3D*2*İNTİKAM-32

2.8K 279 41
                                    

Bayramınız mübarek olsuuğn! Geç de olsa bölüm yayınladım ama memleketimde tatilde olduğum için ve baya da gezdiğim için bölüm yazamıyorum.

Herneyse. Hala wp grubuna alım var. Diğer bölüm eğlenceliydi çünkü doruktan efqarlıydıq ve eğlenceli yapmak istedim.

Sizleri seviyoruğğm! #3Deli1yaşında oldu. Ve çok çok çok çok mutluyum. Kitabım belki beğenilmemiş olabilir ama 60 binlik güzel bir aile oluşturdu. Küçük,ama harika. Fazla bir şey yazamıyorum sizleri seviyorum iyiki varsiniz!

MİRAYDAN:

"Lan?!" diye bağırmamla bora uykulu gözlerle bana baktı ve o da bağırarak yere şapadanak düşmüştü.

"Aaaaah!" diye acıyla bağırınca hemen yataktan inip kafasına bakmıştım.

"Yav." deyip hala başını acıyla tutunca bende hemen pansuman şeysi bulmaya çalıştım. Odanın kapısının yanında ilk yardım dolabı görünce hemen kalkıp pamuk ve tentürtiyot-söyleyemiyorum- o şeyden alıp hemen yanına geldim boranın. Elini tutup hafifçe aşağı indirdim ve kafası nasıl şişmişti lan. Hatta kanıyordu lan!

Betona düştü yani. Bi zahmet kanasın diyecem de demiyorum.

Pamuğa hafifçe o şeyden sürüp kafasına dokunduracakken "Acırsa söyle tamam mı?" demiştim gözlerine bakarak.

Sonra hafifçe bastırmıştım. Hafif de olsa inledi ama belli ettirmemişti. Az olan kanamayı tamamen durdurduktan sonra yara bandıyla sarmıştım. Bu süreçte bora beni tamamen izlesede umursamamaya çalıştım. Umursasam işime odaklanamazdım.

Tam bitirdim çöpleri alıp ayağa kalkarken bora bileğimi tutup gözlerini bana sabitledi. Al. Kalbim mahmut tuncerle buluştu ve halay çekiyor.

"Neden bu kadar masumsun?" demişti hala gözlerime bakarak. Konuşamıyordum lan. Vallaha dilim tutuluyordu ya. Biraz daha yaklaşmıştı ve öpeceğini anladığım zaman direk gözlerimi kapatmıştım.
Tam bekliyorken "Kankaaaamlaaaar!" diye bağıran bir adet öküz,hayvan deli dana olan efe ve yağmur içeri girince bütün ambians bozuldu.

3 DELİ *2* İNTİKAM (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin