5

357 36 48
                                    

Yuju saçlarını eliyle düzeltti ve sınıf kapısını aralayarak içeri girdi. Sırasına oturdu. Biraz erken gelmişti henüz çok fazla kişi yoktu. Telefonu ile uğraşmaya başladı. Okulda telefon serbestti sadece derslerde yasaktı. O sırada Jungkook ve arkadaşları geldi. Yuju onların sesini duymuştu. Kafasını kaldırdı ve gözleriyle Jungkook'u aradı. Onu gördüğünde göz göze gelmişlerdi. Yuju saatlerce bakmak istesede gözlerini çekmek zorunda kaldı. Telefonuyla uğraşmaya devam etti.

Ders zili çalınca herkes sınıfta hocanın gelmesini bekliyordu. Yuju, hemen önündeki sırada oturan ve sınırlı sayıdaki arkadaşlarından biri olan Eunha ile konuşuyordu. Eunha'yı diğerlerine göre daha fazla sevmesine rağmen hala ona Jungkook'u anlatamadı. Çünkü onun da Jungkook'tan hoşlandığını düşünüyordu.

Hoca sınıfa girince Eunha önüne döndü. Yuju da ders kitaplarını sırasının altından çıkardı. Çok sıkıcı bir matematik dersi başlamıştı.

Yuju'nun sağında Jimin solunda ise Jungkook oturuyordu. Bu sınıfa geçtiğinde hemen bu sırayı kapmıştı.

Jimin Jungkook'a seslendiğinde Yuju onlara kulak kesildi ve çaktırmadan dinleye başladı. Jimin fısıltıyla 'çıkışta internet kafeye gidelim mi?' diyordu ama Jungkook duymuyordu.

O sırada Jimin küçük bir kağıda bişeyler karaladı ve Yuju'ya seslendi.

"Yuju şunu Jungkook gerizekalısına verir misin?"

Yuju hocayı kontrol ettikten sonra Jimin'den kağıdı aldı. 'İsmimi biliyor' diye çıldırmak istese de sakin görünmeye çalıştı. Sonuçta sevdiği çocuğun en yakın arkadaşının, ismini bilmesi önemliydi.

Tekrar hocayı kontrol etti. Tahtaya bişey yazıyordu. Hızlıca kağıdı Jungkook'a uzattı. Jungkook minicikte olsa gülümsedi. Yuju bir kez de olsa Jungkook'un ağzından adını duymak isterdi.

Tahtaya odaklandı. Ve hocanın yazdıklarını defterine geçirmeye başladı.

"Yuju!"

Bu Jungkook'un sesiydi. Yuju sevinçten yuvarlanmak istedi. Kafasını çevirdi ve Jungkook'un uzattığı kağıdı alıp Jimin'e uzattı.

Önüne döndü ve defterine yazmaya devam etti. Yüzünde bir gülümseme belirdi. Kafasını iyice eğdi biri görmesin diye.

Jungkook onun adını biliyordu. Ve ona ismiyle seslenmişti.

ROUGH -YuKook-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin