S láskou, Rose

5.5K 311 0
                                    

,,Tori, ja už nechcem chodiť na žiadnu párty. Vieš veľmi dobre, že najradšej by som bola doma a čítala knihy. To sa dostávame k tomu, že mám v pláne napísať historický román o mladom a krásnom vojákovi, ktorý jediný prežil v boji a nebude mať ruku. Namieri si to rovno k svojej milovanej, ktorá mu každý deň posielala listy, ktoré, mimochom, nedostával, a preto si myslel, že sa cez neho preniesla. Keď jej zaklope na dvere s tým, že je odhodlaný čakať, zistí, že má dieťa. Najprv si bude myslieť, že je jeho, no nakoniec zistí, že bola znásilnená. Budú žiť šťastne a budú mať more deti, ktoré budú mať podivné mená ako Dick,Virgin a .."

Jej kamáratka, ktorá už nenosí titul len kamatátka, si zapchala uši a so slovami "dosť," si zložila ruky z uší a pozrela na ňu.

,,Keď príde Walter, určite nepríde so slovami "som odhodlaný čakať." Jediná pravda by mohla byť jedine tá, že ťa znásilnili. A by to štyridsať ročný chlap s pivným bruchom a írskym prízvukom, ktorý ma krku desať detí a tvoje bude jedenáste. Ty radšej ostaň pri čítaní lebo keby vidali tvoj román, z donútenia by som si ho prečítala len ja. No a ešte tvoji rodičia. Teda len tvoja matka, tvoj otec by mi zaplatil slušnú sumu za to, aby som mu povedala celý obsah. A zaklopal by rukou bez ruky ?"

Rose hodila po Tori vankúš, na ktorom spávala. Ona mala reflex, a preto ho zachytila tesne pred svojou tvárou. Ako ho chytila, tak ho aj hodila a trafila Rose do hlavy, čím sa jej telo prehla vzad. Obe sa tomu zasmiali a potom Rose zvážnela.

,,Myslís, že po tom, čo stalo, no veď vieš, pri tom aute, si ma všimne ?"

Na Torinej tvári pohrával úsmev. Bolo naozaj zaujímavé vidieť, ako boli spoločne nalepení na jej aute, ktoré, mimochodom, na druhý deň umývala so slovami "Neboj drahý, vyčistím ťa a budeš znova vo svojej koži. Sľubujem, že žiadne orgie. No dobre, len moje a Samove na zadnom sedadle."

Celú cestu domov sa Tori usmievala na Rose, ktorá sa od trápnosti červenala. Absolútne nechápala, kde sa to v nej vzalo.

,,Ak si dobre spomínam, povedal niečo ako "Uvidíme sa o rok, Ro."

Rose s úsmevom sklonila hlavu, pretože sa jej páčilo ako ju nazval. Z jeho úst to vyšlo tak príjemne a dobre počúvateľne.

Lenže pre Rose to aj tak nič neznamená. Podľa nej to znamená to, že sa uvidia, pretože sú spolužiaci.

,,Tak ? Čo tá párty ?"

Na to Rose iba prikývla. Nemá šancu dohadovať sa s majsterkou hádiek a presvedčaní.

,,Dobre, prídem pre teba o jedenástej. A nezabúdaj, si teraz iné dievča, obleč si niečo pekné nech chaloši slintajú ako doteraz."

S úprimným úsmevom sa zasmiala. Rose jej to vrátila a zavrela dvere.

Potom jej padol pohľad na čistý papier, ktorý ležal na písacom stole.

Našpúlila peru a hýbala ňou zo strany na stranu. Bola nerozhodná.

Odrazila sa rukami od postele, vyskočila na nohy a sadla si na točiacu stoličku, kde sa ihneď prisunula bližšie ku mohutnému stolu z čerešňového dreva.

Vybrala si pero, ktoré bolo zastrčené na stojániku medzi ostatnými. Perom sa poškrabala na hlave a rozmýšľala.

