4.Bölüm

115 3 1
                                    

4.Bölüm

Yazar: Hanuel'r.a

Kız ona tiksinerek baktıktan sonra sınıfa döndü?

- '' Kim soktu bu ucubeyi okula ? ''

Shin Hye şaşırmıştı.

[Shin Hye'nin ağzından]

- '' İnsanlar nasıl bu kadar acımasız olabilir ki ?Bu okula kayıt olabilmek için illa dış görünüşümün iyi mi olması gerekiyor? Saçma ! ''

[Yazarın Ağzından]

Shin Hye kıza alaycı bir gülümseme ile baktıktan sonra arka sıralardan birine oturdu.Bütün sınıf ona gülüyor, alay ediyordu.

Tabi herkes öyle değildi.Kim So Eun, Shin Hye'nin yanına gidip;

- '' Merhaba ben Kim So Eun ''

- '' Bende Park Shin Hye''

Shin Hye şaşırmıştı.Kendisiyle alay etmeyen birisi vardı.

- '' Sen onlara bakma zengin çocukları böyledir.Kendini beğenmiş ve ukala ''

- '' Peki ya sen ? ''

- '' Imm bende zenginim ama asla zengin olduğum için övünmedim.Ukalada değilim.Merak etme seninle alay etmem.''

Shin Hye gülümsemeişti.So eun Shin Hye'nin hemen yanındaki sıraya oturmuştu.Çok iyi anlaşıyordu.Öğretmen sınıfa girdi.Tanışma faslı vardı.Herkes kendini tanıtıyor daha doğrusu babalarının ne iş yaptıklarını mallarını mülklerini anlatıyorlardı.Öğretmene bişeyler ima ederler gibiydiler dersten kalırsam bitersin açık ve netti aslında.

Shin Hye'ye sıra gelmişti.Öğretmen yutkunarak;

- '' Tamam sıra sende sen anlat bakalım.''

Öğretmenin ses tonunda bile öğrencilerin anlattıklarından sıkıldığı ve korktuğu belliydi.

Shin Hye ayağı kalkıp;

- '' Ben Park Shin Hye, ailemden ayrı yaşıyorum.Çalışıyorum daha doğrusu şuan iş arıyorum ve bir arkadaşımın evinde kirada kalıyorum..''

Sınıftaki herkes ona gülmeye başlamıştı.

- '' Duydunmu iş arıyormuş salak.''

- '' Ahh canım bizim eve hizmetçi lazım gelirmisin ?''

Sınıf kahkaha atıyor ona bakarak dalga geçiyorlardı.Shin Hye tabiki bozulmuştu.Ama bu lafların altında kalacakta değildi.

- '' En azından sizin gibi boş boş gezip baba parası yemiyorum öylelmi ?'' deyip oda onlarla dalga geçmişti.

Sınıf bir anda susmuştu.So Eun ona bakıyordu, şaşırmıştı.Zengin çocuklarına kafa tutan fakir kız sevmişti bu düşünceyi.Ama herkesin bilmediği bir şey vardı.Park Shin Hye korenin önde gelen şirketin sahibinin kızıydı.İstese bu okulu bile satın alabilirdi.

Shin Hye yerine oturmuştu.Tam o sırada zil çaldı bütün sınıf ona nefretle bakıyordu.So eun Shin Hye'nin yanına gitmiş.

- '' Hadi kantine gidelim.''

- '' Tamam önce arkadaşıma uğramam gerekiyor.''

- '' tamam gidelim .''

Shin Hye ve So Eun sınıftan tam çıkacaklardı ki bir kız onlara seslendi.

- '' Bende sizinle gelebilirmiyim.''

İkiside kafalarını omuzlarının yanından arkaya doğru çevirmişlerdi.Şaşırmışlardıda.Sonra gülümseyerek '' Tabi gelebilirsin '' dediler.Shin Hye Onew'in sınıfına gittiğinde Onew yoktu.

- '' Gitmiş. Neyse daha sonra tekrar gelirim.'' deyip kantine inmişlerdi.

Yanlarında gelen kızla tanışmayı unutmuşları.

- '' Ben Minzy ismimi söylemeyi unuttum sınıfta tanışma faslında söylemiştim ama büyük ihtimalle unutmuştursunuz.''

- '' Ahh evet bende Shin Hye buda So Eun memnun olduk.''

