Penis máš ako prsia

5.3K 294 4
                                    

,,Odpusť mi, Rose. Ja neviem, čo som ti povedal alebo urobil v stave, v akom som sa nachádzal, ale ver, že nech už som povedal čokoľvek, vymyslel som si to. Zhúlil som sa a to pridáva na fakte, že som rozprával bludy. Mohol som si len niečo predstavovať. Rose, prosím, prepáč. Vieš dobre, ako dlho som ťa chcel. Som zúfalý, pretože neviem, čo som ti povedal, urobil, a ty sa hneváš a nemieniš mi povedať nič z toho povedať. Ľúbim ťa, Rose."

Obaja stáli na chodbe počas prestávky a Sam kľačal na kolene a prosil Rose, ktorá bola otočená k nemu, aby sa nemusela pozerať do jeho očí.

Úprimne, bola na tenkom ľade, pretože je typ, ktorý odpúšťa a na ľudí sa dlho hnevať nevie. Nechce byť taká, pretože aj cez to, že nemá toľko priateľov, ľudia jej zlú stránku, ako to sama nazvala, využívajú.
 
Hrýzla si vnútornú peru, pretože mu chce povedať niečo ako "Dobre Sam, je to v poriadku, budeme ďalej spolu, dúfam, že už nič také nevyvedieš, pretože to nie je príjemné," ale povedala len "Dobre," čo hneď otuľovala, pretože sa cítila zle. Bude sa cítiť v jeho prítomnosti hlúpo. Nie ako vždy príjemne. Je si vedomá toho, že vykonala hlúposť a že bude za ňu pykať.
  
Sam sa rýchlo postavil a vtiahol ju do náračia. Točil sa s ňou a namiesto toho, aby jej to bolo príjemné, točila sa jej hlava.
 
Walter, ktorý stál obdialeč, krútil hlavou, pretože si spomenul na to, ako mu hovorila, že sa nechal vyfajčiť inou a vtáka mal inde.

Zasmial sa, no nie úprimne a zatvoril skrinku a šťuchol do Tori, ktorá ho nezaregistrovala hneď, pretože sa dívala na scénku pred ňou. Na bozkávajúci sa pár.

Sam bozkával Rose, ktorá mala ruky pohodené vedľa seba, takže to vyzeralo, akoby sa bála nákazy z dotyku.
 
Keď sa otočila, všimla si postavu v čiernom, z čoho si vydedukova, že ten, kto ju šťuchol, bol Walter.
 
Išla hneď za ním, no nevšimla si ho opretého o stenu a preto šla ďalej. Walter ju chytil za putko tašky a stiahol ku sebe. Chcela niečo hlúpe povedať, ale keď si všimla kto to bol, prestala.

,,Za takú romantickú komédiu by si asi v kine nezaplatila, však ?"

opieral sa stále o stenu a pozeral na ňu. Absolútne ho neprekvapilo, že ani teraz sa naňho s rôzou nepozerala a neutiekla.

Myslel si, že to neurobila preto, lebo bola zničená a preto, lebo plakala. No v tejto chvíli si uvedomil, že toto blonďavé dievča nie je až také hrozné, pretože si vždy myslel, že dievčatá sú nechapajúce a bral ich ako niečo, čo nepatrí do tohto sveta. Vždy si myslel, že sa rodia len preto, lebo sú súdené na upratovanie, varenie a rýchlovky.

,,To je dráma."

Walter si myslel, že možno nepochopí, čo tým myslel, no odpovedala automaticky, akoby bola robot. Chcel ju objať. Netuší prečo, ale chce.

No vie, že to urobiť nemôže, pretože Tori nie je na tom až tak zle, aby to urobil. Keby bola, mal by zámienku, aby to urobil.

,,Nie je hlúpa, no je hlúpa, pretože mu odpustila."

Pozrel sa smerom, kam pozerala Tori, no nikto tam nebol. Myslel si, že je tam Sam s Rose. Napadlo mu, že má ultra videnia a vidí ich cez stenu. No potom ho napadlo, že aspoň nejaké videnia má a preto sa zbavil veškerých myšlienok .Vidieť na jedno oko a cítiť sa ako pirát nie je bohvie čo.

,,Aj ty si hlúpa, keď ho aj napriek tomu, že miluje inú a možno urobil to, čo obaja vieme, že možno urobil, chceš a miluješ."

Tori so slzami v očiach prikývla. Naozaj bolí, keď chcete človeka, ktorý nechce vás. No najhoršie na tom je, že váš človek miluje inú a chodí s vašou najlepšiou priateľkou.
 
Keď si myslí, že je z toho vonku a pomyslí na to, že Rose ho naozaj nemiluje, niečo ju zlomí a ona tomu prestáva veriť.

Kladie si otázku, prečo práve ona, keď ona je tá, ktorá vie všetko, čo sa jeho týka. No potom akoby jej blikla žiarovka a vyskočí jej odpoveď "Rose je tá, ktorú pozná dlhšie a Rose je tá, ktorá je svojou svojskosťou roztomilá."

Zakaždým sa jej pozastavuje rozum, pretože si veľmi dobre pamätá, ako jej Rose hovorila, že sa so Samom nikdy nerozpráva. Ako ju potom môže milovať ?

,,Som až príliš hlúpa, Walter," povedala a odišla.
 
Keby neodišla,Walter by využil šancu a objal by ju. Plakala. To je dosť veľký a dobrý dôvod.

Bolo by zlé chytiť ju a objať ? Opýtal sa v mysli a urobil pár krokov, no potom sa otočil. Pomyslel si, že by to bolo až príliš zvláštne.
 
Prešla okolo neho Rose, ktorá bola vo smojich myšlienkách. V myšlienkách, kde si sama sebe nedávala za to, akú hlúposť spravila. Je hlúpa ? Je možné, že si naozaj nič nepamätá ? No keď si znova vezme, aké to je, keď vás niekto chce a vy nechcete jeho, áno prípad jej a Waltera, obmäkčí ju to s cíti sa voči nemu nespravodlivo.

Je si vedomá toho, že Sam je chlapec, ktorý by neublížil ani muche. Vždy by urobil to, o čo by požiadala. Jeden prešlap hore a jeden dole, nie ? Možno viac hlúposti nevykoná. Ak áno, urobí všetko preto, aby sa s ním rozišla.

,,Nezvrušoval ma ľad v mojom rozkroku."

Počula za sebou hlas, ktorý tak veľmi poznala, až by ho kľudne mohla napodobniť. Cíti, že je len pár centrimetrov od nej. Keby sa otočila, istotne by sa ho dotkla.
 
Bolo to jeho zámerom, aby vedel, čo urobí, alebo to urobil preto, aby bol bízko nej ? Vyvodila druhú možnosť, pretože si myslí, že aj cez to, ako Walter vyzerá, nechce ju.

Urobila malý krok vpred, aby sa ho nedotka, aj keď naozaj veľmi chcela. Chce ho vidieť znova bez trička. Nevie, odkiaľ sa nabrala tá myšlienka, ale nezdá sa jej zlá.

  Keď sa otočila, bol tesne pred ňou. Čo to, doriti ? Pomyslela si, pretože urobila krok vpred, aby neboli príliš blízko a on je znova blízko.
 
Rose nechápala to, čo povedal. Keď videl jej pohľad, chcel sa usmiať, no rozmyslel si to, pretože sa bojí, že jeho úsmev je strašidelný.

Jeho kedysi dokonalý úsmev je fuč ako rýchlik. Ani nevie,kedy naposledy sa videl v zrkadle. Požiadal matku, aby všetky zrkadlá zložila a vyhodila.

Najprv protestovala, pretože podľa nej, keby sa pozeral do zrkadla, zmenil by názor na seba.

,,Padol som na vtáka, no nebol som vzrušený, keď mi naň dávala stará ošetrovatela ľad. Akoby som aj mohol ? V takej bolesti som nevnímal ani ľad, ktorý mi stekal po ňom. Si divná Rose Gracia, keď si tomu uverila."

Keď počul jej smiech, bolo to ako pohladenie. Bolo to príjemné. Bolo by divné, keby povedal vtip, aby sa znova zasmiala ? No, možno nie, ale Walterovi nič vtipné a rýchle neprišlo.
 
Rose úplne zabudla na list, ktorý mu napísala. Úprimne, prekvapil ju fakt, že on si to pamätá. Dúfa, že zabudol na to, ako napísala, prečo sa mu z časti rozhodla napísať, pretože mu do listu napísala, že možno inokedy, sa to dozvie.

,,Som hlúpa, pretože som tomu verila."

Zasmiala sa, za čo bol Walter rád "ale možno keby ho nemáš takého veľkého, nebolel by pri páde" zasmial sa aj on. Walter Davis sa zasmial. Neráta sa to pri skrinke, pretože to nebolo úprimné. Už aj zabudol, aký je to pocit.
 
Obaja zabudli na to, že Rose tiekla krv, pretože si hlavu buchhla o palubnu tosku. Zabudli, že sa dotýkala jeho tváre a potom nastal konflikt.
 
Rose sa otočila, pretože má hodinu, na ktorú aj tak dávno mešká. Z časti chce odísť a z časti nie. Walter ani nevie, prečo ju oslovil, no chcel a preto ho napadlo niečo, čo jej povedal.

,,Penis máš ako prsia. Volá sa to dar od Boha."

Beauty and the beast ✔Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