Chapter 34.

1.8K 82 10
                                    


''Isuse imaš tri kile koliko toga može izaći iz tebe!?''-iznervirano sam pitala, ni sama ne znam koga, ali sam se obraćala Impali koja je već stoti put ove večeri zastala i popišala se na prometni znak.

''Puno, očito.''-Jakov se ironično nasmijao te mu je oblačić dima izašao iz usta jer je vani bilo ispod ništice.

''Mrzim tog psa.''-rekla sam s prezirom u glasu dok sam gledala nakupinu dlaka kako se olakšava po znaku za biciklističku stazu.

''Nećeš ti morati živjeti s njom nakon vjenčanja. Klara će je dovući s nama u stan.''-pogledala sam ga sa žaljenjem.-''Kako stoje stvari s onim nogometašem?''-zastala sam na trenutak i zamislila se. Koji nogometaš? Na pamet mi je pao Karlo.

''Nisam baš puno razgovarala s njim nakon onog u klubu.''-ubrzala sam korak kako bih ga sustigla.-''Pojavio se u školi s zavojem na nosu. Kao Filip mu je strgao nos.''

''Filip mu je strgao nos?''-iznenađenost se mogla naslutiti u njegovu glasu.

''Ma nije. Karlo je pičkica.''-rekla sam i primijetila da se nasmijao kroz nos-''Možda ga je zagrebao i to je to. Ti i Filip ste puno gore prošli.''-okrenuo je glavu prema meni i otvorio usta.

''Da sam htio nanio bi mu puno veću ozljedu od razbijenog nosa.''-rekao je samouvjereno i namignuo mi na kraju.

''Zahvalna sam što nisi.''-ponovno je vratio pogled na mene-''Samo bi izazvao još veće probleme sebi i Filipu. Karlo bi vas sigurno prijavio i onda bi se povlačili po sudu i ...''

''Nema na čemu.''-prekinuo me. Kratko sam se nasmijala i nastavili smo hodati u tišini.-''Kako se nosiš s tim? Znam da ste ti i Kralo išli van i sve ... Filip je zajebao stvari između vas.''

''Karlo i ja ... nismo zapravo hodali. Jednom smo izašli i to je bilo to. On je htio nešto više, valjda, mislim pokušao me poljubiti, ali ja nisam ... nisam bila sigurna osjećam li isto za njega ...''-iskreno sam rekla. Mogu se zakleti da sam vidjela mali smiješak na njegovom licu.

JAKOV

''Karlo i ja ... nismo zapravo hodali. Jednom smo izašli i to je bilo to. On je htio nešto više, valjda, mislim pokušao me poljubiti, ali ja nisam ... nisam bila sigurna osjećam li isto za njega ...''- srce mi je počelo brže kucati kada je izgovorila zadnji dio. Nije ga željela poljubiti? Iz nekog čudnog razloga bio sam jako sretan zbog toga. Mogao bih otrčati maraton.

''Nisi osjećala isto ili si željela nekog drugog umjesto njega?''-tek sam shvatio kakvu sam glupost rekao na glas kada je okrenula glavu prema meni i pomalo zbunjeno pogledala u moje oči

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

''Nisi osjećala isto ili si željela nekog drugog umjesto njega?''-tek sam shvatio kakvu sam glupost rekao na glas kada je okrenula glavu prema meni i pomalo zbunjeno pogledala u moje oči.

''Da, htjela sam da netko drugi stoji na njegovom mjestu.''-odgovorila je gledajući me u oči. Imala je krupne smeđe oči za koje sam mislio da gledaju točno u moju dušu. Tek sada mi je do mozga dospjelo ono što je rekla. U jednom dijelu sekunde sam bio toliko sretan zbog toga što je rekla, no već u sljedećoj stotinki sam shvatio da je ta osoba za koju je željela da bude ispred nje mogao biti bilo koji muškarac, ili žena, na ovome svijetu. Ne, Ariana nije gay. Nadam se da nije gay.

''Jakove pazi!''-Ariana je vrisnula, no prekasno. Ono malo govno već mi se popišalo po lijevoj nozi.

''Pas mater.''-opsujem, a Ariana se zahihoće u pozadini.-''Samo se ti smij mislim da si ti sljedeća.''

Marko i ja smo sjedili u osamljenom kutu McDonalsa i ručali. Čudno je to što dva doktora gablec jedu u fast food restoranu. Marko je ona osoba koja je stalno nasmijan.

 Poznajemo se još od faksa i još niti jednom ga nisam vidio bez tog osmijeha

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Poznajemo se još od faksa i još niti jednom ga nisam vidio bez tog osmijeha. Bili smo vrlo dobri prijatelji na faksu, gotovo najbolji., i ostali smo u kontaktu nakon. On je znao za cijelu stvar s Arianom.

''Hoćeš li popiti tu Colu?''-punim ustima je pitao i prstom uperio u papirnatu čašu Coca-Cole ispred mene.

''Hoću.''-povučem Colu prema sebi.-''Kako napreduje situacija s Tinom?''

''O.''-rekao je punim ustima-''To je gotovo. Prekinuli smo.''-prožvakao je i gutnuo što god da je imao u ustima-''Od kako sam je našao u krevetu s onim rusom mrtva je za mene.''-rekao je mrtvo hladno.

''Kako ste ti i Klara? Mota li ti se po mislima još uvijek ona mala ... kako se zove?''-moj pogled je odlutao iza njega. Na dvije djevojke koje su nam se približavale.

''Ariana.''-dozvao sam ju. Ona i Veronika su me tek sada primijetile i približile se našem stolu noseći pladnjeve u rukama.

''Da ona, ako je stvarno tako zgodna ...''-udario sam ga nogom ispod stola i on je tek sada shvatio da su nam se približile na nekoliko metara.

FIANCÉWhere stories live. Discover now