*5*

45.6K 1.2K 947
                                    

Gözlerimi zorla kaslarından ayırdım. 18-19 yaşlarındaki bir erkeğin bu kadar kaslı olması biz kızların sağlığı için zararlıydı.

" Şaka yapıyorsun herhalde? Sen bir erkeksin!"

" hadi ya? Bende kız olduğumu sanıyordum. Yoksa korktun mu buz prenses?"

"bana öyle deme. Ve hayır. Korkmadım."

"öyleyse önden bayanlar."

Dedi alayla ilk söylediğimi es geçerek. Evet zorlu bir rakipti ancak benim için zoru başarmak sorun değildi. Üstümdeki gömlekle hiçbir şey yapamayacağım için altımdaki sporcu atletine güvenerek gömleğin düğmelerini açmaya başladım.

" hey hey! Ne yapıyorsun?"

Ona sanki deliymiş gibi baktım.

"gömleğimi çıkarıyorum Doruk!?"

" ıhm, biz erkekler siz kızlar gibi kontrollü değiliz. Yani anlarsın ya... Of şunu başka bir yerde yap!"

Az önce anladığım şeyle utanarak ve kızarmadığıma şükrederek merdiven tarafına geçtim ve gömleğimden hızlıca kurtuldum. Doruk' un yanına geldiğimde arkası dönük bir şekilde sigara içiyordu. İşaret parmağımla onu dürtünce elektrik çarpmış gibi yerinden sıçradı.

" bilerek mi yapıyorsun?"

Neyden bahsettiği hakkında hiçbir fikrim yoktu.

"n-neyi?"

Lanet olsun! Neden kekeliyordum ki! Kafasını geriye atıp derin bir nefes aldı ve tekrar bakışlarını bana çevirdi.

"hadi başla buz prenses"

"ne öylece hiçbirşey olmadan mı? Hayatta olmaz sen başla!"

Gözlerini devirip vuruş pozisyonu alınca bende ona uydum.

"sıkı dayak yiyeceksin prenses ! Ve bilirsin acıma duygum yoktur. Kendin kaşındın."

sadece gülümsemekle yetindim. Ondan daha kalıplı erkekleri yere sermiştim. Doruk bir yumruk hamlesi yapınca gülerek kurtuldum. Beni cidden hafife alıyordu. Tekrar sağ elini bana doğru savururken kolunu tuttum ve dizimi karın boşluğuna geçirdim. Pek etkili olduğunu sanmıyordum ama onu şaşırtmaya yetmişti. Kafasını doğrulttuğunda yüzüne olabilecek en sıkı yumruğumu geçirdim. Gözünü morarttığıma emindim.

" beni hafife almamayı öğrenmelisin ' bay ben mükemmelim. '"

Ao! Baya sinirli bakıyordu. Daha ben ne olduğunu anlamadan beni duvara çarptı ve dengemi kaybedip yere düşünce karnıma sıkı bir tekme attı. Acıdan nefesim kesilirken kendi aptallığıma kızıyordum . Evet bir sadiste meydan okumak benim aptallığımdı. Şuan acıdan kıvranıyor olmam benim hatamdı. Tekrar ayağını savurduğunda karnımı korumak için yan döndüm ve kolumu siper ettim. Sanırım kolum incinmişti . Doruk ' un tekrar kalkan ayağını tutarak düşmesini sağladım ama keşke rotasını da belirleseydim. Çünkü o ağır cüssesiyle üzerime düşmüştü. Gözleri acıdan yaşarmış gözlerime odaklanınca çatık kaşları düzeldi ve bakışları yumuşadı .

" lanet olsun! Yine oldu. Neden beni kışkırttın lanet olası? Ya seni öldürs-"

"kimsenin umrunda olmazdı. Şimdi kalk da revire gideyim!"

Ağır hareketlerle üstümden kalktıktan sonra kalkmamı bekledi ama kolum ve karnım yüzünden kalkmaya çalışsam da inleyerek tekrar düştüm. Doruk sıkıntılı bir nefes verdikten sonra bir elini sırtıma diğerini de bacaklarının altına yerleştirerek beni kucağına aldı. Onun kendine has erkeksi kokusu burnuma.dolunca acıma rağmen rahatladığımı hissettim .

SadistWhere stories live. Discover now