Deviaty spev

813 116 22
                                    

Zazvonil zvonček. Utekala som po schodoch a takmer sa zabila na opätkoch, ale nechcela som, aby otváral niekto z našich. Našťastie sa mi to podarilo. Otvorila som dvere ja. Pred nimi ma čakal on. Môj pán Dokonalý. 

„Ahoj," usmial sa na mňa a premeral si ma s vyvalenými očami od hlavy až po päty. Musela som byť červená až na zadku. 

„Ahoj," usmiala som sa aj ja a zavrela dvere. Vykročila som k jeho autu a čoskoro ma dobehol aj on. Otvoril mi dvere spolujazdca a stále na mňa vyjavene zízal, až som si myslela, že mám niekde nejaký fľak alebo vyrážku.

 „Vyzeráš úžasne," prehovoril a ja som nasadla. 

 „Ďakujem," zamrmlala som s horiacimi lícami.

Cestou sme mlčali, no sem tam sa nám stretli pohľady a vymenili sme si úsmevy. Moje srdce tĺklo ako zvon. O tomto som snívala celé mesiace a teraz sa to skutočne deje!



Logan zastal pri jednej cukrárni a vystúpili sme. Bola som netrpezlivá, nervózna a rozčarovaná a len ťažko som sa držala na opätkoch. Usmievala som sa ako mesiačik na hnoji a nevedela som s tým prestať. Logana Stewarta nepoznám takmer vôbec, hoci sme  spolužiaci. Vždy som po ňom hádzala len zamilované oči a tajne dúfala, že možno raz si ma všimne. Som Jas neskutočne vďačná, že ma pred vyše rokom zatiahla na ten basketbalový tréning. Ďakovala som jej, že sa vyparila za jej idolom a mňa nechala napospas sebe samej. Zamotala som sa akosi na chodbe a potom do mňa vrazil on. Logan Stewart. Letmé úsmevy s nesmelým a hanblivým pohľadom sa menia na slová a rozhovory.

V cukrárni som ho mala možnosť lepšie spoznať. Ani chvíľu nebolo to trápne ticho. Toho som sa najväčšimi bála. Ale opak bol pravdou. Smiali sme sa, počúvali toho druhého a podpichovali sa.

Nasledovalo kino, kde sme sa zhodli na nejakom fantasy filme. Zo začiatku sme vedľa seba len tak sedeli a jedli popcorn, avšak Logan prehodil ruku okolo mojich pliec a ja som sa oňho oprela. Nerozmýšľala som, jednoducho som to urobila. Keď som si to uvedomila, s blčiacimi lícami som k nemu zdvihla zrak. Venoval mi ten svoj dokonalý úsmev a privinul k sebe. Srdce sa mi rozbúchalo ako zvon. Jeho náruč bola taká príjemná. Padla som mu do nej ako kúsok skladačky. Takto spolu prepletený sme strávili celý film. Sem-tam ma pobozkal do vlasov alebo ma pohladil. Keby som bola mačka, bola by som začala priasť.

V závoje nočnej oblohy sme sa prechádzali s prepletenými rukami a keby ma Logan Stewart nedržal, asi by som kdesi odletela. Tentokrát sme obaja mlčali. Bolo mi tak dobre ako nikdy v živote. Cítila som sa taká šťastná.



Keď ma doviezol pred dom, nechcelo sa mi vystúpiť, ale nemohla som tu zostať. Pozrela som mu do tých nádherných modrých očí a usmiala som sa.

„Ďakujem ti za pekný večer,"  prehovorila som.

„Môžme si ho zopakovať, čo povieš?" žmurkol a ja som sa takmer roztopila ako čokoláda na asfalte.

„To by bolo fajn," zahryzla som si do pery.

Hľadeli sme si do očí a ja som sa v tých jeho topila. Boli tak hlboké a krásne. Akoby noc vložila svoje čaro do jeho očí. Bol tak krásny. Dotkol sa môjho líca a mnou prešli príjemné zimomriavky. Jeho dlaň bola tak jemná a teplá. Začal sa približovať a mne oči mimovoľne spadli na jeho nádherné pery. Jeho teplý dych ma pošteklil na tvári a ja som privrela oči. Jeho pery nežne objali moje a mnou prešla elektrina. Bozk som mu opätovala a Logan sa pousmial. Pobozkal ma odvážnejšie a mne sa pri ňom zatočila hlava. Dá sa ešte väčšmi do niekoho zamilovať? 

Vlčí spevWhere stories live. Discover now