Prológ

7K 332 21
                                    

,,Makenzie! Dávaš pozor čo ti hovorím? " Ozvala sa pri mojom uchu Tara. ,,Áno?" Zasmiala som sa nevinne pretože som nemala ani najmenšie tušenie o čo ide tentoraz.  ,,Zas na teba pozerá!!" Skoro zapišťala. Len som si vzdychla a prestala som tomu venovať nejak extra veľa pozornosti. Nemusela ani hovoriť kto. Je to známy fakt že Aiden Stark sa ma snaží zbaliť.  Pre informáciu: Aiden Stark, asi najpopulárnejší chalan na Univerzite, sen každého dievčaťa- teda až na mňa, neuveriteľný sukničkár s obrovským egom,že kedy sa doň dalo pichnúť špendlíkom hneď by klesol na nulu pretože by pekne krásne vyfučal. Je to syn miestneho milionára a neznesiteľný chalan! 

Každá baba okrem mňa mu naletela a skončila zo zlomeným srdcom. No a jeho štve že so mnou sa mu to nedarí. No chlapec má smolu. Ja mu nenaletím. To môžem aj odprisahať. Poznám taký typ chalana. Len využiť, pobaviť sa a odkopnúť. Nezáleží mu na tom ako sa potom bude cítiť to chúďa dievča. 

,,Nechápem ako sa ti môže nepáčiť. Je proste dokonalý." Rozplývala sa nad ním Tara čiže moja najlepšia kamarátka. Neviem ako sme sa my dve mohli dať dokopy no neuveriteľne sme si sadli. Obidve sme totižto neuveriteľné bláznivé a šlahnuté. Proste BFF. 

,,Hej Prizeová! Počul  som že dnes máme rande." Ozval sa spomínaný.  ,,Len v tvojích snoch Stark!" Zavrčala som naňho načo mu ten jeho úsmev hneď poklesol. No tak mu treba. Nech si konečne uvedomí, že nie je pán dokonalý.

,,Prečo to robíš?" Opýtala sa ma Tara. ,,Pretože nemám záujem. Nie je to očividné?" ,,Si lezba? " Opýtala sa načo som sa musela zasmiať.  ,,Nie Tar, len netúžim skončiť so zlomeným srdcom. Pri takom chalanovi ako je on je to sto percentná šanca. Pretože niekomu ako je on nikdy nebude stačiť len jedna baba. " ,,Ale stál by za hriech."  ,,Nehovorím,že nie len som opatrná nad rozhodnutím komu dám svoje srdce." ,,No ty odmietaš každého chalana." Poznamenala Tara. ,,Nuž, asi sa ešte neobjavil ten pravý."Skonštatovala som. ,,Ja ťa nechápem Mackie. Si najkrajšia baba na Univerzite, chalani sa o teba bijú, stačilo by si len vybrať, ukázať na nejakého a hneď by si ho mala pri nohách. No ty na nich ledva pozrieš." Povedala neveriaco. ,, Ale no tak Tar, proste len netúžim skončiť ponížená pretože si nesprávne vyberiem. Nie je to žiadna veda." Povedala som a vybrala sa na odchod z triedy,keďže sa mi skončila hodina. Kráčala som chodbou a uvedomovala si pohľady všetkých naokolo. 

Ťažko som si vzdychla, pretože toto naozaj neznášam. Cítim sa ako nejaký výstavný kus,trofej o ktorú sa bojuje.

,,Ale naozaj sa ti nikto z tadiaľto nepáči?" Nedala sa Tara.,, Nie , proste nik nie je môj typ. Všetci z tadiaľto podliehajú Starkovi. Sú to jeho pätolízači a takých ja naozaj nemusím. Chcela by som chalana ktorý sa nepretvaruje pred ostatnými a nechvastá sa tým koľko báb už pretiahol. No mám pocit, že taký ani neexistuje." Povedala som a otvorila som svoju skrinku. No len čo som to urobila sa na mňa vylial kýbeľ  modrej farby

,,STARK!" Vykríkla som na celú chodbu,pretože toto je jeho práca. Poobzerala som sa dookola a uvidela som ho ako sa na konci chodby váľa od smiechu. ,,Za toto zaplatí." Zavrčala som smerom k Tare ktorá nevedela či sa ma smiať alebo plakať.

Prišla som k nemu a na nič som nečakala a objala som ho najviac ako sa dalo.Zo začiatku nechápal čo sa deje pretože za každým keď narušil môj osobný priestor som bola ako fúria,no potom ako som mu rukami na ktorých bolo ešte celkom dosť farby,prešla po tvári, ihneď pochopil. ,,Prizeová!" Zavrčal keď som od neho odstúpila. ,,Hmm, modrá ti celkom ide Stark." Poznamenala som keď som uvidela svoj výtvor.

,,To tebe tiež Prizeová." Zasmial sa. 

,,Ešte sme spolu neskončili Stark." Povedala som keď som sa vybrala na odchod. 
,,To znie sľubne, Prizeová." Odpovedal a aj keď som ho nevidela som vedela,že sa určite škerí ako slniečko na hnoji.

,,Len v tvojich predstavách Stark, len v tvojích predstavách." Zakričala som a vybrala sa s Tarou na našu ďalšiu hodinu.

***

Makenzie Prizeová, 19 ročná študentka na Londýnskej Univerzite medicíny.  Najkrajšie a najpopulárnejšie dievča na univerzite len s jednou malou chybyčkou. Neverí chalanom  a má na to svoj dôvod o ktorom nikto  nevie. 
Má dlhé blond vlasy ktoré nosí zapletené do vrkoča alebo vypnuté do chvosta. Nik na univerzite ju nevidel s rozpustenými vlasmi až na jej kamarátku Taru. Jej modro-zelené oči a dokonalú postavu jej závidí každá baba no ona si z toho nič nerobí. A aj keď je z bohatej  rodiny nie je ako ostatné dievčatá. No má jedno tajomstvo o ktorom nevie nik.

A potom je tu ešte Aiden Stark. Záhada sama o sebe. Alebo ani nie ? 

Na obrázku je Mackie :) Hádam začiatok zaujal :) 
Veroncek_Ka 


Ilúzia (Dokončené)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon