40

2.6K 224 208
                                    

Do Kyungsoo

"Ben bu hayatta ilk kez birini kendimden daha fazla sevdim. İlk kez birinin beni değiştirmesine izin verdim. İlk kez biri için değişmek istedim.

Seninle olmak; çocukluğumun bayram sabahlarına kavuşmak gibiydi. Kalbimin o zamanlardaki gibi gümbür gümbür attığını işitmiş, heyecanım ve mutluluğum her şeyin önüne geçmişti. Seninle olmak; uzun zamandır giymediğim montumu sırtıma geçirdiğimde cebinde para unuttuğumu fark etmek gibiydi. Bakışlarım, yüzüne çarptığı an içimdeki kelebekler şaha kalkıyor ve bununla ne yapacağımı bilemiyordum.

Kyungsoo sana yaşattığım her kötü gün için özür dilerim. Kayıtsız şartsız bana yaşattığın her gün için ise teşekkür ederim.

Varlığın evime ses, bana nefes oldu.

Hiç kimse sebepsiz yere hayatımıza girmez, derdi teyzem. Kendi yolumu çizmeme yardımcı olan pusulamdın sen. Sayende öğrendim dolu dolu yaşamayı, insanlara yukarıdan bakmanın kimseye bir yarar sağlamadığını, canım yansa dahi dik durmayı, empati kurmayı ve aşık olmayı.

Gidişimin ardından sana iyi anılar bırakmak isterdim yada iyi anılar yaratmak için bana bir şans tanımanı.

Umarım bizden vazgeçtiğine değer ve çabucak iyileşirsin Kyungsoo.

Evimiz, senindir. Orayı bir yuvaya çeviren sendin. Kabul edersen şayet bu son isteğim. Kokun her odaya sinsin. Yatağımda uyu, böylece yanında olamasam dahi seni izlerken iyi hissedeceğim.
Sağlığına dikkat et ve çok ye. Kilo almanı hep istemiştim. Tombul yanakların sana yakışacağına eminim. Uyurken, üzerini açıp - açmadığını kontrol etmek için odana geldiğim zamanlar vardı. Hem yorganını düzeltir hemde yanıbaşına oturup saatlerce seni izlerdim. Normal şartlarda yüzünü benden sakındığın ve güzelliğine uzun uzadıya bakmama izin vermediğin için yapardım bunu, kızacağından korktum, söyleyemedim.

Ve ne olur daha az gülümse.

Biliyorum çoğu zaman mutlu olduğun için değil mutlu etmek için kıvırıyorsun dudaklarını. Güldüğünde sevimli göründüğünün ve insanlar üzerinde derin bir sıcaklık yarattığının farkındasın. Ama yapma Kyungsoo, yalvarırım.

O gülüşün kaç sigara yaktırır, kaç kişiyi baştan çıkarır tahmin edemezsin. Bu yüzden yapma. Hayatına benden sonra kimse girmesin demiyorum, bunu söylemek bu güne kadar yaptığım en büyük bencillik olur fakat umarım hayatına benim gibisi girmez ve daima iyi yaşarsın.

Benim yüzümden döktüğün gözyaşlarının hesabını sorman için seni bekliyor olacağım.

KİM JONGİN"

Az önce intihar mektubu okumuştum.
Az önce sevdiğim adamın intihar mektubunu okumuştum.
Az önce intihar mektubunu okuduğum adamı sevdiğimi kabullenmiştim.

Yanaklarım büyük bir hız ile ıslanırken, ayağıma kapanmış kadına görüp - görebileceğim en çirkin şey gibi baktım.

Tıpkı bir zamanlar onun bize yaptığı gibi.

Bağırmak istiyordum, haykırmak, sövmek, elime geçen her ne varsa parçalamak ... Fakat ne dudaklarımı aralamaya ne de kolumu kaldırmaya gücümün olmadığını hissediyordum. Ağlıyordum, sessiz sessiz ve çığlık çığlığa.

OBSTACLEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin