Budíček

3.9K 260 16
                                    

Mackie

Ráno som sa zobudila na to,že mi je teplo. Chcela som sa otočiť na druhú stranu, trocha sa odokryť no nedalo sa. Pootočila som hlavu a všimla si šticu hnedých vlasov a usmiala som sa. Takže to nebol sen. Usmiala som sa pri spomienke na včerajšiu noc. Keď som si spomenula na všetky tie jeho dotyky a bozky.... normálne cítim ako sa priblbo usmievam. No aj tak tomu nemôžem uveriť. Vyspala som sa s ním. Ja som sa vyspala s Aidenom Starkom.  A moje nahé a mierne boľavé telo tomu bolo priamym dôkazom. Ale musím sa priznať, že nikdy som sa necítila lepšie. 

Mierne som sa pootočila a prstami som mu začala behať po jeho chrbte. Kreslila som  mu tam rôzne obrazce, písmenka alebo len tak nimi prechádzala. Hlavné bolo to, že som sa ho dotýkala. Zadívala som sa na jeho tvár a všimla si mierny úsmev. 

Takže je hore. Pomyslela som si a pobozkala ho na plece.Pokračovala som až k jeho krku a zrazu som ho začala štekliť. ,,Podvodník, si hore a nič nepovieš." Zasmiala som sa keď sa zvíjal pod mojím šteklením. ,,Priznávam sa, som vinný. Ale keď to bolo tak príjemné." Zapriadol a priľahol ma načo som sa musela usmiať. 

,,Prepáš mi." Povedal a ja som na neho nechápavo pozrela. ,,Za to všetko,správal som sa k tebe hnusne a ani si si to nezaslúžila. No štvalo ma,že sa ťa nemôžem dotknúť, pobozkať, objať alebo byť proste pri tebe pričom som tak veľmi chcel." Povedal a ja som na neho len prekvapene pozerala. Takže on ma  celý ten čas chcel ?  ,,Ty si ma celý čas chcel?" ,,Ani si nevieš predstaviť ako. Mučila ma len tvoja prítomnosť tak preto som bol tak odporný. Nedokázal som zniesť,to,že on má niečo čo chcem ale nemôžem." Hlesol a pobozkal ma. Pritiahla som si ho bližšie a ruky mu zaplietla do vlasov.  Tie jemné bozky boli príjemné no ja som chcela viac. Konečne som ho mala a tak ľahko sa ho nemienila vzdať. Konečne bol môj a aj keď neviem ako dlho ním aj bude, chcem si ho užiť pokiaľ sa niečo nepokazí. Chcem ho tak veľmi až ma to desí, no nemienim cúvnuť. Pritiahla som si ho bližšie a prehĺbila naše bozky. Dravo som útočila na jeho pery a on mi ich s rovnakou vášňou oplácal.  Paplón sa mi mierne posunul nižšie, čo neuniklo jeho pozornosti a jeho ruky zaútočili na moje prsia.  Slastne som vzdychla a potiahla ho za vlasy načo mu unikol ston. Zvíjala som sa pod jeho dotykmi. Jeho pery putovali mojej sánke cez krk až na klučnú kosť.Jeho ruky sa premiestnili na moje boky ktoré stláčal a tým ma privádzal do šialenstva. ,,Aiden." Vzdychla som keď som pocítila ako ma niečo tlačí na stehne. Následne na to sa vrhol na moje pery a vnikol do mňa. Tlmene som vzdychala a zatínala mu nechty do chrbta keď sa vo mne pohyboval. Chcela som ho, potrebovala ho. Bol mojím všetkým. Milovala som ho viac než čokoľvek. Bola som na ňom závislá. ,,Bože zlatko, čo to so mnou robíš." Vzdychol a ja som sa musela usmiať. Čo s ním robím ja? Asi si neuvedomuje, čo on robí so mnou. ,,Len ti vraciam, to čo robíš ty so mnou." Šepla som predtým než som lietala v oblakoch. Ten pocit bol tak silný,že som myslela,že sa zbláznim. Zrazu bolo po všetkom a ja som neverila,že sa to stalo. 

,,Krásny to budíček, zlatko." Ozval sa jeho hlas a ja a som sa rozosmiala. ,,To si musel naozaj povedať?" Opýtala som sa pomedzi smiech. ,,No čo? Nepáčilo sa ti?" Opýtal sa a pozrel na mňa. ,,No bolo to celkom fajn."  Povedala som akoby nič a mykla plecom. ,,CELKOM?! No však počkaj." Skríkol a vrhol sa na mňa. Vykríkla som a zvíjala sa pod ním pretože ten idiot ma začal štekliť. ,,P-ro-sím,  pres-taň."  ,,Aké to bolo?" ,, Dobre?" ,,Dobré ako odpoveď neberiem." Povedal a pokračoval. ,,Dobre!! Bolo to úžasné!" Skríkla som na jeden dych načo ma hneď aj pobozkal. ,,To som chcel počuť." Šepol. 

