani.

"Lan ben bileklerimi kesiyordum hayattan bıkmıştım yağmur geldi hayat oldu bana. Ben onu abisinden bile kıskanıyorum lan sanki bilmiyor. Ben böyleyim kendi de kıskanç ama bu kıskançlığı aştı. Ya ben o iti sikecem ya da yağmur bitecek benim için!" diye bağırıp çıkıp gitmişti deli oğlan. Ulan yağmur şu güzelim oğlan seni severken sen napıyon lan? Senin ağzına tükürem ben emi.

"Miray kalk gidelim biz de. Efe şimdi bizim eve gider kalır bizde bugün odanın ağzına sıçar. Seni eve bırakıyım bende oraya gidiyim." deyip ayağa kalkınca bende kalktım. Aylagille vedalaştıktan sonra dışarı çıktık ve ben anneme yağmurlarda kalacağıma dair kabul etmesi için övgüler ve nedenlerimi açıklayan uzun bir mesaj attıktan sonra gitmeye başladık.

3 DELİ *2* İNTİKAM (Tamamlandı)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें