SON AÇIKLAMA

5.5K 321 108
                                    

Merhaba benim biricik AYKIRILARIMM :))

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Merhaba benim biricik AYKIRILARIMM :))

Son açıklamayla birlikte size bomba gibi geri döndüm!! :)) İnanın en az sizin kadar heyecanlıyım!! :D

Temmuzun 1'i ile birlikte Aykırı:2 Uyanış' ın bölümlerini de yayımlamaya başlıyorum!! Bölümleri elimden geldiğince sık aralıklarla yayımlayacağım ve yaptığınız tüm yorumlara dönmeye, fikirlerinizi dikkate almaya önem göstereceğim. Yani ikinci kitapla birlikte bol bol yorum ve oy bekliyorum haberiniz ola!! ;)

Bölüm yayımlama aralığını biraz daha açmak gerekirse her üç günde bir bölüm yayımlamayı düşünüyorum! Örneğin; ilk bölüm 1 Temmuz, ikinci bölüm 4 Temmuz...vb gibi. Tabii kısa bölümler için bir güzellik yapıp ertesi gün yeni bölüm de ekleyebilirim ;) Beni zaten bol bol beklediğiniz için bu kadarı fazlasıyla hakkınız :)

Gelen yorum ve oy sayısına göre de bu üç günü daha aza indirgeyebiliriz ;) Sakın bunu bir rüşvet olarak algılamayın, ben sadece emeğimin karşılığını istiyorum. Hatta SİZİN emeklerinizin, sabrınızın karşılığını da... Beni temmuz ayına kadar beklediğiniz için değsin istiyorum. Birlikte büyüyerek bir yerlere gelelim istiyorum. Kendi hakkım yanında sizin hakkınızı da gözetiyorum. Zaten bu da en başta gelen görevlerimden birisi değil mi? Sizi hayal kırıklığına uğratmaksa isteyeceğim son şey bile olamaz... Nasıl ki Aykırı siz varken var, o halde varlığınızı/varlığımızı korumak da benim görevim oluyor...

Aslında az bilinen şeylerin, yani böyle popüler olanların değil de sayılı kişinin bildiği şeylerin daha kıymetli olduğuna inanan birisiyimdir. Zaten bundan dolayı hep: Bir kişi bile okumaya devam etse, ben yazmaya devam edeceğim! Diyordum. Hala da diyorum! Burada oylarınızı ve yorumlarınızı beklediğimi belirtme sebebim, bana katılmanız! Görünmez olmak yerine neden, ses vermiyorsunuz ki? Neden aynı satırlarda buluşan gözlerimiz birbirini tanımıyor? Neden tanışmıyoruz sevgili Aykırı' m!!? Yalnızlığın çığ gibi büyüdüğü bu günde ne kadar çok arkadaşın varsa o kadar varsın demektir. Ben burada Aykırı ailesi kadar varım. SEN! Evet sen de tam bu aile kadarsın! Biz, BİZ KADARIZ işte! Ve istediğimizde kesinlikle daha fazlası olacağız...

Hadi tut elimden bir efsane de biz yazalım demiştim ya geçen yıl. Şimdi bu cümleyi biraz daha iddialı bir hale getirmeye ne dersin: Hadi tutun elimden EFSANE OLALIM! Diyorum... ;)

Aykırı' yı Aykırı, beni ben, burayı sıcak bir yuva yaptığın için, beni tam 9 AY beklediğin için, oyların ve yorumların için, bu açıklamayı sonuna kadar okuduğun için binlerce kez TEŞEKKÜR EDERİM... Hep söylüyorum ama bir kez daha söylemekten de kendimi alamıyorum: İYİ Kİ VARSIN! Sen var oldukça, elimi bırakmadıkça ben de burada olacağım... Bir Aykırı gibi Aykırı yemini ile bitirelim o zaman satırları: Kanım üzerine yemin ederim ki ailemden asla kopmayacağım! Sayılı birkaç kişi arasında kalacak olan ufak bir aile olarak da kalsak, biz efsaneyiz! Ve sakın unutmayın: Efsaneler asla yok olmazlar!! 'Aykırı Ailesi' asla yok olmayacak!

~Gülçin ÇELİK~


 Not: Hala kütüphanesine eklemeyenler, ikinci kitaba profilimden ulaşabilirsiniz ;) :)

AYKIRIWhere stories live. Discover now