,,Musím ísť do sprchy." Povedala som a posadila sa pričom som si paplón držala pri tele. ,,Môžem sa pridať?" Nadhodil nevinne. ,,Len v tvojích snoch Stark. " Povedala som a poslala mu vzdušnú pusu. ,,Hmm, Prizeová, kde máš istotu, že sa mi o tom aj nesníva?  Ako sme spolu v sprche, ako ťa opriem o tie kachličky a robím z tebou -" ,,Myslím, že som pochopila. " Povedala som a v rýchlosti svetla som sa premiestnila do kúpeľne. Pre istotu som sa aj zamkla a už som len počula jeho smiech. 
Zhodila som zo seba paplón a pozrela sa na seba do zrkadla. Ja som sa s ním vyspala. Dvakrát. Usmiala som sa. Dokázala som to. Po tom všetkom čo som prežila som to dokázala, nebolo mi to nepríjemné. Chcela som to a bolo to úžasné. S úsmevom som vstúpila do sprchy a pustila na seba prúd horúcej vody. Užívala som si ten pocit a celý čas sa usmievala.

Vyšla som von a zabalila sa do uteráka. Vlasy som si najprv vytrela do uteráka a potom prečesala. Keď som sa zbadala v zrkadle skoro som sa ani nespoznala. Dá sa povedať, že som žiarila šťastím.  Natiahla som sa po veci no v tom som si uvedomila,že som si žiadne nevzala. 

S povzdychom som opustila kúpeľňu len s uterákom okolo seba a vybrala sa do izby. No v polke cesty som započula hlasy a keď som zbadala osobu čo stojí v našej obývačke,zamrzla som  pohybe. ,,Jééj Mack, tak rád ťa vidím." Zvolal a prešiel ma pohľadom. Pozrela som sa na Aidna a všimla si ako sa mračí. ,,Čo tu chceš Adam?" Opýtala som sa na rovinu  pretože som na neho absolútne nemala náladu. ,,Prišiel som sa len o niečom presvedčiť, no ako vidím tak je to pravda." Povedal a usmial sa na mňa tak, že až mi nabehli zimomriavky. ,,Čo tu chceš?"Opýtal sa ho tentokrát Aiden a bolo vidieť,že tiež nie je z jeho prítomnosti nadšený. ,,Len som sa chcel opýtať či vieš čo je tuto Mack zač." ,,Adam-" Začala som no prerušil ma. ,, Nie, myslím si,že má právo vedieť o tom aká v skutočnosti si, nie? Však keď spolu jebete mal by to vedieť, čisto môj názor." Povedal a celý čas pozeral na mňa. ,,Mackie, o čom  to hovorí?" ,,O ničom." Hlesla som. 

,,Óoo, takže ty to nevieš, dovoľ mi teda aby som ti to objasnil. Túto táto slečna je čistá kurva." ,,To nieje pravda." ,,Ale Mack. No k veci kamoš, ona sa vždy hrá na nevinnú,zraniteľnú. No je to všetko len jej hra. Tak si ťa len namotá a využije a potom ťa odhodí ako obyčajnú handru. A to isté spravila aj mne. Je to  tak Mack?!" ,,Nie,nieje." Šepla som pretože sa mi vracali spomienky. Všetko sa mi ukazovalo pred očami akoby to bolo včera.  ,,Ale je, nespomínaš si? Ako si ma len tak nechala a spravila zo mňa najväčšiu špinu? No ták,zalov v pamäti. Spomeň si na to." 
 ,,Vypadni." ,,Ale no táák, zlatko." Zasmial sa no ja som už ďalej nemohla. Videla som len Aidena ktorý stál a pozeral na nás a nevedel komu ma veriť. A to že uvažoval o Adamovích slovách, o tom či hovorí pravdu ma zranilo omnoho viac než Adamove slová. Cítila som ako mi po lícach tečú slzy a rukou som ich zotrela. 
,,Vypadni Adam."  ,,Zlato-" 
,,Vypadni!!" Skríkla som. 

Ja sa vám strašne ospravedlňujem no naozaj som nemala čas. Mám dve dôležité poznámky :D Prvá : Už len cca 10 častí a koniec :D No fakt, už to mám premyslené.
Druhá: Možno ste si všimli a možno aj nie :D no ako som spomínala dávnejšie píšem nový príbeh a dnes som Susedov publikovala! :D Budem veľmi rada ak si ich prečítate. Je to román a veľmi dobre sa mi píše tak sa vám hádam bude páčiť. 


(Týždeň a pár dní do maturít a ja nič neviem :D :D :D )  Veroncek_Ka :D 

Ilúzia (Dokončené)Where stories live. Discover now