23

219 17 5
                                    

Yuju okula geldiğinde gözleri Eunha'yı aradı. Bahçeyi iyice taradıktan sonra onun bankta Jimin'le konuştuğunu gördü. Yanlarına gidip rahatsız etmek istemedi. Eunha, Jimin ile birlikte olduğundan beri biraz değişmişti. Yuju ile araları eskisi gibi değildi. Yuju erkeklerden nefret ettiğini bir kere daha anladı.

O sırada omzundaki ağırlıkla kafasını sağa çevirdi. Jungkook gelmişti. Yanında da Hoseok vardı. Yuju ikisine de gülümsedi. Jungkook Hoseok'u gitmesi için ittirmişti. Hoseok gözlerini devirdi "Bu veletlerin ikisi nasıl aynı anda sevgili yaptı anlamıyorum." dedi ve gitti.

Yuju, rahatsız bir şekilde kıpırdandı. Jungkook kolunu onun omzundan çekti.

"Biri görcek Jungkook. İnsanların diline düşmek istemiyorum."

Jungkook kafasını salladı. Yuju ona bir kaç gündür soğuk davranıyordu. Belki de özel bir durumu vardır diye düşündü.

"En son birlikte bişeyler yapcaktık."

"Evet ama şu sıralar biraz meşgulüm. Başka zaman."

"Hep başka zaman diyorsun. Ayrıca ne gibi bir meşguliyetin olabilir ki? Sınavlar bitti. Seni tanımasam bahane uydurduğunu düşüncem."

"Hayır, bahane falan uydurmuyorum. Sadece..."

Uzun süreli sessizliğin ardından Jungkook bişey demeden okul binasına doğru gitmişti. Gözden kaybolana kadar baktı Yuju.

"Sadece kafam karışık o kadar."

***

"Haftasonu Jimin'le sinemaya gitcez."

"Hı hı."

"Yuju sen iyi misin?"

"Evet. Sadece yorgunum."

"Tamam."

Eunha önüne döndüğünde Yuju yumruklarını sıktı. Sadece 'tamam' mı dedi yani. Eskiden sorunu öğrenene kadar Yuju'yu sıkardı. Eunha gerçekten değişmişti.

Yuju kafasını yavaşça soluna çevirdi. Jungkook ona boş gözlerle bakıyordu. 'Of birde bu var.' diye hayıflandı içinden. Gerçekten herkesten bıkmıştı artık. Kimse onun ne düşündüğünü sormuyordu.

Herkes hep kendinden bahsediyordu. Eunha, Jungkook, hatta Jimin bile. Onun tek düşündüğü Eunha'ydı zaten. Yuju sayesinde birlikte olduklarını çoktan unutmuştu. Yuju bunu düşününce kendine kızdı. Bencillik etmemeliydi. Ama keşke biri de ona sorsaydı. 'Bir sorun mu var?' diye.

"Düşündün mü?"

Jungkook'un sesiyle ona döndü.

"Neyi?"

"Gerçekten çok umursamazsın! Senin için, bizim için bişeyler yapıyorum senin umrunda bile değil!"

Yine başlıyordu aynı tartışma. Yuju gözlerini devirdi. Bu sefer Eunha ve Jimin de onları dinliyordu. Sınıfın diğer kalanı kendi halindeydi.

Jungkook söylenmelerini hoca gelince kesmek zorunda kaldı. Yuju artık gerçekten bıkmıştı. Sanırım artık Jungkook'u sevmiyordu. Bir kaç gündür bunu düşünüyordu. Kafası çok karışıktı.

Başını ellerinin arasına aldı. Kafayı yemek üzereydi. Bir anlık sinirle sırasını ittirdi. Masanın üstündeki çantasını aldı ve hızlıca sınıftan çıktı. Sınıftakiler onun ardından şaşkınca bakıyorlardı.

Biraz aralarını bozmak istedim. Biraz karışsın buralar sonra toplarız söcsmsjsj.

ROUGH -YuKook-Where stories live. Discover now