- '' Bende''

Minzy kantinden üç tost üç kahve alıp Shin Hye'lerin oturduğu masaya gitti.Shin Hye aldıklarının parasını vermek istemiş fakat Minzy '' Bu günlük bendensiniz '' demişti.Shin Hye zorlada olsa kabul etmişti.Ders zili çalmış sınıfa çıkmışlardı.Dersler okadar sıkıcıydıki Shin Hye neredeyse uyuyordu.Peki ya zengin çocukları onlar çoktan 5. rüyalarını felan görüyor olmalılardı.Zavallı hoca boşuna boğazını yoruyordu.Elinden ne gelebilirdiki? Hepsi zengin ailelerin zengin çocuklarıydı.Zilin o dehşet verici sesinin duyulmasıyla uyanmışlardı ve bir ders daha bitmiş bir öğretmen daha boşuna kendini yormuştu.Shin Hye kızlarla birlikte tekrar Onew'in yanına gittiler ama Onew yine sınıfta yoktu.Dışarı çıktılar.Shin Hye Onew'i duvar kenarında oturduğunu gördü.

- '' Onew ? ''

Onew sesin geldiği yöne doğru baktı.Shin Hye'yi görünce hemen ayağı kalkıp yanına gitti.So Eun Onew'i görünce sadece ona kenetlenmiş.Shin Hye So Eun'a baktı.Onew'e nasıl baktığı çok açıktı.Shin Hye So Eun'nun kalp atışlarını hissediyordu sanki kanında dolaşan o heyecan ve tutukluk.Konuşamama ve ona bakarkenki gülümsemesi.Bu aşık olma belirtilerimiydi?

Zil çalmış So Eun hala Onew'i düşünüyordu. Sınıfa çıkmışlardı.Aşık olunmucak gibide değildi kendine ait çekiciliği, yakışıklılığı ve o harika bakan gözleri nasıl unuta bilirdiki bir daha ?

Sınıfa giriyorlardıki bir kız;

- '' Ooo bizim ucube gelmiş? '' sınıftan kahkaha tufanı koptu. Shin Hye kalın çerçeveli gözlüklerinin altından alaycı gözlerle bakarak;

- '' Yolda gelirken boya kovasına mı düştün yoksa evde boya badana işi vardıda senide aradan çıkardılar mı ? Ha bide o estetik doktoruna söyle burnun yamuk olmuş tekrar bıçak altına yatmak zorunda kalacaksın. '' deyip göz kırpmıştı. Kız sinirinde kendi kendine tepiniyordu. Gözleri ateş püskürür gibi bakıyordu Shin Hye'ye.Sınıftan çıkıp lavaboya gitmişti. Aynadan kendine bakıyor pis pis sırıtıyoru.

- '' Sen görürsün benimle uğraşmak neymiş gösteririm ben sana ucube .''

Pembe ojeli tırnağı ile ile kendi dudağını patlatmış saçını başını dağıtmıştı.Biliyorduki sınıftaki herkes zaten onu savunacaktı. Yalan söylediğine dair hiç bir şey yoktu.Müdürün odasına yani dayısının odasına sahte gözyaşlarıyla girdi.

- '' Dayıcım '' deyip göz yaşları döküyordu. Dayısı panik olmuş '' Noldu kızım sana '' diye bağırıyordu. Kız ağlamaktan konuşamıyormuş gibi yapıp;

- '' Sınıf... sınıftan bir kız bana vurdu durduk yere ona kahve götürmüştüm. Arkadaş olmak istiyordum o bana; benim gibi birisinin verdiği şeylere ihtiyacı olmadığını ve arkadaşta olmayacağını söyleyip tokat attı.Ne olduğunu anlayamadım'' zorla çıkardığı timsah göz yaşlarıyla anlatıyordu.Dayısı küplere binmiş.Sinirden;

- '' Kim bu aptal kız ? ''

Adam bir an duraksamıştır. Ya ailesi zenginse ne yapacaktı ozaman .

- '' Ailesi zengin mi ?

- '' Hayır dayı bu okula nasıl geldiğini bile anlamadım.''

Adam bıyıklarının altından sırıtıp ;

- '' Yani onu okuldan atmamam için hiç bir sebep yok ismi ne bunun ?''

- '' Park Shin Hye ''

Aşkın RengiWhere stories live. Discover now