Drahý Walter,
Rozhodla som ti napísať list, pretože nemôžem zabudnúť na deň, kedy si ma pobozkal. No z časti kvôli tomu, inú časť sa možno dozvieš inokedy.
   Škola sa zbláznila. Nemajú ju pod palcom Walter Davis, Matthew Low a Wolf Jack.
   Učiteľ Casio si našiel priateľku. Chápeš to ? nenosí dokrčené košele a neutápa sa v liehu a nechodí roztrieskaný neskoro. Teraz všetky zameškané hodiny dobiehame. A máme novú učiteľku psychológie. Určite by sa ti páčila, je sexy. Áno, napísala som sexy. Sexy, sexy, sexy.
       Púta pozornosť nie len žiakov, ale aj vášho ženatého trénera. Keď sme pri trénerovi, zrušil Vám zápasy. Traja jeho obľúnenci odišli, a to by znamenali prehry.
      Sam o Vás rozpráva, chybáte mu. Naposledy rozprával príhodu o tom, ako si v tábore behal s holým zadkom vďaka tomu, že si prehral stávku a pošmykol si sa a padol rovno na vtáka. Stará zdravotníčka ti musela dať na vtáka ľad a vraj ťa to vzrušovalo. Si zvrhlý Walter Davis.
        Asi sa čuduješ, kde sa vo mne berú slovíčka sexy, vták a zvrhlý, ale som iné dievča. Vieš, noc všetko zmenila. Aj ľudia od Vášho odchodu. Necítia sa nikým ohrození. Oh, Jacob si myslí, že dokáže prebrať žezlo, ale každý ho ignoruje. Robí rovnaké stupídne veci, na ktoré si zvykli od Vás. Špendlíky na stoličkách, tajný ctiteľ s chybami v skrinkách, obliaty vodou alebo rozširovanie kravín. V tom si bol expert Walter Davis. Vytiahol si, že mám vši, ktoré som mala, mimochodom, v dvanástich.
    Tori (lepili sme sa jej na auto) sa stala mojou najlepšiou kamarátkou. Sama beriem tiež za najlepšieho, ale niekedy mám pocit, že chce omnoho viac.
      Tvoj otec stihol zbúrať škôlku, aby vybudoval ďalšie centrum s divným názvom. Dokonca si bol u otca opraviť auto a skončili opití spať na gauči. Tvoja matka chvíľu vystrajála, ale tvoj otec začal rozprávať bludy, ktoré prišli vtipné len jej (ale v manželstve musí byť podpora, nie? Otec, keď rozpráva v rodinnom kruku vtipy, smeje sa iba matka, pretože jej to príde "vtipné " a nechce svojho manžela nechať vštichu. (Veď si pamätáš otcove v tipy, nie?) Prespali u nás v mojej izbe. (horší smrad ako tvoje ponožky z detstva. Ešte stále ti tak zapáchajú nohy ?)      
     Mala by som končiť, pretože sa musím chystať na párty. Dúfam, že si v poriadku a nie si bez ruky. Neboj, nie som znásilnená a nemám dieťa. (možno raz ti to vysvetlím)).
Mám ťa rada
S lákou, Rose.


Rýchlo, aby si to nerozmýšľala, dala list do obálky, ktorú jazykom oblizala a potom prilepila. Obliekla sa a vybrala sa na poštu.

***

,,Fuj, tu je smrad."

Zapchávala si nos rukou. Podľa nej sa ten zápach vydržať nedal. Tori, ktorá ju džala za ruku, ju ťahala k baru, ktorý bol preplnený chlastom. Zatiaľ čo Tori nalievala, Rose sa obzerala.

,,Na. Na ex."

Tori jej postrčila červený pohár do ruky, ktorá to vypila a s vrašteným nosom, čelom a zavretými očami vypila číru tekutinu, ktorú by si pomýlila s vodou.

Rozpálila jej celé vnútra a zatriasla sa. Tori začala kombinovať alkohol.


Po desiatich minútach kombinovaný alkohol udrel do hláv a obe sa cítili uvoľnene.

Rose chytila Tori za ruku, ktorá musela nedopitú vodku položiť na stôl.

Ona hundrala, pretože to chcela dopiť. Alkohol sa míňal a poslednú vodku dopíjala ona.

Na parkete ju zastavila a tancovala v rytme rýchlej hudby. Tori sa ihneď pripojila. Začali hýbať zadkami a ruky sa im nad hlamavi preplietali.

Zrazu Rose pocítila na páse ruky a to ju donútilo otočiť.

Neznámy sa ňu usmieval, držiac ju stále sa pás. Začala tancovať a tým optierala svoj zadok o neznamého rozkrok.

Ruky si dala za jeho hlavu a viac sa pritesnila k nemu. Ruky na jej páse stískal a jeho rozkrok, ktorý nabral veľkosť a tvrdosť, sa obtieral o jej zadok čoraz náruživejšie. Neznámy si ju otočil k sebe.

,,Pobozkaj ma Sam."

Sam jej vyhovel a pobozkal. Bozkávali s vášňou a štipkou nadžanosti. Keď jej pás pustil a chcel presunúť obe ruky na je tvár, nohy jej zlyhali a opitá padla na zem.

Beauty and the beast ✔Where stories live. Discover now