*27*

21.6K 696 205
                                    

Bölümü yeni attığım için mi bilmiyorum ama yorumlar biraz azalmış gibi geldi. Düşünceleriniz benim için çok önemli begeni ve eleştirilerinizi bilmeyi çok isterim. Aklınızdan ne geçiyorsa ister mesajda ister yorumda söyleyebilirsiniz sizi seviyorum❤😍😘

Doruk'tan

Telefonun sesiyle zorla da olsa gözlerimi açtım. Utku arıyordu.

"Söyle"

"Doruk Bulut ile evlenmek isteyen şerefsizi buldum. Kerem Atılgan. Ünlü iş adamı ve mimar. Holdingler zinciri var. 34 yaşında. Sana kötü bir haberim var."

Yanımda uyuyan Bulut'a bakıp yerimden doğruldum. Adam güçlüydü.

"Taksit taksit söylemesene oğlum anlat işte"

"Abi şuan çok yanlış bir yerdesiniz. Vedat bey geçen sene bu adamla ortaklık kurmaya çalışmış ama adam gerek duymamış. Vedat bey için bu ortaklık çok önemli. Bunun üzerine adama istediği herşeyi verebileceğini söylemiş. Adam da Bulut'u istemiş. Vedat bey Bulut'un babasını mal varlığıyla tehdit etmiş. Çünkü her ne kadar aile şirketi de olsa hisselerin yarısından fazlası vedat beyde. Annesini ise sahte evlilik olacağını söyleyerek kandırmışlar. Adamın holdingi Bursa'da. Yani şuan kurt inindesiniz."

"Peki sen bunların hepsini nasıl öğrendin?"

"Bulut'un annesi. Selin hanım beni aradı. Numaramı nerden bulduğunu bilmiyorum. Bunların hepsini o anlattı"

"Sen de sazan gibi inandın öyle mi?"

"Tabiki inanmadım Doruk. Ama kadın söylediklerini kanıtladı. Elinde Vedat bey ve Kerem şerefsizine ait imza olan ortaklığın maddelerini içeren bir anlaşma var. Ayrıca Vedat'ın Bulut'un babasını tehdit ederken çekilen ses kaydı. Anladığın üzere kadın hazırlıklı."

"Yerimizi söylemedin umarım?"

"Hayır söylemedim. Zaten kadının öyle bir isteği olmadı. Sadece kızının iyi olup olmadığını bilmek istiyor. Akşam sana numarasını atacağım. Telefonunu özel numaraya açmasını söyledim. Özelden ara ve Bulut ile konuşmasına izin ver"

Görmeyeceğini bilsem de başımla onaylayarak telefonu kapattım. Yanımda masum bir şekilde uyuyan kıza baktım. Bütün bu olanları hak etmiyordu. Görünüşü masum değildi hatta çoğu kız ilk gördüğünde ondan nefret edebilirdi. Çoğu erkeğin ise cinsel obje olarak göreceği bir görünüşü vardı. Ama bu çok yanlıştı. O sadece sevgiyi arayan savunmasız bir kızdı. Onu mal karşılığında satan bir babaya ve amcaya sahipti. Onu koruyacak tek kişi kendisiydi ve bu konuda oldukça başarılıydı. Ama artık yanında ben de vardım. Ona bunu yapanlardan teker teker intikamını alacaktım.

Bulut'tan

Gözlerimi araladığımda beni izleyen bir çift göz görmemle gülümsedim. Çok güzel bakıyordu. Beni sevdiğini söylemesinin üzerinden saatler geçmişti ama hala bu mükemmel hissi üstümden atamıyordum. Yerimden doğrulmaya yeltendiğimde dün gece olanlar aklıma geldi ve üzerimdeki çarşafı boynuma kadar çektim. Ona bu kadar açık olmak beni gerçekten utandırıyordu. Ama bu yaptıklarımdan pişman değildim. Ne olursa olsun yaşamam gereken herşeyin Doruk ile  olmasını istiyordum. Doruk utandığımı anlayınca sırıtarak burnuma küçük bir öpücük koydu ve ayağa kalktı.

"Ben banyodayım buz prenses. Ben çıkana kadar işini halletmezsen seni ham yaparım"

Ve bana göz kırpıp banyoya girdi. Gözlerimi devirip ayağa kalktım ve utana sıkıla Doruk'un yere attığı sütyenimi alıp üzerime geçirdim. Hala yerleştiremediğim bavulumdan göbekte biten bir askılı ve mini bir kot şort aldım. Doruk gelmeden bavulumdan çıkardıklarımı hızlıca üzerime geçirdim. Aynanın karşısına geçip saçlarıma baktığımda ümitsiz bir halde olduklarını gördüm. Hemen tarağı alıp saçlarımı taradıktan sonra şekillendirici kremle hafif dalgalı bir görünüm kazandırdım. Makyaj çantamdan rimel göz kalemi ve nude tonda bir ruj çıkarıp zaman kaybetmeden yüzüme uyguladım. Normalde kendime bu kadar bakım uygulamazdım. Hele ki başka birisi için. Ama Doruk herşeyimi değiştirdiği gibi bunu da değiştirmişti. Onun beni her zaman güzel bulmasını istiyordum. Aynadaki yansımama gülümseyerek baktım. Güzel görünüyordum.

SadistWhere stories live. Discover now