Šiesty spev

960 113 37
                                    

Zastal pri jednom rodinnom dome. Vystúpili sme a on rýchlo kráčal popredu, aby odomkol dvere.

„Poď, nikto nie je doma," pustil ma dnu s úsmevom.

„Chceš džús, minerálku alebo niečo iné?" opýtal sa a ja som zavrtela hlavou. Obzerala som sa po veľkom priestranom dome, zatiaľ čo Logan šiel do kuchyne. Nasledovala som ho a on vzal dva poháre s minerálkou. Kývol mi a viedol ma domom. Vyšli sme po schodisku a Logan vošiel do jednej z izieb.


„Vitaj v mojom kráľovstve," rozhodil rukami do strán. Zvedavo som sa obzerala okolo seba. Bola to typická chlapčenská izba s menším neporiadkom. 

„Počkaj, kdesi by tu mali byť poznámky zo školy a zvyšok nájdeme aj na nete," pousmial sa a začal sa hrabať v kope papierov.  Usmiala som sa s pobavene ho sledovala. Mrmlal si niečo popod nos a potom víťazne zdvihol papiere s poznámkami. 

„Takže môžeme začať?" opýtala som sa a on prikývol.

Spoločne sme sa pustili do projektu. Snažila som sa naň sústrediť, ale v jeho blízkosti to bolo ťažké. Niekedy som ani nevnímala text na internete, keď na mňa hľadel, pričom si myslel, že ho nevidím. Išlo nám to celkom rýchlo, hoci ja som bola myšlienkami inde. 

Sme samy. Len ja a on. Uňho doma. V jeho izbe. Okrem nás tu nik nie je. Moje myšlienky utekali k nemravným veciam, čo spôsobilo, že mi začínalo byť teplo. Chcela som urobiť toľko vecí... Preboha! Len to nie! Však len pracujeme na projekte! 



Bradu si opieral medzi palcom a ukazovákom a zamyslene sledoval obrazovku. Obzerala som si jeho profil, keď som začula nejaký šuchot v mojej blízkosti. Prekvapene som sa otočila a obzrela sa po izbe. Zamračila som sa na východ z izby. Nie je tu predsa taký prievan, aby sa tie dvere pohli! Zamračila som sa a hľadela na to miesto. Obzerala som sa po izbe a Logan si to asi všimol. 


„Hej, deje sa niečo?" opýtal sa ma starostlivo.

„Vravel si, že si sám?" opýtala som sa. Zamračil sa a podišiel k dverám, keď som počula, že niečo spadlo na zem. Okamžite som bola na nohách a Logan vyšiel z dverí. Počula som jeho smiech a čoskoro sa vrátil naspäť.

„To je len Athena," zasmial sa a sadol si ku mne so strakatou mačkou v rukách. Nadvihla som prekvapene obočie a on sa zasmial. Mačky nie sú práve moje obľúbené zvieratá a nevyzeralo, že by som sa aj ja jej páčila.

„Ty máš mačku?" pousmiala som sa a Logan sa zasmial. Pritiahol si ju k sebe a to stvorenie slastne zapriadlo. 

„Veľmi ma teší, Angie. Ja som Athena," prehovoril Logan tenkým hlasom a zamával mi mačacími labkami. Mačka naklonila hlavu a vyvrátila ju k svojmu majiteľovi. Zamraučala a chlapec sa zasmial. Vyvliekla sa z jeho rúk a začala na mňa mraučať, pričom sa mierne ježila. Stiahla som sa.

„Je to pyšná mačka. Grófka. Trvá, kým si ju získaš," pousmial sa Logan a vzal mačku do rúk, pričom ju vyniesol z izby. Asi jej dal aj žrať alebo čo, pretože Athena sa už neukázala.




Aloha! Hola!

Athena je skutočne mačka Codyho Christiana a ten ju teda poriadne miluje :D A čo vy? Máte radšej mačky alebo psy? Ja osobne som skôr za psy :DD A máte doma nejakého domáceho miláčika? :3

Muchas gracias po todo. Te Amo! :*        *CleoDeFuego*

 Te Amo! :*        *CleoDeFuego*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Vlčí spevWhere stories live. Discover now