Capitolul 5 - "Ce-ai făcut, conştiinţă enervantă?"

3.5K 141 3
                                    

 - Ce cauţi aici? îl întreb, ridicându-mă de pe Matt şi nervoasă şi ruşinată şi curioasă.

- Am venit să vă iau la club, dar se pare că vă distraţi deja!

- Iar tu se pare că nu ştii să baţi la uşă! se băgă şi Matt, îndreptându-se către uşă. Ce mai faci? îl întreabă, dând mâna cu el şi îmbrăţişându-l prieteneşte.

- Bine, mă refac după farsa lu' sor-mea, dar tu? Sau stai, nu trebuie să răspunzi! spuse Livius, uitându-se la mine, apoi la Matt.

- Ai venit pentru o nouă tură de sperieturi? îl întreb, aşezându-mă pe marginea patului. 

Acesta doar mă imită, strâmbându-se şi îl trase pe Matt până în birou. Oare ce voia să vorbească cu el şi nu putea s-o facă de faţă de mine? Eh...n-o să mă facă frati-miu de râs, asta dacă nu vrea încă o surpriză mai interesantă. Hi, hi, hi! Am aranjat patul şi m-am dus în bucătărie să le prepar un ceai celor doi. Am pus apa la fiert şi, după vreo cinci minute, am adăugat pliculeţele şi am înaintat spre birou. N-am mai bătut la uşă, oricum nu prea puteam. Când am deschis uşa biroului...să nu dau ceaiul fierbinte pe mine. O minunată panoramă mi se înfăţişa în faţa ochilor. Matt era întins pe jos cu Livius pe deasupra, bot în bot. Mai aveau şi ochii deschişi. Stăteam şi priveam mini scena supărată, uimită şi puţin amuzată. Adică îl vedeam pe frati-miu gay, dar nu şi pe Mattt... 

- Băi, să-mi bag ceva în covorul ăsta! spune Livius, ridicându-se de pe Matt şi stergându-se cu mâneca la gură.

- Cum să fii aşa de prost să te împiedici de un amărât de covor? spune şi Matt, urmându-i acţiuniile lui Livius.

Aşa deci...Şi eu care credeam că frati-miu e gay. Eram bucuroasă că Matt nu era, dar puţin tristă că m-am înşelat în privinţa lui frati-miu sau poate nu. Oricum ar fi, adorabilul meu frate s-a împiedicat de covorul din faţa biroului şi a căzut peste Matt. Sărăcuţul de el, cred că e stupefiat dupa faza asta, dar nici eu nu-l mai pup, nu înainte de a se dezinfecta de bacteriile lui Livius. Păcat că nu le-am făcut poze! Aveam cu ce să-i şantajez. Oricum, tot îi cicălesc. Ies din birou, închid uşa, bat de data asta şi intru.

- S-a întâmplat ceva? întreabă Matt, care era acum pe scaunul de la birou.

- V-am adus ceai, - las cănile pe birou - gay!

Şi ies din birou, aproape râzând de cei doi, care se înroşisera ca nişte raci. Perfect, acum am poftă de fructe de mare! Mă duc în bucătărie şi-mi pun o cană de ceai, luând loc pe unul dintre scaune. Este aproape unu şi nu mi-e somn. Tot nu-mi pot scoate imaginea aia! Yaicks, greţos!

Cum se face că de fiecare dată suntem întrerupţi? Mai întâi de Alexis, apoi de vecina aia, apoi de frati-miu. Nu vreau să ştiu cine ne va mai întrerupe data viitoare. Poate mama lui sau...!? Nici nu vreau să mă gândesc, adică ar fi stânjenitor....

- Aeriano!? Pământul către planeta Pluto! strigă uşor Matt, fluturând mâna în dreptul feţei mele.

- Da, Pluto la comandă! Unde este celălalt plunetist? 

- A plecat! Am rămas doar noi doi. Ce vrei să facem? Sau mai bine continuăm de unde am rămas..., îmi şopteşte, apropiindu-se de mine.

- Eu nu te pup după ce te-ai pupat cu frati-miu. Nu vreau să îi iau bacteriile. Mai întâi te dezinfectezi şi după aia, îi spun, punându-i mâna la gură, dar retrăgându-mi-o la fel de repede.

M-a muşcat! Mânuţa mea firavă...Îl privesc supărată şi făcând botic, fără să-mi dau seama. Când îmi vede boticul, începe să rânjească. "O, nu, am mai văzut faza asta în filme...Fugi, Kyra, fugi!". Mi-am ascultat de data asta conştiinţa, amitindu-mi de o scenă dintr-un film. Ia stai! Cum se termina scena? Fata era fugărită de băiat, acesta o prinde şi...Şi ce? Nu-mi amintesc! Mă opresc, scărpinându-mă la ceafă. Oare ce s-a întâmplat după? Hai, găgăuţă, aminteşte-ţi, doar acum câteva zile ai văzut filmul!

Nanny, maid, chef, masseur or...Where stories live. Discover now