*2*

71.3K 1.6K 3.2K
                                    

Multi Doruk :)
-------

"Hanımefendi  uyanın lütfen "

Sesler ve dürtüklemelerle uyandığımda karşımdaki esmer çocuğa şaşkınca baktım.

" Ne ? Nerdeyim ?"

Çocuk kocaman sırıttı ve sol yanağındaki belediye çukuru gibi gamzesiyle ortaya çıktı . Gerçekten güzeldi.

" İzmir ' e iniş yaptık , uçağı boşaltmanız gerekiyor."

Ah, tam bir rezillik ! Kısacık mesafede uyuyan kalmıştım .

" b–ben ... üzgünüm, yani.. Off neyse."

çocuğun gülümsemesi genişlerken elini uzattı.

" sorun değil. Ben Durukan "

" Bulut"

Gülümseyip uzattığı elini sıktım . Gereğinden fazla uzun olan el sıkışmamızdan sonra çantamı alıp uçaktan indim . Elimde amcamın İstanbul 'dan ayrılmadan önce verdiği kalacağım evin adresini tutuyordum . Hava çoktan kararmaya başlamıştı ve karanlık olmadan eve ulaşmayı ümit ediyordum. Biraz ilerlediğimde caddeye çıkan bir yol buldum ve taksi durdurdum . Adama evin adresini verdim ve yolu ezberler gibi izledim . Oysa ki aklımda olan,tek şey biyolojik aileme olan nefretimdi. Hava gittikçe kararıyordu. Küçüklüğümden beri karanlıktan ve mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmaktan korkardım. Taksi,boş bir sokakta durduğunda adama boş boş baktım .

" neden durdunuz ?"

"buradan sonrasında yol çalışması var ve arabalar oraya giremez . Siz dümdüz devam edin ilk sağdan dönün aradığınız evi  oralarda bir yerde bulursunuz ."

Oralarda bir yer mi ? İçinden,sövsemde adama parayı ödeyip çıktım . Buyrun cenaze namazına . Ben bu evi nasıl bulacaktım ki ? Adamın tarif ettiği gibi devam ettim . Adımlarıma korku hakimdi . Her ne kadar kendimi korumayı bilsem de bu bazen yeterli değildi. Daha yolun yarısına bile gelmemiştim ki yüksek sesli gülüşmeler ve küfürler vücudumun buz kesmesine neden oldu .
Ayyaşlar!

Korkuyla adımlarımı hızlandırdım  ve koşarcasına yürümeye başladım .

" şşt güzellik ! Ne seksi şeysin sen öyle."

Nefesim hızlanmıştı ve artık koşmaya başlamıştım . Belki bir yada iki kişi olsalar baş edebilirdim ama orada dört kişi vardı . Sokak ıssızdı ve ben ölümüne korkuyordum. Kolundan geriye doğru çekilmemle bir çığlık attım.

" şşt bağırma ! Güzel bir yer bulduktan sonra istediğin kadar bağırırsın."

Sanki çok komik bir şey söylemiş gibi arkasındaki salaklar iğrenç iğrenç gülmeye başladı.

" Eğer şimdi o iğrenç ellerini üzerinden çekmezsen ve defolup gitmezsen olacaklardan ben sorumlu değilim ."

Ve tekrar iğrenç kahkahalar.

" hmm sert kız. Severim . Yapacağın şey ne peki? İnleyerek kulak zarımı patlatmak mı ?"

Arkadan tekrar kahkahalar gelirken ima ettiği o iğrenç şey yüzünden sinirlerim tavan yapmıştı. Bacağımı karın boşluğuna olabilecek en sert şekilde geçirdim. O iki büklüm olurken elimi yumruk yapıp sertçe ense köküne geçirdiğimde direkt bayıldı. Ben tam koşmaya hazırlanırken bu sefer başka biri yakaladı . Ani refleksle hızla dönüp sağ yumruğumu adamın gözüne geçirdim. Sendeledi ancak ellerini üzerinden çekmedi.

"sen çok oluyorsun ama!"

Adam pantolonunun kemerini açtı ve kemeri çekiştirdi. Korkudan soğuk terler döküyordum . Üç kişiyle birden başa çıkamazdım ve bu olanlar bana fazlaydı. Allah aşkına! Amcam kalacağım yeri hiç mi kontrol etmemişti ? Boğazımı yırtarcasına bağırdım ve beni tutan ellerden kurtulmaya çalıştım ama az önceki iki çocuk kollarımı ve bacaklarımı tutuyor , diğeri ise pantolonuyla uğraşıyordu. Çocuğun elleri tshitümün ucunu kavradı . Tekrar bağırdım ama duyulacağından şüpheliydim, artık ağlıyordum. Böyle iğrenç hayvanlar yüzünden tecavüze uğramak istemiyordum.

SadistHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin