Epilóg

3.2K 252 8
                                    

Prešiel týždeň. S nikým sa nerozprávam, skoro nič nejem. Proste sa to nedá. Srdce ma bolí, slzy mi tečú každú chvíľu. Snažím sa na neho nemyslieť, no zakaždým keď zavriem oči, keď zaspím je tam. Idem sa prejsť po meste a vidím ho na každom kroku. Možno tam nie je fyzicky no aj tak tam je. Cítim jeho prítomnosť, jeho existenciu.  Viem,že na svete je milión rovnakých prípadov ako je môj. Nešťastná láska je všade naokolo no aj tak sa pýtam prečo sa to muselo stať práve mne? Čo som komu urobila, keď mi nie je dopriate šťastie?

Moje meno je Mackenzie Prizeová a toto bol môj príbeh. Príbeh toho ako som sa zamilovala do toho najväčšieho magora aký kedy bol. Príbeh o tom ako sa za dva mesiace môj život od základov zmenil.Príbeh o tom ako sa z nenávisti zrodila láska. Lenže na rozdiel od príbehu mojej mami, sa môj príbeh nekončí šťastne. Nekončí sa vetou a žili spolu šťastne až do smrti. Môj príbeh sa končí vetou a zobudila sa zo sna.  Zobudila som sa z krásnej ilúzie a ocitla som sa v krutej realite. V realite v ktorej vám nikto nedá nič zadarmo. A tak rýchlo ako sa moja láska zrodila tak rýchlo aj zhasla. Možno niekde v hĺbke ešte stále je. Možno je tam pochovaná a čaká na svoju príležitosť, no to sa nestane. Nemám v pláne svoje srdce otvoriť pre nejakého chlapa. Všetci sú rovnaký. Keď sa dievča zamiluje len tak ju odkopnú. Nájdu si aj tú najhlúpejšiu zámienku z ktorej spravia obrovský problém a opustia vás. Bola som hlúpa a naivná keď som si myslela,že by to mohlo medzi mnou a ním fungovať. 

No čo už, stáva sa a život ide ďalej. Prečo by som sa mala trápiť pre nejakého idiota?

Utrela som si slzy a prehltla hrču v hrdle.  Som predsa žena. Som nezávislá a chlapa k šťastiu nepotrebujem.
Bože,koho chcem klamať? Chýba mi. Stal sa mojou drogou a nedokážem bez neho existovať.  No musím sa o to pokúsiť. Nikto nepovedal,že to bude ľahké no keď sa  o to aspoň nepokúsim budem nariekať ďalšie dni.

Nebudem plakať pre Aidene Starka. Pre idiota čo mi poplietol hlavu. Nenechám ho vidieť,že ma spravil slabou. Nenechám ho pošliapať aj ten posledný kúsok hrdosti čo mi ostal.

Začnem nový život, len tam nebude on.

Takže zbohom ilúzia, zbohom všetko pekné čo som s ním zažila, pretože to nebola skutočnosť.

Zbohom ilúzia a vitaj realita.

Zbohom ilúzia a vitaj realita

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ilúzia (Dokončené)Where stories live. Discover now