3.Bölüm

132 4 0
                                    

3.Bölüm

Yazar: Hanuel'r.a

Shin Hye çığlık atar gibi '' Eyvah ! '' diye bağırdı.Tam o sırada kapı çaldı.

'' Tak ! Tak ! Tak !

Gelen ev sahibiydi.Shin Hye onun geldiğini tahmin edebiliyordu.Onew ise neden bu kadar panik yaptığını anlayamamıştı. Shin Hye kapıyı açtığında hayal kırıklığına uğramamıştı. Kadın Shin Hye'yi gözleriyi korkutuyordu.

- '' Yaa 3 aydır kira vermiyorsun ?''

- '' Şey efen.. ''

- '' Hemen evi boşalt yarın başkaları gelip bakacak.''

Shin Hye daha sözünü tamamlamamıştı bile. Gözlerini kocam açmış

- '' Ama efendim lütfen ödeyeceğim biraz daha izin verin lütfen ''

Kadın Shin Hye'nin yüzüne bile bakmıyordu.

- '' Yarın eve geldiğimde evi boşaltmış ol.''

deyip arkasına bile bakmadan gitmişti.

Onew'se şaşkınlıktan sadece onlara bakıyordu.Kirayı vermek istese Shin Hye'nin kabul etmeyeceğini biliyordu. Shin Hye kapının hemen önüne kapaklanmış, gözleri dolmuş ama asla ağlamıyordu.

Hemen ayağı kalkıp odasına gitti. Eşyalarını toplayan Shin Hye bir taraftanda

- '' Asla ağlamayacağım! Asla ağlamayacağım! Bu hayatı kendim seçtim mutlu olmalıyım.''

Onew hemen Shin Hye'nin odasına koşmuştu. Fakat içeri girememiş kapıdan bakıyordu girince ne söyleyecekti ki?Onew yine düşüncelere dalmıştı. Silkelenip kendine gelen Onew kendi duyacağı bir şekilde;

- '' Neden olmasın? '' diye içeri girdi.

Eşyalarını toplayan Shin Hye'ye;

- '' Benim evimde kal''

- '' Olmaz ! Kendi paramla ev tutmak istiyorum.''

- '' Sana kim bedava kal diyor tabiki kira parası vereceksin'' dedi gülerek.

Shin Hye bu fikri sevmişti.Önden odadan çıkarak

- '' Evin ne tarafta umarım okula uzak değildir?''

Onew bunu duyunca zafer işareti yaparak mutluluktan uçuyordu resmen. Nede olsa sevdiği kız hep yanı başında olacaktı.Her sabah beraber kahvaltı yapacaklar güne beraber uyanacaklardı her nekadar ayrı odalarda kalsalarda aynı evde kalma düşüncesi bile heycanlandırıyordu Onew'i.

Taksiyle eve geldiler. Onew Shin Hye'nin bavulunu taksinin bagajından çıkartıyordu o sırada Shin Hye eve bakıyordu ağzı açık bir şekilde. Ev gerçekten güzeldi.Onew'in cebimden anahtarları al demesiyle kendine gelen ve o bir karış açtığı ağzını kapatan Shin Hye onew'in ceketinden anahtarlığı alıp kapıyı açmıştı. Shin Hye yine şaşırmıştı evin dışı okadar güzeldiki içini bile düşünemiyordu ama eve girdiğinde kendi evinden biraz daha kalabalık ama normal bir ev vardı.

- ''Evi yeni aldığım için eşyada alamadım aslında almayı düşünmüyorum fazla eşyaya ne gerek varki tek kişi için öyle değilmi?''

Sanki kafa dengi gibilerdi belkide Onew Shin Hye öyle seviyor diye seviyordu sadeliği nerden bilecektiki ?

Shin Hye kafasını salladı onaylamak için.Onew hemen kendi odasının yanındaki odayı Shin Hye'ye verdi. Etrafa göz atan Shin Hye odanın kendi odasından bir farkı olmadığını gördü. Yatak,kitaplık,dolap ve karma karışık bir toblo. Pencere ise evin tam önüne bakıyordu. Yerleştikten sonra aşağıya indi.Onew rağmen hazırlamış beraber yiyorlardı.

[Onew'in ağzından]

Sevdiğim kız tam karşımda eski günlerdeki gibi yemek yiyor. Yine eski alışkanlıkları var her koreli gibi rağmene bayılıyor tok olsa bile tereddütsüz yiyebilirdi.Ona bakarken bir an gözlerimiz buluştu.Ahh dikkatli baktığımı Allah'tan farketmedi.Hemen gözlerimi çektim üzerinden.

[Yazarın ağzından]

Sabah ikiside erken kalkmıştı. Sonuçta büyük gündü bugün yani okulun ilk günü.Okul kıyafetlerini giyen ikili aşağıya inmişti.Onew gözlerini Shin Hye'den alamıyordu.Ama bunun sebebi Shin Hye'nin mükemmel olması değil okul kıyafetlerinin içinde bile Pasaklı,saçları özensiz ve hiç makyaj olmamasıydı.Onew bir anda kendini tutamayıp kahkaha attı.

- '' Ne? Çokmu kötü duruyor?''

- '' Hiç olmadığın kadar. Bari bugün özenseydin yine çirkinsin yine.''

Peki neden seviyordu çirkin bulduğu kızı? kendisi olduğu içinmiydi ?Yoksa duygularının anlaşılmasını istemediği içinmiydi bu tavırları ?

Onew yine farkında olmadan Shin Hye'yi içten içe yaralıyordu.Onew onun en iyi arkadaşı olmasına rağmen onu aşağılar gibi konuşuyordu.Aslında Shin Hye çok değişmişti. Artık fazlasıyla kırılgan bir yapısı vardı.Shin Hye'nin gözünden bir damla süzüldü yanaklarına.Onew'in görmemesi için hemen sildi.

Onew;

- '' Hadi kahvaltı yapalım ?''

- '' Ben aç değilim hadi gidelim artık.''

- '' Ya ben açım ama ya beklesene''

Shin Hye okulun yolunu tutmuştu.Onew'se arkasından '' Bekle'' diye bağırıyordu.Onew'in söylediklerini umursamıyormuş gibi davranmaya çalışıyordu.Bir kıza nasıl çirkin olduğunu söyleye bilirdiki? Kız ne kadar çirkin olursa olsun yalan söylemeliydi yada kapamalıydı o aptal çenesini.Onew sonunda yetişmişti Shin Hye'ye .Ve sonunda okula gelmişlerdi. Onew sonradan kayıt yaptırdığı için Shin Hye ile farklı sınıftaydılar.Onew kendi sınıfını gitmişti Shin Hye'ye tenefüste görüşürüz dedikten sonra. Shin Hye yavaş adımlarla sınıfına gidiyordu.

[Shin Hye'nin ağzından]

Okul fazlasıyla havalıydı korkmuştum açıkçası.İnsanların böyle olması garipti sonuçta.Herkes şıklığıyla yarışıyordu adeta.Üstlerindeki forma bile forma değildi sanki.Burası podyum değil okuldu. Okula bir şeyler öğrenmek için geliyorduk. Fakat onlar benim babam daha zengin,hayır benimki dergibilerdi.Sonunda sınıfı görebiliyordum koridorun sonundaydı neden bu kadar uzaktı ki?Bütün gözler üzerimdeydi.Nasıl olmasınki salaş,makyajsız ve özensiz bir kız okula giriyordu.Ama ben halimden memnundum.Bütün gözlerin üzerimde olması rahatsızlık vericiydi.Koşar adımlarla sınıfa gittim.Yine birine çarpmıştım.Hemen özür diledim.

[Yazarın ağzından]

Kız ona tiksinerek baktıktan sonra sınıfa döndü?

- '' Kim soktu bu ucubeyi okula ? ''

Aşkın RengiOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz