THIRTEEN

41 5 0
                                    

Jackson Davis

'Dus Jones is Smith?' vraagt Roy nog voor de zekerheid. 'Dat is ze. Wie heb je uitgekozen om haar te halen?' vraag ik ongeduldig.

'Leroy, Kingston en Samuels.' Ik knik goedkeurend en schud Roy de hand. 'Ik hoop dat deze missie lukt, want anders zal je er niet heel fijn vanaf komen,' dreig ik.

Roy belooft mij dat het zal lukken. 'Sta klaar om negen uur vanavond. We vallen aan vannacht.' Hij knikt en beschikt zodra ik mijn toestemming gegeven heb.
Op mijn gemak verlaat ik mijn bureau en draai de dieren achter me op slot. Ik beslis om even naar de training zaal te gaan.

Het zweet druipt van mijn voorhoofd af. De jonge vrouw, waartegen ik net heb geworsteld, buigt. Nipt, nog net nipt kon ik haar verslaan.
'Vicky, kom even mee.' Gehoorzamend loopt ze met me mee, zoals ik haar had gevraagd.

'Je bent goed, binnenkort krijg jij jouw eerste missie.' Haar mond valt open van verbazing en dankbaarheid. Ook schitteren haar goudkleurige ogen van geluk. 'Natuurlijk wil ik er iets voor terug...' Vragend kijkt ze me aan, maar ik beantwoord haar vraag niet. 'Wat wilt u dan?' vraagt ze onzeker.
Mijn lippen glijden langs haar nek, ik voel dat ze kippenvel krijgt. 'Ik denk dat je weet wat ik wil...' fluister ik. Hoorbaar slikt ze en trillend knikt ze. Ik neem haar hand vast, 'Kom mee.' Te angstig om te protesteren gaat ze mee.
Mee naar een gezamenlijk plezier...

Ik kijk in de kast en tref allerlei ondergoed aan. Eerlijk gezegd heeft Jones wel een goede smaak in (zo'n) kleren. Heel zachtjes hoor ik een ingehouden adem, ik open de grote deur van de mooie oude klerenkast. Ik tref allerlei kledingstukken aan, jurken, broeken, T-shirts, truien, gympen, vestjes... Inderdaad, zoals ik al zei; Jones heeft een goede smaak, maar haar kledingstijl is heel ouderwets en preuts.

Shit! Ik voel dat ik mijn evenwicht verlies en zoek snel steun op de "vloer" van de kast. Een al te bekende warmte verlaat de hoek van de kast, naast mijn linkerarm. Wie hebben we hier? Maar ik denk dat ik toch het antwoord ken. Mijn hand schuift in de richting van de warmte. Opeens voel ik een warme huid tegen de zijkant van mijn ruwe hand. Ik vind grip aan de huid en trek het uit de kast.

Ze verkoopt mij een klap met brute kracht, maar zelf krijgt ze een serieuze klap van Samuels. Voor dat ze bewusteloos raakt, mompelt ze: 'Klootzak. Jackson Davis is een klootzak.'

Not That InnocentWhere stories live. Discover now