Az adós és a behajtó

9.2K 206 2
                                    

Másnap az irodában nyújtóztattam elgémberedett testrészeimet, reggel az első dolgom volt az elmaradt papír munkát bepótolni. Mr.Savalash az egyik leghűségesebb ügyfelem lép be az ajtón  . Amint észre veszem gyorsan felállok az asztal mögött. Intek a kezemmel,hogy jöjjön közelebb . - Jó napot Alex.- Kezet fogunk- Örülök,hogy látom uram. - Leültünk egymással szemben. - Tehát mit tehetek önért?

- Amit minden évben. Leilát szeretném egy évre -  Negyvenes éveit taposhatja jól szituált persze ez egyértelmű a háttere tiszta de a nőkkel soha nem volt szerencséje ezért minden évben hozzánk jön " bérelni" nőt. Általában az üzletben szoktam az ilyeneket bonyolítani de vannak kivételek.  A Leilához hasonlóak nem prostituáltak annál ők sokkal többek. Akik jelentkeznek először tanulni küldjük őket erre vannak speciális embereink. Nyelv, Etikett és egyéb fontosabb dolgok amiket az ügyfeleink elvárnak, hiszen partikra és különböző kulturális programokra is elszokták őket vinni ahol előnyös ha van fogalmad egy-két témáról. Akik alul teljesítenek a próbán azoknak más állást ajánlunk fel a Vörös Lámpás negyedben. A megbeszélés végeztével, hangos dübörgésre és kiabálásra leszek figyelmes. Utána döbbenek rá,hogy a lányt teljesen elfelejtettem. Az emeletre sietek, Marlon az ajtómat veri közben kiabál - " Nyisd ki! Ha nem betöröm! "-  Ahogy oda érek magam felé fordítom- Mi a faszt csinálsz?- Dühösen rá ordítok.

- Akartam vele beszélni meg reggelit vinni neki, erre rám csapta az ajtót és bezárta.

- És? Semmi közöd hozzá. Inkább menjél valakivel a negyedbe és szedd be a védelmi pénzt. Erre fecséreld az időd és az energiád. A lány az én dolgom, állítólag nekem vetted. Úgy,hogy most menj! Végezd a dolgod. - Elengedtem, majd a lépcső felé löktem. Bosszúsan rám villantotta acélszürke szemét. Furcsa de mind a hármunknak szinte ugyan úgy nézünk ki. Connie persze nőiesebb de nagyon hasonlítunk egymásra kivétel a vérmérsékletünk és a gondolkodásunk. Meg vártam ameddig az öcsém lelép. Finoman kopogtam. Amikor semmi neszt nem hallottam beszélni kezdtem. - Nyisd ki az öcsém elment Alex vagyok és a szobámba zártad be magad. Megértem, hogy most össze vagy zavarod de örülnék ha kinyitnád. Nem bántalak.- Kis idő múlva kattant a zár. Az ajtó mögé bújva félénken rám nézet hatalmas kék szemekkel. Beérve észre veszem az egyik ingem van rajta ami kétszer akkora, mint az ő kis teste. Ösztönösen még jobban össze húzza az inget. - Bocsánat. De nem találtam más ruhát ezért felvettem.- Közelebb megyek becsapom az ajtót. Felé fordulok. - Semmi gond. Mivel tegnap éjjel hoztalak meg semmid sincs ezért a nővéremmel meglátogatok pár butikot. Ő ért a divathoz. Most pedig tisztázzuk mi is történt. Én az ágyon foglalok helyet még ő velem szemben a szőnyegen. Inkább meg se kérdezem mért nem jön mellém. Ahogy elnézem egy kislányra emlékeztet, felhúzott lábakkal kíváncsi tekintettel. Hoppá! Ebben a pozícióban az alsó részéből elég sokat látok. Alex szedd össze magad! Majd máskor de most lényegesebb dolgok érdekeljenek!

- Összecsaptam a tenyerem- Tehát az öcsémmel tegnap hazahoztunk téged egy árverésről. Ha jól informáltak Lizának hívnak az apád eladott az uzsorásnak,hogy letudja a tartozást. Amm..mi is van még? Jah igen, húszon három vagy anyád meghalt utána apád folyamat vert aminek köszönhető a hegeid. Az egyetem esélytelen volt igaz?- Tátott szájjal bámul mi a fasz baja van?- Ez hihetetlen szinte mindent tudsz rólam. 

- Ez természetes. Most pedig azon gondolkodom mi legyen veled? Elmész a negyedbe dolgozni nekem vagy itthon maradsz, amolyan házi kedvencként. Ugyan is azt a pénzt amit ki dobtunk az ablakon vissza szeretném kapni. Sőt válaszolnod sem kell itthon maradsz, hidd el jól fogok bánni veled addig ameddig valami ostobaságot meg nem próbálsz. - Annyira közel hajoltam amennyire lehetett nyomatékot adva szavaimnak.  Minden porcikájában reszketett a félelemtől. Még a szemembe se tud nézni. Hirtelen ötletöl vezérelve fel rántom magamhoz és az ágyra dobom. Hasra fektetem- Maradj így! Kapsz egy kis ízelítőt belőlem. Meg mutatom mi jár a jó kislányoknak. Az inget rajta hagyom. Ruhán keresztül kényeztettem a melleit addig gyúrom  ameddig kemények nem lesznek. Utána külön a mellbimbóit. A nyakát finoman csókolom néhol beleszívok és meg harapom. Nyögdécselni kezd. Fordulni akar de nem engedem. A lábait teljesen szét nyitom,hogy jobb rálátást kapjak a szentélyre. Elhelyezkedem és munkának látok. Először csak lassan nyalom majd egyre mélyebben és gyorsabban. Észre sem veszi,hogy ösztönösen mozgatja a csípőét, hogy közelebb legyen a nyelvemhez. A hangja,mint egy édes dallam amit csak nekem szántak erre persze még gyorsabban nyalom,szívom újra és újra a kezemmel mind végig simogattam a combját. Egy hangos nyögéssel a számba élvezett, amit nem bántam. De a farkamnak más véleménye volt. Azt hittem szét szakítja a gatyámat. Lassan megfordult és szembe találta magát a férfiasságommal. Amire az egész lány tiszta vörös lett. - Látod még csak félnapja vagy itt de már ilyen hatással vagy ránk.-  A fürdő felé vettem az irányt azt hiszem egy jeges zuhany jót fog tenni

-  Alex sajnálom,hogy gondot okozok. De tényleg. A pénzt pedig valahogy kifizetem.

- Túl sok neked ahhoz,hogy ki tudd fizetni. És amúgy sincs hova menned. Örülnöd kéne,nem egy vén kéjenc kaparintott meg. Itt jó helyed lesz. Amint végeztem szólók Connienak,hogy szedjen rendbe.

 Be kopogtam a nővéremhez majd elmondtam a kérésemet, legalább ameddig a városban lesznek én is tudok másra koncentrálni. Liza az ágyon magzat pózban aludt. Gondoltam felébresztem, ezért óvatosan az ágyra térdeltem. A füléhez hajoltam kicsit meg csócsáltam majd belefújtam amire meg remegett. Kicsit játszottam még vele aztán felébredt. Át küldtem Conniehoz aki várta már. A ruhái hosszak voltak Lizára  ezért egy rövidebb szoknyát adott neki övvel és egy meleg garbóval. - Öcskös vigyázok a védencedre olyan ruhákat fog kapni amitől ha rá néznek csorogni fog az emberek nyála.- Mosolyogva kacsintott . - Ne merészeld, normálisakat vegyetek. És ha lehet menjetek enni is valamit.

Elköszöntünk egymástól. A tv szobába sietem ahol tárcsáztam Mr. Goldberget. A második csörgésre vette fel.- Jó napot uram! Alexander Blake vagyok nem tudom emlékszik-e rám. Csend. - Áhh!! Alex! Igen persze emlékszem rád. Apád sokszor hozott magával Texasba. Nos történt valami? - Fel- alá járkáltam idegességemben. Vajon mit szól ha meg hallja miért is hívtam. - Lenne egy előnyös üzletem mind kettőnk számára. Viszont ez nem telefon téma. Esetleg valamikor ráérne fogadni?.  - Fiam téged bármikor szívesen látlak, plusz valami érdekessel is kecsegtetsz roppant kíváncsi vagyok vajon mit tudsz nekem ajánlani. - Szinte biztos vagyok benne,hogy úgy mosolyog,mint egy vad alma. Na várj csak öreg...- Azt hiszem ezt nem fogja vissza utasítani. Akkor holnap érkezem.- Csak nevetett, de belegyezett a tárgyalásba. Holnap reggel indulok de a lánnyal mihez kezdjek? Talán magammal kellene vinnem. Ohh..! baszameg kurvára korog a gyomrom. Kellene valamit enni. Közben pedig eldöntöm mi legyen.

Halihó emberek!

Igen. Tudom, tudom jó ideje nem írtam de valahogy nem jött össze. Viszont most itt vagyok úgy,hogy HÚÚHHÚÚÚ!!! Remélem jól telt a hosszú hétvégétek. Ha gondoljátok kommiba írjátok le. 😉

AlexanderWhere stories live. Discover now