Kérlek érts meg

7.4K 183 3
                                    

Csak néztünk egymásra a Hold fényében mely megvilágította testünk, szeme csillogott, szív alakú arca piros pozsgás árnyalatban játszott, telt rózsaszín ajka néha elnyílt, mintha mondani szeretne valamit, de semmit nem szólt. Ebben a percben bármit megtettem volna, neki pedig azt se tudom jó formán kicsoda. Még is... Nyugalmat, védelmet áraszt magából, amire csak a nők képesek. Bárcsak megállíthatnám az időt örökre így maradni. Kosza tincseket, amik rakoncátlanul össze-visszakóboroltak a füle mögé tűröm. Kezét az enyémre teszi arcát tenyerembe hatja. Áramütésnek érzem minden érintését, végig fut rajtam mindenhol. - Aleander.- Kis szünetet tartott. - Te nem vagy rossz, és ha azt hiszed, az vagy akkor nagyon tévedsz. Ami történt arról senki sem tehet, magának köszönheti. Persze úgy viselkedtek az embereid, mint egy meg vadult állat csorda.

- Ezt gondolod?

- Igen.

- Nagyot tévedsz, drágám. Bárkin átgázolok, aki kicsit is veszélyt jelent a családomra vagy az üzletre. Kénytelen vagyok, kegyetlennek lenni ebben a világban különben eltaposnak. A normális élet számunkra ismeretlen. Bármikor történhet valami.

- Nem érdekel, mit mondasz. A szíved külseje kérges még is úgy hiszem ez, amit látnak, a belső valami mást rejt. Elfeded a világ elől.

- Azt hiszed, ismersz? Mert nálunk vagy két napja! Jézusom. Ne hidd, hogy azért mert megmentettél régen bármit mondhatsz az adóságomat leróttam. Ti nők! Azt hiszitek, lélekbúvárok vagytok és mindent tudok a férfiakról.. Ha kedveskednek, nektek rögtön azt feltételezitek „ jajj milyen úriember. Jajj milyen érzékeny lélek. Jajj biztos nem csak dugni akar. Jajj... így jajj úgy!" Mondjak valamit? Én se vagyok különb a többitől. Sőt tudod mit? Szívesen magamra húználak. Ez a csomagolás, ami rajtad van, az őrületbe kerget. Teljesen fel fogsz forgatni mindent és ez kurvára megrémít. Nem lehetek könnyelmű. -Szünetet tartottam mielőtt visszaküldtem volna a szobájába hangos csattanás. Annyira váratlanul ért először fel se fogtam mi volt. Utána éreztem sajog az arcom a mellkasomat forró könnyáradat áztatja. Szó nélkül kipattant az ágyból elrohant, mint akit üldöznek. Hülye lettem volna utána menni. Még is az helyet, hogy elégedett lennék, egyre keserűbben érzem magam. Talán rá kellene pillantanom. Mit tegyek? Addig forgolódtam ameddig döntésre jutottam. Bekukkantok, utána jövök vissza. Ennyi.

Kár volt. Ahogy észrevettem a testem önálló életre kelt muszáj volt oda mennem. A feje búbjáig rajta a takaró, lassan lehúztam magzat pózban feküdt arca könnyes és csak nem áll el. Fojtott a hangja- Kérlek, menj. Egyedül szeretnék lenni. Fölé hajoltam, simogatni kezdtem a haját majd szépen haladtam lefelé. - Sajnálom. Kérlek, érts meg. Rajtad töltöttem ki mindent. Nem szerethetlek. Hiba volt meg tartani. Mellettem szenvedni fogsz. Jobb lesz, ha minél előbb tovább állsz, segítek neked az indulásban. Mind kettőnk érdekében. Hirtelen megcsókolt az íze elbódított valahogy megint ő került felűre. - Alex miért félsz ennyire?- Levette a hálóingét. - Mitől félnék?- Értetlenkedve ráztam a fejem. - Tőlem. Azért mondtad ezeket nekem. Meg vettél a tiéd vagyok, és ha máshogy lenne, akkor se lépnék le. Melletted szeretnék maradni. Sok mindent nem értek, de majd hozzá szokok. Igen naiv vagyok, félek dolgoktól és megbántottál utána hozzám jössz, összehordasz mindent. Talán a sors akarta, hogy újra találkozunk. Nézd, a testem tele van hegekkel mindig utáltam viszont apámnak köszönhetően kerültem a családodba most már hálát kell mondanom ezeknek a hegeknek. - Meg fogta a kezem végig húzta a sebein. Fogalmam se volt mit mondhatnék egyesével rá hajoltam a hasán, a combjain és a mellein lévőkre mindegyiket végig csókoltam.

- Kérlek szeres!

-Semmit sem ígérhetek. - Innentől kezdve nem volt megállás és talán ezt is akartam. A vihar sem számított csak mi ketten a végére, annyira összegabalyodtunk, hogy nem tudtam volna, meg mondani hol kezdődik ő és én. A mennyben jártam, de kegyetlenül felébresztett a reggeli napfény sugarai és visszarántott a valóságba.

Halihó, emberek!

Ez a rész kicsit rövidebb lett, mint szokott, de remélem, nem csalódtatok benne. Úgy terveztem még egy részt hozok mivel mostanában kicsit lustább voltam a kelleténél. Aztán majd meg látjuk sikerül-e. Mert ugye itt a nyár szabadtéri fesztiválok meg stb... Szóval lényeg a lényeg megpróbálom hozni a következőt is. 😉😃

AlexanderWhere stories live. Discover now