17

288 29 49
                                    

"Tamam bu kadar yeter. Yarın devam edelim."

Yuju ve Seok Min final için pratik yapıyorlardı. Şarkı olarak 'Chanyeol & Punch - Stay With Me' yi seçmişlerdi. (Not:Çok düşündüm hangi şarkıyı söylesinler diye en son bunda karar kıldım umarım seversiniz.)

'Bu şarkıyı Jungkookla söylemeyi isterdim' diye içinden geçirdi Yuju. Ama Jungkook'un bir sevgilisi vardı. Arkadaşı olamazdı o kız. Sonuçta kimse arkadaşıyla sarıldıktan sonra el ele tutuşup yürümezdi.

"Yuju?"

"Pardon dalmışım bir şey mi dedin?"

"Evet birlikte yemek yemek ister misin?"

Yuju kafasını olumlu anlamda salladı. Müzik sınıfdan çıktılar. Seok Min kapıyı kilitlerken Yuju karanlık koridora baktı. Kimse kalmamıştı okulda. Pratik için okul çıkışını tercih etmişlerdi.

Anahtarı güvenlik görevlisine teslim ettikten sonra kalabalık caddeye yürümeye başladılar.

Caddede yürürlerken Yuju etraftaki mağazalara bakıyordu. 'Acaba finalde ne giysem' diye düşündü.

"Şuraya girelim buranın yemekleri güzel oluyor."

Yuju onaylar birkaç mırıltı çıkardıktan sonra Seok Min'i takip etti. Üst kata çıkıp yerlerine oturduklarında siparişlerini verdiler.

Yuju camdan aşağıdaki insanlara bakıyordu.

"Çok durgun duruyorsun."

Yuju gözlerini camdan ayırmadan konuştu. "Biraz yorgunum sadece."

Seok Min "peki" diye mırıldandı.

Yemeklerine yedikten sonra restoranttan çıktılar. Seok Min, Yuju'yu evine bırakmak için ısrar etmişti. Ama Yuju tek başına yürüyeceğini söylerek ondan ayrıldı.

Caddeden uzaklaşıp evinin olduğu ara sokağa girdi. Jungkook ve yanındaki kız aklından çıkmıyordu. Evinin bahçesindeki alçak duvara oturdu. Daha fazla tutamadığı gözyaşlarını serbest bıraktı.

Ses çıkmaması için ağzını kapattı. Telefonunu çıkardı. Jungkook'un sesini duymak istiyordu. 'Numaramı göster'i kapattıktan sonra rehberden 'Jungkook' yazısına tıkladı ve beklemeye başladı.

"Alo?"

Yuju'nun ağzından bir hıçkırık çıkmıştı. Hemen telefonu kapattı. Neden Jungkook'un telefonuna bir kız cevap vermişti?

Yakında final yapmayı düşünüyorum belkide yapmam bilmiyorum ama yapabilirimde. Yani yapacağım ama ne zaman?neyse herşeyi toparlıcam en son final yapcam bu da bikaç bölüm sürer. Sayı da vermek istemiyorum çünkü sayıyı tutturamam kesin jdjdsksk. Neyse bikaç bölüm sonra size bir süprizim var. Düşündükçe gülesim geliyor djdjksdhskdhjshssjsjsjsjsjjs. Neyse diğer bölüm haftaya gelir belkide hafta içi gelir. Hiç bişeyden emin değilim o yüzden gidiyorum görüşürüz. Okuyup oy veren ve yorum yapan herkese teşekkürler 😍😍😍❤️❤️❤️😘😘😘

ROUGH -YuKook-Where stories live. Discover now