Mohol by si, prosím, po mňa prísť ? Rose

5.2K 283 0
                                    

,,Ste divní, myslím to vážne. Sam, môžeš ju konečne pustiť ? Pokazí sa mi z toľkej rozkoše jogurt, ktorý nemá práve dlhú spotrebu."

Tori si otvorila jahodový jogurt, ktorý patrí medzi jej obľúbený.
 
Sam stále drží Rose za pás a nemieni ju pustiť ani po tom, čo Tori povedala. Sedeli na obede, kde nebolo veľa ľudí, pretože päť tied šlo na výlet, kde strávia tri dni.
 
Sam a Rose spolu chodia dva týždne a Tori nie a nie zvyknúť si. No berie to inak.

,,Prečo o tom nevie ?"

Tori sa v hnedých očiach hromadili slzy, ktoré by pri zatvorení spadli. Zdvihla hlavu, aby nemali prístup k pádu.

,,Vždy chcel Rose. Ani nevieš, koľkokrát ma požial o to, aby som bola ticho len preto, aby mal ku nej prístup. Pokiaľ nevedela to, že ju Sam chce, všetko bolo v úplnom poriadku. Som hlúpa, Walter. Keby jej to poviem skôr, všetko by bolo inak. Kľudne by som mohla ísť za ňou so slovami "Rose, musím sa ti s niečím priznať. Vieš, Sam sa mi páči naozaj dllho. Aby som ti to upresnila, je to od párty, kde sme ti pomohli" Som si istá, že by so mnou nebol, no viem, že Rose by si s ním nezačala. Ona nevie, ako sa tvári, keď rozmýšľa. Nevie, že keď sa usmieva, tvoria sa mu vrásky. Boli najlepšími priateľmi, ale detaili si nevšimeš  pokiaľ si len priateľ. Som sviňa, keď nechcem, aby moja najlepšia a zároveň jediná priateľka chodila s chlapcom, ktorého ľúbim ?"

Walter urobil, čo uznal vhodné . Objal ju. Ona sa na jeho prekvapenie nechala. Možno prispieva k tomu fakt, že mu nevidí do tváre. Plakala a nechala sa objímať Walterom.

Beauty and the beast ✔Where stories live. Discover now