Poď do auta, Ružička

3.5K 234 7
                                    

KendyElf, táto časť je pre teba. Za to, že si taký skvelý človek. Za to, že mi vždy svojimi komentármi vylepšíš náladu, deň. Za to, že nebyť teba, tento príbeh by nemal toľko kapitol. Síce to nie je veľa, ale pre mňa je to fakt niečo. A ďakujem za to, že si.
Si proste skvelá a si neskutočne veľké zlatíčko.
LettyLight Za teba som rada tiež. Tiež mi svojimi komentami vylepšíš deň. Naozaj moc ma tešia. A tiež si veľké zlatíčko a všetko.
Ďakujem vám moc a som rada, že sa obom páči tak moc môj príbeh❤❤ a tešíte ma veľmi veľa.

Stáli uprostred preplneného parkoviska. Neboli tam len autá, ale hádam aj polka školy. Nikomu nevadilo, že moknú. Teda, pokiaľ sa tí dvaja nezačali bozkávať.

Všetci čakali niečo veľké, nejakú extremnú hádku, možno ešte pár pästi, prípadne faciek. Keď sa však začali bozkávať, všetci do jedného začali brblať, nadávať a s veľkou vravou a zmoknutí sa vracali dovnútra.

Oni, stále v opojení, sa bozkávali. Studený, prudký dážď na nich dopadal a im to nevadilo. Užívali si jeden druhého. Užívali si to tak, akoby to bola ich prvá pusa. Akoby predtým vôbec nespoznávali svoje telá. Akoby predtým vôbec nemali opuchnuté pery od neustáleho bozkávania. A akoby vôbec do nej nevnikal s túžbou, láskou, nežnosťou a nedočkavosťou.

A keď sa dotkol jej tváre a podišiel k nej ešte bližšie, zalapala po dychu. A keď si ju druhou rukou pritiahol úplne na svoje telo, lietala vo všetkých možných dimenziách.

Telo sa dotýkalo toho druhého a dážď už v tej chvíli nebol vôbec studený. Akoby túžba, nenásitnosť, láska a dýchtivosť ho úplne paralyzovali.

Toľko pocitov, čo bolo u oboch, sa nedokáže opísať. Jeden druhému to dokazujú. A jeden aj druhý to cíti. Ona cíti to, čo s nim robí, čo cíti. A zase naopak.

A cíti a hádam to aj vidí funiaci a nazlostený človek stojaci niekoľko metrov od nich.
Tori.

A zatiaľ čo jej sa v hlave premietajú obrazy zlých vecí, Rick je rád. Má ju rád. Viac než rád. Ale chápe to. Predsa.. Akoby mohol byť nalozstený, keď to, čo cíti on, cíti ona k druhému ?

Nemôže sa hnevať aj keby chcel. Nemohol by ju nútiť byť s nim. Ak by ho ona chcela a on ju nie a chcel by inú, jednoducho s ňou nebude.

Je rád, že je to Walter. Už dávno vedel, že nosí jej meno. Najprv ho videl v hlave, ale potom, keď sa ho spýtal tú hlúpu otázku, čím to odštartoval, mal ju v srdci. A teraz by prisahal, že šialene bije.

Musel sa usmiať. Tisnú sa k sebe ako dve topiace marshmallow a okolo nich bol priam hmatatelný oblak toho, ako jeden druhého milujú.

,,Bože," povedal dychtiaci Walter a so zatvrenými očami si oprel čelo o to jej.

Obaja dýchali akoby mali za sebou niekoľko kilometrov behu. A pritom to bolo len bozkávanie, ktoré u oboch vyvolalo veľa.

,,Nie je ti zima ?" Spýtal sa jej a zelené oči zabodol do tých jej. Od toho pohľadu sa mu srdce rozbúchalo ešte viac. Tak veľmi, až to bolo bolestivé. A až tak, že sa jej znova musel dotknúť.

Pokrútila hlavou a zatvorila oči pod jeho dotykom. Prsty mu behali po celej tvári. Mala pocit, akoby bola nejaký druh maľby a on sa nevie vinadívať.
Nebola ďaleko od pravdy.
Neozaj to tak bolo.
Bola ako jeho súkromná maľba.

,,Poď so mnou," chytil ju za ruku a potiahol.

,,Máme školu."

Pozrel sa jej smerom, ale to je to posledné, čo ho zaujíma.

,,Ružička, práve sa udialo to, čo sa udialo a ty chceš sedieť v škole ? Nejdeme tam. Aj keby ťa mám uniesť. Teraz ťa potrebujem. Teraz by ma od teba neodohnalo ani to najväčšie tornádo. Sakra, Ro, myslím.. Že som blázon," usmial sa naširoko.

Ten úsmev.. To, čo cítila, bolo podnutie do srdca. Ale nie v zlom. Bol to taký pocit, aký máte keď sa na vás usmeje chlap, ktorého milujete.

,,Toľko pocitov vo mne.. Je to kurevský dobrý pocit. Najradšej by som sa pozrel do svojho vnútra. Cítim sa neuveriteľne, Ružička. A keď vidím ten náhrdelnik na tvojom krku, tisne sa mi z toho srdce."

Pohľad, akým sa na ňu pozeral, nevidela, keď sa díval na Tori.

A to meno, ktoré sa jej zrodilo v hlave, ju donútilo skloniť hlavu.

,,Hej, poklad, povedal som niečo zlé ?" spýtal sa jemne, pochybne a radšej sa ani nepriblížil.

Do očí sa jej nahrnuli slzy. Aj keď cez ten dážď vôbec neboli vidieť, on to videl.

Ale aj cez to sa radšej nepriblížil.
Bál sa najhoršieho. Bál sa, že možno pocity, ktoré z nej vychádzali, boli klamlivé a ona povie niečo zlé.
Napríklad že chce Ricka.

,,Tori," šepla ticho, ale nie tak moc, aby ju nepočul.
Chcel sa zasmiať.
A ako moc.
Strašne.
Ona si myslí, že Tori je moja. Oh, poklad..

,,Poď do auta, Ružička. Prechladneš."

A tak išla.
Aj keď mala v hlave veľké meno s varovaním a výkričnikom.

Beauty and the beast ✔Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora