bölüm 18

30.3K 1K 56
                                    

Medya: Elvan, Sevda, Gizem, Sevgi

Hep birlikte kahvaltı yapıp havuza yüzmeye gittik. akşama kadar yapmadımız çılgınlık kalmamıştı. Hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. akşam yemeğinden sonra kızlar zemin katta bar varmış oraya gitmek istediler. Hep beraber bara indik. Pek sevmezdim böyle ortamları. Kokusu müziği hep rahatsız etmiştir beni. Hayatımda hic içmemişimdir. Kızlarla pek nadir katılırım bu gibi yerlere. Oda, arkadaşlarımın doğum günü olursa öyle. Sevda çok ısrar etti. Sade birşeyler giyip indim. Kapısından girince yoğun müzik karşıladı bizi. Köşede bir masa seçip oturduk. Gizem Emir'i zorlayıp dansa kaldırdı. Dikkatimdende kaçmıyordu tabi. Gizem'in Emir'den ayrılmayışı. Yakında çıkar kokusu. İsterimde aslında, birbirlerine çok yakışıyorlar. Onları gülümseyerek izlemeye başladım. Sevda da içecek birşeyler almaya gitti. Sevgiyle biz kaldık. Bara biraz göz gezdirdim. Aslında görmek istediğim biri vardı Mert. Sabahtan beri raslamamıştım. Sonunda gözlerim onu buldu. Ama görmek istediğim sekil böyle değildi. Kucağında bir kızla sevişiyordu. Eskiden olsa gözlerim dolar ağlardım herhalde bu duruma. Ama şimdi, hicbir önemi yok kiminle olduğunun. sadece kendime kızıyorum onu gözümde fazla büyütmüşüm diye. aşk gözlerimi kör etmiş olmalı. Gerçek kişiliğini göremiyormuşum. Eskiden olsa, biri gelip bana bunların olacağını söyleseydi asla inanmazdım. Sevda elinde içkilerle masaya geldi en sevdiğim siyah kolayı bana uzatıp.

Buyur balım.

Genelde bana balım diyerek hitap ederdi. Elimi uzatıp aldım. Sevigi'yede içki uzattı. Oda alıp dans edenleri izlemeye devam etti.
Kızlarla aramızda en dikkat ceken
Sevda'ydı. siyah ve uzun saçlarıyla, göz alıcı, fiziği sahipti.  dolgun dudakları ön pilanda çıktığı için görenin kitlenmesine neden oluyordu.  Gizem sarı civcivim. Altın sarısı saçlarıyla ben buradayım diye bağırıyordu. Sevgi siyah kıvırcık kabarık saçları ve uzun kirpikleri ile gören birdaha bakıyordu. Ben ise kumral saçlarım ve bal rengi gözlerimin çok güzel olduğunu söylerler. Ben Sevda'yla daha iyi anlaşıyorum. Gizem ve sevginin arası çok iyidir ama yinede birbirimizden ayrılmayız. Nereye gitsek 4 ümüz birlikte gideriz.
Sevda'nın sesiyle düşüncelerimden sıyrıldım.

Yine nerelere daldın kızım ya. Çok merek ediyorum ne düşünüyorsun acaba.

Hic eskiler aklıma geldi. Ben sıkıldım gidelimmi artık?

Dur kızım yeni geldik.

Oooffff.

Gerçekten çok sıkılmıştım. Mert e bakmak istemiyordum baktıkça sinirlerim bozuluyordu. Midem kalkıyordu. Gizem'le Emir masaya geldiler Emir.

Abla hadi gel senle dans edelim.

Sen daha yorulmadınmı. Gizem'e ayak uydurmak kolay değil.

Laf çarpıttığımı anlamış olmalı. Gözlerini kaçırdı benden. Gizem'in yüzünde güller açıyor, gözünü alamıyordu kardeşimden.
Ayağa kalktım.

Canlarım ben odama çıkıyorum. Siz eğlencenize devam edin.

Çıkış kapısına doğru ilerledim. Emir seslendi ama müzikten ne dediğini anlamadım. Aslında tahmin edebiliyordum ne söylediğini. Gidip biran önce uyumam istiyordum. Kapıdan çıkıp yukarı doğru ilerledim. asansörün önüne gelip beklemeye başladım. Biraz bekledikten sonra asansör açılınca  binip yukarı odamın olduğu kata çıktım. Asansörden çıkıp koridoru hızlı bir şekilde geçtim. En sonunda kendimi odama attım. işte özlediğim yanlızlık. Ben tuhaf bir şekilde alışıyordum yalnızlığa. Yada içimdeki gerçekler yanlızken çıkıyordu ortaya. Hızlı bir şekilde, üzerimi değişip yatağa girdim. Canım yanmaya başlamıştı artık. Tuhaf bir şekilde onu görmek istiyordum. Gözlerimi kapatıp uykumun gelmesini bekledim. Onu düşünürsem biliyordum uyuyamayacağımı. Biraz uğraşınca beni terk etmeyen uykumla buluştum...

🌸🌸🌸🌸🌸

Gözlerimi açtığımda oda aydınlanmış tı. Yavaşça doğrulup, saate baktığımda, 6 olduğunu gördüm. yataktan inip lavaboya doğru ilerledim. Elimi yüzümü yıkayıp, odaya geri döndüm. Koşuya çıkacaktım. Biraz olsun bana iyi geliyordu. Üzerimi değiştirip kapıya doğru yürümeye başladım. Tam kapıyı açıp çıkacaktımki karşıdaki kapıda açıldı. Mert le göz göze geldik. Mavi gözleri beni baştan aşşağıya süzmeye başladı. Bakışlarıyla yiyordu resmen. Çok utanç verici. Öfkeyle kaşlarımı cattım. Yalandan öksürüp kendine getirmek istedim. Öksürme sesini duyunca toparlanıp, bakışlarını gözlerime çıkardı. Bir dakika bile tahammül edemiyordum artık ne tuhaf. Bir insan bu kadar düşer gözden. Onu gördükçe Yavuz a olan aşkım, daha çok alevleniyordu. onun sesiyle düşüncelerimden ayrıldım.

Günaydın. Koşuyamı gidiyorsun?

Günaydın, evet

Bende gidiyo.

Lafını tamamlamadan cevap verdim.

Yanlız koşmayı daha çok seviyorum. İyi günler.

Deyip asansöre doğru yürüdüm. bir sabah keyfim var onuda onla maffedemezdim. Asansöre binip aşağıya indim. Otelin çıkışına doğru yürümeye başladım. Otelden çıkıp, sahile doğru koşmaya başladım. Sahil kenarında durup kulaklığımı taktım. muziklerimden rastgele birini seçip, tekrar koşmaya başladım.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Nekadar koştum bilmiyorum. kolumun biri tarafından tutulup çekilmesiyle, korkuyla çığlık attım. Beni kendine yapıştırdı. Korkuyla bakışlarımı yüzüne çıkardım. mert'i görünce, sinir damarlarımı sertleştirmeye başladı. Öfkeyle gözlerimi gözlerine diktim. Onu iterek kurtulmaya çalıştım ama biraz bile yerimden Kımıldayamadım. 

Ne yapıyorsun sen? Bırak beni.

Neden benden kaçiyorsun?

Kaçtığım falan yok. Hem sen kim oluyorsunki? Bırak yoksa bağırarak bütün herkesi başımıza toplarım.

Alayla gulumsemeye başladı. Etrafına şöyle bir göz atıp tekrar Gözlerimle birleştirdi bakışlarını. Onun bakmasıyla bende etrafa baktım hayr kimse görünmüyordu. Ne yapacaktım ben şimdi?

İstediğin kadar bağırabilirsin.

Bakışları yavaşça dudaklarıma indi. İçimi korku kaplamaya başladı. Tekrar sert bir şekilde tekrar yitmeye çalıştım. Ama yine faydası olmadı. Korkudan artık gözlerim dolmaya başlamıştı. Bedenim titriyordu. Yavaşça bana doğru Eğilmeye başladı. Olamaz beni öpecekti. başımı hızlı bir şekilde indirdim. Öpmesine engel oldum şimdilik.  Çenemde elini hissedince avazım çıktığı kadar bağırmak istedim. Gözlerim çoktan ıslanmıştı. Ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Bir yandan cesaretimi kaybetmemeye çalışıyordum. O aylarca sevdiğim adamdı. Cenemden tutup kaldırmaya çalıştı. Titriyordum. En sonunda kendimi tutamadım. Yardım çığlıkları atmaya başladım. Kolumdan tutup hızlı bir şekilde çekti birisi beni. Hızlı bir şekilde arkasına aldı. Ağlıyordum, korkmuştum. Korkudan gözlerimi açamıyordum bile.

Lan şerefsiz. Şimdi kurtaracak lan benim elimden seni?

Bu sesi tanıyordum. Emir buradaydı. Hızlı bir şekilde gözlerimi açtım. Mert'in yakasına yapışmıştı. Ben Mert'in arkasında hala titreyerek onları izliyordum. Emir yumruğunu sert bir şekilde Mert'in yüzüne geçirdi. Darbenin etkisiyle mert yere serildi. Emir  Mert'in üzerine oturup, Mert'in yüzüne yumrukları savurmaya başladı. Bir yandanda küfür ediyordu. Mert'in ağzından burnundan kan gelmeye başladı. Onu öldürecekti. En sonunda dayanamadım

Emir yeter. öldüreceksin değmez.

Benim sözlerimle kardeşim durup bir süre Mert'in suratına baktı. Yavaşça ayağa kalktı. Son olarak ta Mert'in karnına sert bir tekme savurdu. Mert inleyerek, dört büküm oldu. Emir in kolundan vtutup çekerek oradan uzaklaştırdım. Emir gelmese kimdilir neler yapardı bana. Haketmişti yediği dayağı. Otele doğru ilerledik. Dönüp bakmadım bile arkama. Son olan kırıntılar bile kalmamıştı artık ona karşı. Emir  hâlâ burnundan soluyordu. Sinirden boyun damarları ortaya çıkmıştı. Ona iyi gelecek birini tanıyordum. Gizem. Telefonu elime alıp Gizem'i aradım. Otelin önüne çıkmasını söyledim. Artık bu tatil amacını aşmıştı. Gitme zamanıydı..

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Emir'i gizeme teslim edip odama çıktım. Sevda'yı arayıp hazırlanmalarını söyledim. Eve dönüyoruz...

TUTSAK "Aşkın Esiri" (Tamamlandı)Where stories live. Discover now