Pätnásty spev

805 104 16
                                    

Bola som rada, že už to Logan vie. Spadlo zo mňa veľké bremeno. Prijal to omnoho lepšie, ako som čakala. To, ako sa zachoval, bolo neskutočne láskavé a milé. Je vôbec možné, aby som ho milovala čím ďalej tým viac?

Mám pocit, že odkedy sa odhalili naše malé tajomstvá, sme si akýsi bližší. Síce viem, že ho asi nikdy nebudem môcť priviesť domov, keďže by sa všetci vlci ježili a pravdepodobne by ho aj zabili. To som skutočne nepotrebovala. S Loganom mi bolo úžasne akoby som lietala. 


„Vďaka za odvoz," usmiala som sa a pobozkala chlapca na líce.

„Platí to dnes teda?" nahol sa ku mne.

„Hej," prikývla som.

„Tak večer, láska," pobozkal ma. Vystúpila som a zamávala mu. 


Vošla som do domu, ale čosi bolo inak. Zamračila som sa a vošla do našej obývačky. Sedela tam mama so sestrou, bratom, otcom, strýkom a pred nimi chlapec s blond vlasmi. Hodila som tašku na zem a vošla do miestnosti. Všetky pohľady sa upreli na mňa a ja som v chlapcovi spoznala Jasona. Jasmininho Jasona! 

„Čo sa deje?" opýtala som sa a prižmúrila oči na Jasona.

„Asi máme nového člena vo svorke," prehovoril s anjelským úsmevom strýko.

„Ako to myslíš?" vyvalila som oči a prechádzala nimi z Jasona na strýka a a späť.

„Angela, no tak!" prevrátil očami môj starší brat.

„Strýko Harry pohryzol tohto tu!" 

„Čože?" vypískla som.

„Už tam nám dýchajú Lovci na krk.Máme kopec problémov, že si z polovice vlkolak a teraz pohryzieš tohto chlapca! Však sa vieš kontrolovať cez spln, nie?" vykríkla mama.

„Tak som stratil kontrolu!" odvrkol strýko Harry.

„Každý robíme chyby! Chlapca priučím, nebude nebezpečný!" 

Ak strýko niekoho pohryzol je to zlé. Jeho otec bol vlkolak, zatiaľ, čo mama vlčica. S otcom sú respektíve nevlastný súrodenci so spoločnou matkou. Takže strýko Harry je trošku iný a dosť silný. Ak niekoho pohryzol... Pozrela som na Jasona, ktorý sa tváril ako kôpka nešťastia. Rozhodovalo sa vlastne o jeho osude. Nečudujem sa mu. Ale mala by som Jasmine varovať. Predsa len, je teraz nebezpečný. Ale ako veľmi je nebezpečný?

„Strýko?" ozvala som sa.

„Hm?"

„Ty máš v sebe vlkolačiu ale aj vlčiu krv. Čo je potom Jason?" zamračila som sa. 

„To zatiaľ netuším," zavrtel hlavou.

Vlčí spevWhere stories live. Discover now